X3 vs ce?
Scris 27 octombrie 2008 - 05:35
bun, cine dracu stie ce dimensiuni am eu la frane, pana mai sap eu, ca nu ma duc cu rigla la roti. date despre masina asta aproape nu exista, mai ales in engleza.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 octombrie 2008 - 05:59
Scris 27 octombrie 2008 - 06:11
Scris 27 octombrie 2008 - 06:38
am mai observat o treaba, pe SD la frana mai tare, masina pune si frana de motor automat.
cica eu as avea DSC+, care a lucrat de cateva ori, dar nu asa des cum ma asteptam. nu stiu cum sunt distribuite masele, dar masina nu a avut nici o tendinta de pierdere a trasei, mai mult se cunoaste masa mare si o mai ia lateral uneori.
The 'intelligence' of xDrive comes from the DSC+ stability control system, which delivers vehicle data, including individual wheel speed, steering angle, lateral acceleration and yaw rates. By constantly processing this information, xDrive is able to detect situations in which traction loss is likely and, in an instant, transfer drive to the specific wheels with the most traction.
DSC+ can intervene but, because of xDrive's ability to re-direct power and prevent traction loss, interventions are far less frequent and only happen in extreme circumstances. Where traction loss is unavoidable, DSC+ cuts power and, if necessary, applies brakes to individual wheels, allowing the car to regain a foothold but not necessarily reining-in progress.
And because xDrive predicts a loss of traction � rather than reacting to it � the X3 can use the intelligently distributed power and drive to negotiate off-road terrain or to maximise enthusiastic on-road driving.
Bodyroll, unavoidable in most MPVs and 4x4s, is virtually non-existent, so the X3 handles like a sports car.
Cata, vezi daca te ajuta cu ceva astia:
http://www.realoem.com/bmw/select.do
poate sunt eu chior, dar nu gasesc dimensiunile deloc.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 octombrie 2008 - 08:14
poate sunt eu chior, dar nu gasesc dimensiunile deloc.
E clar ca tb ochelari ; deh, tineretea bat-o vina.
332mm pe fata
320 mm pe spate
http://www.realoem.c...o...hg=34&fg=05
http://www.realoem.c...o...hg=34&fg=10
Scris 27 octombrie 2008 - 09:13
ar mai fi posibilitatea unor frane mai smechere si mai mari, dar am impresia ca nu mai merg jante sub 19 si eu am de iarna pe 18.
despre fotografie
Scris 28 octombrie 2008 - 06:46
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2008 - 02:51
X3-ul ,face parte din grupa ,,jeep-anelor'' a caror garda la sol e calculata de la cupola?
p.s. -ceva in genul:http://digiads.com.au/car-news/latest-LUMMA-news/Lumma_BMW_X3_20060206/photos_0.html
Aceasta postare a fost editata de mol: 06 noiembrie 2008 - 02:53
Scris 06 noiembrie 2008 - 05:13
alex, tu?
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2008 - 07:31
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2008 - 07:39
Sa-mi redefinesc estetica...
Scris 06 noiembrie 2008 - 08:05
Scris 06 noiembrie 2008 - 08:28
Daca vrei sa vezi un X3 misto, uita-te la al lui cata ( asa stock cum e ). Dupa gustul meu, e superb. Cel putin rotile sunt belea !
Vreau rotile lui Cata!!! :blow:
-doar poze!
Scris 06 noiembrie 2008 - 08:51
Scris 06 noiembrie 2008 - 09:01
poftim nenea mol
Aceasta postare a fost editata de cata69: 06 noiembrie 2008 - 09:01
despre fotografie
Scris 07 noiembrie 2008 - 10:00
Copilu' ,ce sa-ti spun, arata bine , ai un interior rasat( al masinii!), da' tot masina de muiere,e.
-are o latime mult prea mica, raportata la inaltime ,garda la sol micuta...nu prea inteleg catre ce segment tinde...
Scris 07 noiembrie 2008 - 10:03
Scris 07 noiembrie 2008 - 11:09
in rest e si asta un sleeper grav. garda la sol e fix ca la forester, urca orice cu o usurinta la care nu ma asteptam, la stabilitate n-am ce sa-i reprosez, sunt multe berline care nu stau asa bine pe curbe (masa e undeva +1000kg fata�+900kg spate, iar tractiunea e invers 40-60, de aici daca vrei, ii poti arunca putin fundul, exact cat trebuie si mai mult nu se duce), trage constant pe toata plaja de ture si la cat e de mare se duce vazand cu ochii. consum pe bord am 13 in oras (cu 3l mai mult decat la golf), muzica se aude bine pt un stock, tot sa mergi, pacat ca nu sunt drumuri.
despre fotografie
Scris 07 noiembrie 2008 - 11:43
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 08 noiembrie 2008 - 12:10
despre fotografie
Scris 09 noiembrie 2008 - 10:22
cea mai tare faza a fost acolo la voi, unde masina nu era bagata la bmw, ci la supercars
Aici , ,,la noi'' exista care ,carute...
Asta-i celebru ,si-i supercar...http://www.artline.ro/admin/_files/newsannounce/Nicolae_Grigorescu_Car-cu-boi.jpg
Cu talia pe care-o ai , la cauciucuri , trezesti toate simturile...
Sistemul audio ii slabut...
Scris 09 noiembrie 2008 - 10:41
despre fotografie
Scris 18 noiembrie 2008 - 01:53
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi