Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Land Rover Academy

• Please log in to reply
452 replies to this topic

#426 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 04 februarie 2010 - 11:49

Din acelasi motiv pentru care vedem multe motoare diesel pe strazi; pentru persoanele respective aceea a fost alegerea potrivita...

benzinarele iubesc gazolina, nu ?

Asa ca am dreptul sa "nu-mi placa" suvu de la kia. Corect Vali ? ;)

daca spui ca nu-ti place suvu e ok. dar cand te rupi in expresii de genu e hidos da-mi voie sa-mi apar simtul estetic .

oricand e bine venit dozajul in exprimarea subiectivismului.

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 04 februarie 2010 - 11:50

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#427 pejte

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 04 februarie 2010 - 11:54

Mie mi se pare acea Kia cea mai urata masina de pe piata in momentul actual (sau ma rog, cand o sa se lanseze) si mi-am exprimat parerea cum am considerat eu mai bine... ;)

Aceasta postare a fost editata de pejte: 04 februarie 2010 - 11:55

• 0

#428 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 04 februarie 2010 - 11:57

;) ok, deci masinile care au iesit din statistici cele mai nefiabile de fapt sunt cele mai fiabile, iar cele mai bune din top sunt gioarse. Bun si asa, daca ...romanul vrea asta, asa sa fie, nu e nici o suparare , se stia oricum ca romanii aleg emotional in 99% din cazuri si doar 1% aleg cu capul.

Tu chiar ai probleme, acum te poţi supăra liniştit.

Jun 12, 2009 Octavia named "Best Small Family Car"

Happy Škoda owners have once more ranked the brand as one of the top five manufacturers in the JD Power & Associates Vehicle Ownership Satisfaction Survey. The Škoda Octavia was named "Best Small Family Car" for the third year in a row.

Škoda ( http://www.skoda.com.au/ ) has now been in the top five in the survey for 14 successive years – the only manufacturer to achieve such a feat – showing that the company really is simply clever.

The annual J.D. Power and Associates/What Car? study gives consumers access to reliable and accurate information about many vehicle models, and helps manufacturers provide high levels of satisfaction to their customers. The study is based on the evaluations of more than 15,700 online interviews from UK car owners after an average of two years of ownership. The study includes 29 brands and 101 models.

Hai să lăsăm prejudecăţile şi să vedem mai multe surse de informaţii. Plus că interpretări de genul celor pe care le-ai făcut sunt penibile. Ce spun eu şi ce citeşti tu sunt lucruri paralele.

Partea bună e că dacă măcar 10% dintre cei care citesc şi pricep, este un pas înainte. Ei vor transmite informaţiile altor 10% şi poate în n ani ceilalţi devin o minoritate.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#429 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 04 februarie 2010 - 12:02

si totusi de ce vedem atat de multe Astra H daca tot suntem umanoizi ?

sau atat de multe golfuri, octavii, reno meganuri sau dacii logan?
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#430 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 04 februarie 2010 - 12:15

jemnu cu fiabilitatea la marcile de top e:
-iau bemve pe care dau sa zicem 40 mii evro,apoi la banii aia majoritatea asteapta aur sa fie cazanu flauless aia alta.Cazanu ca orice fier mai face figuri alea alea,unii vor plastice care sa tina 10 mii ani altii vor mai stiu eu ce.
-exempu apropo de fiabilitate

http://www.totalauto...nie-cat-e-suma/

http://www.totalauto...anie-vs-franta/

fiabilitatea e ceva relativ,multi se plang de interioare sau mai stiu eu ce in timp ce mecanica e perfecta altii zic ca mecanica e proasta si ca interioarele e bune si tot asa
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#431 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 04 februarie 2010 - 12:19

sau atat de multe golfuri, octavii, reno meganuri sau dacii logan?

sa inteleg sa ne-am imbogatit vocabularul auto : golfuri, octavii, reno meganuri, dacii logan , subaruri impreze, bemveuri , skode fabii ...

daca exagerez doresc un warm status ca tot sunt amenintat de aceasta Sabie a lui Damocles . este prea vizibila in profilul meu
  • 0

#432 greierasul

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 701 Mesaje:
Inregistrat: 14-octombrie 03

Scris 04 februarie 2010 - 12:21

;) Cata69 problema mea e ca n-am probleme. A ta e ca pui in locul VW-ului o alta firma, Skoda. De ce imi vorbesti de Skoda cand VW e in discutie. Deocamdata Skoda nu are un Touareg in gama. Iar uiti ca acolo era o masina specifica, recte Touareg fabricata intre anii xxx-xxx .Mai departe JDPower nu masoara fiabilitatea, sunt mai perversi, masoara gradul de satisfactie al clientului, deci doza de subiectivism e uriasa si tine de client. In Franta Dacia a iesit pe locul 2 dupa Haudi, woow, se spune ca Dacia e f fiabila. In realitate Logan-urile sunt niste cazane proaste care prin prisma pretului mic a impresionat lumea care a votat-o,adica negrii saraci din Franta, sau taranii lor, dar asta nu inlocuieste statistica din service care e singura ce stabileste care masina e fiabila si care nu. In final nu mai incerca sa recreezi lumea reala dupa fanteziile sau placerire "umane". Acestea din urma trebuie sa ti le dea nevasta (umana si ea) , nu o masina, altfel e o...problema.
  • 0

#433 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 04 februarie 2010 - 12:24

@alex
Pai da ma, dar in Franta sunt multi harapi .... :P

.... problema mea e ca n-am probleme.....
.....

Pai vezi, tocmai asta e cea mai mare "problema" a ta ;)

Aceasta postare a fost editata de Relu: 04 februarie 2010 - 12:21

• 0

#434 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 februarie 2010 - 12:29

;) Cata69 problema mea e ca n-am probleme. A ta e ca pui in locul VW-ului o alta firma, Skoda. De ce imi vorbesti de Skoda cand VW e in discutie. Deocamdata Skoda nu are un Touareg in gama. Iar uiti ca acolo era o masina specifica, recte Touareg fabricata intre anii xxx-xxx .Mai departe JDPower nu masoara fiabilitatea, sunt mai perversi, masoara gradul de satisfactie al clientului, deci doza de subiectivism e uriasa si tine de client. In Franta Dacia a iesit pe locul 2 dupa Haudi, woow, se spune ca Dacia e f fiabila. In realitate Logan-urile sunt niste cazane proaste care prin prisma pretului mic a impresionat lumea care a votat-o,adica negrii saraci din Franta, sau taranii lor, dar asta nu inlocuieste statistica din service care e singura ce stabileste care masina e fiabila si care nu. In final nu mai incerca sa recreezi lumea reala dupa fanteziile sau placerire "umane". Acestea din urma trebuie sa ti le dea nevasta (umana si ea) , nu o masina, altfel e o...problema.

Asta spune tot despre tine şi părerile tale. Adio!
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#435 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 04 februarie 2010 - 12:30

@alex230: cel mai corect punct de vedere. Pt mine fiabilitate≠cat de multumit e proprietarul de masina.

Ca sa urmarim fiabilitatea ar trebui o statistica f clara: numar intrari in service in perioada de garantie si valoarea medie a reparatiilor. Asta facuta pe modele, pe marci e doar pt discutii la coltul blocului.

Normal ca in studiile legate de cat de multumit e X de masina, modelele premium vor avea de suferit. Asta pt ca parerea va fi una subiectiva si va reflecta pretentiile proprietarului. Aceste pretentii vor fi de multe ori nejustificat de mari. Pana la urma un proprietar de Fiat sa zicem se mai asteapta sa cada una alta la masina, dar unul de Mercedes poate avea impresia ca si-a cumparat tanc care nu are nevoie nici macar de ulei.

Apropo de asta, am un prieten, student la transporturi, autovehicule rutiere. In vara a facut practica la unul din service-urile oficiale Mercedes. Mi-a spus ca era acolo un motor destul de nou, 5.5l daca nu ma insel, caruia proprietarul nu ii schimbase niciodata uleiul. Daca il intrebai pe respectivul ce parere are de masina, credeti ca ar fi recunoscut ca e prost si nu stie sa o intretina?

Aceasta postare a fost editata de alexx_elf: 04 februarie 2010 - 12:31

• 0

#436 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 04 februarie 2010 - 12:36

din pacate in Romania multi iau masina pt cei de pe trotuar/vecini BMW mai ales are de suferit pe tema asta,masina e ok doar ca ai nevoie de un buget destul de maricel pentru intretinere,aici intervine romanul,merge pana pica ,schimba uleiul mai tarziu,pune piese mai proaste etc.Pe de alta parte e si mitul ca BMW-urile de de fuga si de aici ruperea lor prin copaci si asa mai departe,unii se mira ca le pica turbo dar nu stiu ca dupa ce mergi mai sportiv indicat e sa mai stai cateva minute sa racesti turbina(asta la orice marca).Ca fiabilitate BMW inca este un pic peste medie,problemele venind in general din electronica+nevoia lor nebuna de a mai introduce cate veca nou ;)
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#437 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 04 februarie 2010 - 12:51

sa inteleg sa ne-am imbogatit vocabularul auto : golfuri, octavii, reno meganuri, dacii logan , subaruri impreze, bemveuri , skode fabii ...

daca exagerez doresc un warm status ca tot sunt amenintat de aceasta Sabie a lui Damocles . este prea vizibila in profilul meu

intotdeauna am recunoscut ca sunt incult si prost.
deci, te rog, nu-ti fie rusine in a ma corecta.
  • 0

#438 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 04 februarie 2010 - 01:10

Pentru ca sunt mai frumoase decit subaru :lol:

Pana mea. Multi ma intreaba cum de pot merge cu asa ceva urit. Si mie mi se rupe .. :lol:

l.e.
Asa ca am dreptul sa "nu-mi placa" suvu de la kia. Corect Vali ? :P

De-aia imi si place Sportage, e urata, dar cu personalitate!

Si apoi: "FRUMUSETEA SE AFLA IN OCHII CELUI CE PRIVESTE!" :)

Mie mi se pare acea Kia cea mai urata masina de pe piata in momentul actual (sau ma rog, cand o sa se lanseze) si mi-am exprimat parerea cum am considerat eu mai bine... :)

Stiu ca 'beauty is in the eye of the beholder', dar explica-mi si mie, te rog, de ce e CEA MAI urata masina? Vreau sa inteleg de ce am senzatia ca am luat-o razna si mie chiar imi place, nefiind fan KIA.

PS Te rog, sa nu te consideri ''vizat'' in vreun fel. Tonul meu e relaxat si intrebarea mea o pura curiozitate.

After all:
Imagine amplasata

Dar, deja suntem OT>
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#439 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 04 februarie 2010 - 01:16

intotdeauna am recunoscut ca sunt incult si prost.
deci, te rog, nu-ti fie rusine in a ma corecta.

atunci iti transmit scuzele mele . se pare ca actiunea mea este o imixtiune in bucataria forumului.
  • 0

#440 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 04 februarie 2010 - 01:19

Stiu ca 'beauty is in the eye of the beholder', dar explica-mi si mie, te rog, de ce e CEA MAI urata masina? Vreau sa inteleg de ce am senzatia ca am luat-o razna si mie chiar imi place, nefiind fan KIA.

Si mie imi place. Poate are Pejte ceva cu kia :)
  • 0

#441 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 04 februarie 2010 - 01:20

Ma indoiesc.

Un citat care se potriveste si pe acest topic:

alfel eu propun sa uitam acest episod si sa nu mai pozam in victime .

:)

Aceasta postare a fost editata de the1: 04 februarie 2010 - 01:23

• 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#442 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 februarie 2010 - 01:24

@alex230: cel mai corect punct de vedere. Pt mine fiabilitate≠cat de multumit e proprietarul de masina.

Ca sa urmarim fiabilitatea ar trebui o statistica f clara: numar intrari in service in perioada de garantie si valoarea medie a reparatiilor. Asta facuta pe modele, pe marci e doar pt discutii la coltul blocului.

Toate maşinile au diverse defecte, mai ales în primii ani de fabricaţie sau la schimbări de generaţii. Incidenţa lor e un lucru ciudat şi ţine pe de o parte de exploatare şi de aşteptări. Mi-e greu să cred că Skoda poate face cele mai fiabile maşini pe o piaţă unde VW sau Audi sunt pe nişte locuri foarte proaste. Practic cele mai multe piese de Skoda au ştanţate pe ele Audi şi VW.

Ultima parte din afirmaţie nu are logică, dar totuşi

Cars are like pickpockets: take your eye off them for ten seconds and they mysteriously empty your wallet. The cheap-as-chips award (in a good way, honest) goes to Skoda, with three cars - the Fabia, Octavia and Superb - in the top six

Skoda
• League position: 9th
• Claims per 100 vehicles: 25.2
• Average age (years): 4.09
• Average mileage: 38,829
• Average repair cost: £168
• Average time for repair (hours): 2.5

Subaru
• League position: 11th
• Claims per 100 vehicles: 26.3
• Average age (years): 5.46
• Average mileage: 55,092
• Average repair cost: £835
• Average time for repair (hours): 8.6

Dacă vrei costuri şi rechemări. Dar trebuie să fii nebun să iei o Skoda numai după cifrele astea.

Totuşi are un mai mare impact dacă se strică una sau alta. Asta ca să le înţelegem piaţa. Incidenţa chemărilor în service e cam la fel.

@greieraşul -

5/6/2009 JD Power Reliability Study In UK satisfaction rankings. Lexus, Skoda, Honda, Toyota and Jaguar filled out the top 5 spots, while Citroen, Kia, Chevrolet, Mitsubishi and Fiat rounded out the bottom five

De asta te-ai supărat? Acum am văzut. Pt. mine nu are nici o relevanţă.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#443 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 04 februarie 2010 - 01:29

Uooouuu! Deci, ne ataci miseleste, pe la spate?*

''Citroen, Kia, Chevrolet, Mitsubishi and Fiat rounded out the bottom five''

*Glumesc, of course. Desi, era evident, nu se stie cand se nimereste sa ia cineva in serios ceva de genul asta.
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#444 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 04 februarie 2010 - 01:33

Pentru ca fiecare marca are modele reusite si nereusite (chiar tu cred ca spuneai asta undeva, relativ la X3). Pe mine, ca viitor cumparator de model X, ma intereseaza doar fiabilitatea lui, nu pe intreaga marca.

Totusi, daca este ceva proaspat lansat, o statistica pe marca iti da niste informatii, dar nu o poti considera o garantie. Exista sanse ca tocmai la modelul respectiv sa le iasa prost. S-a mai vazut.

In fine, cred ca partea ce mai importanta este acea statistica intrari in service si valoarea reparatiilor. Nu cred insa ca vreun producator auto face publice aceste cifre.
  • 0

#445 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 04 februarie 2010 - 02:05

atunci iti transmit scuzele mele . se pare ca actiunea mea este o imixtiune in bucataria forumului.

nu trebuie sa te scuzi pentru faptul ca eu nu ma stiu exprima.
asa-i in viata. unii este destepti. altii...
  • 0

#446 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 04 februarie 2010 - 02:28

nu trebuie sa te scuzi pentru faptul ca eu nu ma stiu exprima.
asa-i in viata. unii este destepti. altii...

iti promit ca nu mai fac atingere agramatismelor din cadrul acestui site . si eu duc o lupta teribila cu capacitatile mele de exprimare si din acest motiv sunt momente cand imi suprim impulsurile forumiste in a ma manifesta .

acum nu orice agramat cum singur de caracterizezi este asciat invariabil cu prostia.

au fost personalitati in istoria Romaniei care erau oratori desavarsiti dar in ale scrisului erau teribil de inabili.
  • 0

#447 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 04 februarie 2010 - 02:56

"Land Rover Academy" se numeste topicul. Pentru agramatisme, istoria romaniei si altele aveti sectiunea de offtopic si PM-urile. Daca mai vad un offtopic dau ban.
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#448 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 februarie 2010 - 06:15

Pentru ca fiecare marca are modele reusite si nereusite (chiar tu cred ca spuneai asta undeva, relativ la X3). Pe mine, ca viitor cumparator de model X, ma intereseaza doar fiabilitatea lui, nu pe intreaga marca.

S-a cântat BINGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Cine poate rupe off-topicul într-un topic nou???

O victorie mică pt. mine, una mare pt. români.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#449 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 05 februarie 2010 - 12:05

Da-mi pm cu posturile sau postul de unde trebuiesc rupte ca la ora asta numai chef de recitit tot topicul nu am.
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#450 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 05 februarie 2010 - 12:07

Acum închid, maine dau un range
  • 0

Posted Image
despre fotografie

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi