Scris 28 iunie 2009 - 08:31
Salut. Pot sa-ti spun ca eu de un an ma tot uit dupa un 4x4 si pana la urma m-am oprit la un Otlander 2,2 D-DI. Am facut un drive-test si am fost super multumit. La reducerile de acum, am luat varianta de top cu doar 30.023 eur. Inclusiv piele, navi, si pachet DVD. In total o reducere de peste 6.000 euro. Sfatul meu este sa faci drive-test cu cele care-ti plac si sa te opresti la cea care te incanta cel mai mult. Un singur sfat util: nu-ti lua masina europeana din stoc. ori o faci pe comanda atipica (ceea ce inseamna bani multi), ori ti-o iei din Germania, sau alta tara europeana. Si aici se aplica regula productiei pentru Europa de Est. Daca vrei sa tre convingi, ridica capota la un VW luat 2nd hand din Germania si la unul nou luat din Ro. Sa-mi spui si mie daca la cel luat din Ro, gasesti sigla VW pe toate furtunasele si cabluririle de subt capota. Dixit. Puteti sa ma contraziceti, dar eu stiu ce stiu pentru ca nu lucrez in Ro si de multe ori am fost Germania sa incarcam "piese si subansambluri" ptr fabricile VW din lume.