Deci ai dreptate, soferul si experienta face diferenta... apoi masina ajuta putin, dacva e cazul...
Aceasta postare a fost editata de aztec: 22 august 2008 - 06:36
Scris 22 august 2008 - 06:35
Aceasta postare a fost editata de aztec: 22 august 2008 - 06:36
Scris 23 august 2008 - 11:06
hai sa fim seriosi...Nu Toyota LandCruiser pentru ca la capitolul stabilitate are lacune mari.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 23 august 2008 - 11:07
Dupa mintea mea, masinile cele mai serioase care impaca si capra si varza sunt: Land Rover Discovery 3, Mitsubishi Pajero , VW Touareg. Nu Toyota LandCruiser pentru ca la capitolul stabilitate are lacune mari. Mercedes GL este iarasi o masina buna pentru acest scop dar este exagerat de scumpa. Luand toate datele in calcul, performante off-road, on-road , siguranta, stabilitate, confort, pret , imagine in societate, personal mie mi-au ramas in vedere doar aceste 3 masini. Ar intra lejer si Freelander 2 dar pretul mare il trage in jos. Restul masinilor incep sa se departeze mai mult sau mai putin de la acest ideal de masina off-road domestica , perfecta pentru familisti.
Scris 24 august 2008 - 10:45
Clar probleme mele vor fi limitate (ceea ce nu e rau; cine-si doreste sa aiba probleme ??!!) din cauza ca nu vreau sa fac offroad, ci doar sa ma aventurez cu masina pana la Curmatura (de exemplu) de unde sa fac Pietrele Craiului pe jos.poate ca am exagerat putin, dar ideea este ca sa tii cont si de mersul pe strada, poate ca nu o sa folosesti masina in conditii grele mereu. Salesman la cat de bine te pricepi tu acum pot sa pun pariu ca problemele intalnite de tine in teren vor fi limitate si te vei descurca cu orice masina care are reductor si are o garda la sol de 20 cm. Niste caucioace bune intregesc tabloul. Degeaba vei face clasamente cu masini atata timp cat soferul nu este pregatit corespunzator dpdv al cunostiintelor de offroad care includ si putina mecanica. Decat sa te zapacesti de tot mai bine iesi si plimba-te cu piciorul, ti se lamuresc multe chestii legate de offroad. In plus prinde bine si la nunta, te mai scapa de stres o plimbare....... uite ca tata lor, Defender-ul s-a rupt in doua si Discovery 3 a terminat traseul.... deci conteaza sa faci km multi , nu masina este totul.
Scris 24 august 2008 - 12:33
hai sa fim seriosi...
Scris 24 august 2008 - 12:45
Scris 24 august 2008 - 01:12
Scris 24 august 2008 - 04:21
Scris 24 august 2008 - 05:13
Imi cer mii (si nu Mii ) de scuze pt eroarea cu numele. Apropo, de la ce vine?mol si nu, Mol ,ca nu ti-am ,,stirbit'' numele!
In ce targ?Astazi am vazut un Suzuki Vitara cu patru portiere ,foarte cochet .Mie nu-mi place Vitara ,dar asta era ,,ajutat'' la aspect(praguri ,cauciucuri late ...numai minusuri ptr off),la 4mii si ceva de euro(cu nr de germania, in targ).
Mi s-a parut ieftin.
Adica tu zici sa imi pregatesc Subaru si sa plec cu el linistit?Deci ,atata timp cat nu te duci catre offff road(in sens extrem) ,atata timp cat ai Subaru , nu se merita sa bagi banii intr-un tractor(pana in 10 mii).
Daca tinzi mai mult catre drumuri mai proaste , iti poti pune ,,cauciucuri ceva mai inalte'' , ceva ,,inaltatoare'' la suspensie ,si te-ai scos.
Cu sistemul 4x4 pe care-l ai ,nu te faci de rusine in multe ipostaze...
Practic NU.Ai avut ocazia sa conduci (macar o mie de km) un ,,jeep''?
Scris 24 august 2008 - 05:34
ci doar sa ma aventurez cu masina pana la Curmatura (de exemplu)
Scris 24 august 2008 - 06:08
Scris 24 august 2008 - 09:37
De cate ori vad ca-i laudata on-road ,imi sare tandura .
A fost un ,,soc'' comportamentul ei pe on-road(barca ,vapor,sau ce vrei,prin comparatie cu Touareg)) ( am condus-o cca.10 mii de km).
Daca e de mers la ,,stana'' din vale ,se merita ,altfel...
Seful tau mai gareaza pe aici ,de-ai luat atitudine...
Salesman ,ti-au mai zis baietii : garda la sol,reductor,unghi de atac...
Scris 24 august 2008 - 10:30
Scris 24 august 2008 - 10:47
Scris 24 august 2008 - 11:05
Scris 24 august 2008 - 11:11
Scris 25 august 2008 - 08:50
Scris 25 august 2008 - 09:31
......... Pe aratura probabil ca da ture in jurul unui X5, dar pe macadam eu nu cred ca da clasa multor SUV-uri. ..............
Scris 25 august 2008 - 09:41
Scris 25 august 2008 - 09:58
Aceasta postare a fost editata de aztec: 25 august 2008 - 09:59
Scris 25 august 2008 - 10:09
Macar putem continua pe "Vreau SUV Second Hand" ca asta e topic de Land Rover si iar il suparam pe nenea Grincho sa ajungem la un show LC versus... si sigur vor iesi scantei... deh, spiritul roman si latin din noi
asa ca s-o lasam balta. fiecare cu parerile si impresiile lui.
Scris 25 august 2008 - 04:32
Mai am vreo 10 tipuri personale de test onroad pe care le fac eu pt a ma lamuri de comportamentul on-road al unei masini, dar nu stau sa le insir acum.
Scris 25 august 2008 - 07:26
Scris 25 august 2008 - 08:32
Scris 25 august 2008 - 11:24
Cineva mi-a atras atentia pe bune ca mai exista si Jeep Grand Cheroke.....inca un exemplu de compromis foarte reusit.
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi