@alex230: cel mai corect punct de vedere. Pt mine fiabilitate≠cat de multumit e proprietarul de masina.
Ca sa urmarim fiabilitatea ar trebui o statistica f clara: numar intrari in service in perioada de garantie si valoarea medie a reparatiilor. Asta facuta pe modele, pe marci e doar pt discutii la coltul blocului.
Toate maşinile au diverse defecte, mai ales în primii ani de fabricaţie sau la schimbări de generaţii. Incidenţa lor e un lucru ciudat şi ţine pe de o parte de exploatare şi de aşteptări. Mi-e greu să cred că Skoda poate face cele mai fiabile maşini pe o piaţă unde VW sau Audi sunt pe nişte locuri foarte proaste. Practic cele mai multe piese de Skoda au ştanţate pe ele Audi şi VW.
Ultima parte din afirmaţie nu are logică, dar totuşi
Cars are like pickpockets: take your eye off them for ten seconds and they mysteriously empty your wallet. The cheap-as-chips award (in a good way, honest) goes to Skoda, with three cars - the Fabia, Octavia and Superb - in the top six
Skoda
• League position: 9th
• Claims per 100 vehicles: 25.2
• Average age (years): 4.09
• Average mileage: 38,829
• Average repair cost: £168
• Average time for repair (hours): 2.5
Subaru
• League position: 11th
• Claims per 100 vehicles: 26.3
• Average age (years): 5.46
• Average mileage: 55,092
• Average repair cost: £835
• Average time for repair (hours): 8.6
Dacă vrei costuri şi rechemări. Dar trebuie să fii nebun să iei o Skoda
numai după cifrele astea.
Totuşi are un mai mare impact dacă se strică una sau alta. Asta ca să le înţelegem piaţa. Incidenţa chemărilor în service e cam la fel.
@greieraşul -
5/6/2009 JD Power Reliability Study In UK satisfaction rankings. Lexus, Skoda, Honda, Toyota and Jaguar filled out the top 5 spots, while Citroen, Kia, Chevrolet, Mitsubishi and Fiat rounded out the bottom five
De asta te-ai supărat? Acum am văzut. Pt. mine nu are nici o relevanţă.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea