X3 vs ce?
Scris 26 iulie 2008 - 08:39
ce tare, la aeroportul asta am gasit o parcare a femeilor
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 iulie 2008 - 09:50
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 29 iulie 2008 - 11:05
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 29 iulie 2008 - 11:38
Scris 29 iulie 2008 - 12:37
Scris 29 iulie 2008 - 01:02
Scris 29 iulie 2008 - 03:03
Scris 29 iulie 2008 - 03:24
oricum 3,0 diesel biturbo e unu motor FOARTE REUSIT...
Scris 30 iulie 2008 - 09:02
s-a revolvat si cu jantele pe 18, in ziua in care am luat-o,ma astepta si un set de roti de iarna bmw cu jantele pe 18, a fost o surpriza. dealerul vrea sa faca bani si stie sa atraga clienti. in plus am mai primit o chestie din aluminiu care nici nu stiam si covorase din cauciuc.
rotile pe 19 pana la noi au fost ok. aici insa e crima. din cauza rotilor in plus, ma duc direct acasa, e greu sa merg cu ele in masina.
revin.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 iulie 2008 - 09:25
Asteptam topic nou in aria masina mea, cu toata istoria si mai ales cu multe poze.
Scris 30 iulie 2008 - 09:40
despre fotografie
Scris 30 iulie 2008 - 09:52
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 30 iulie 2008 - 09:58
in orasel e liniste si curatenie. nu merge nimeni pe jos, numai cu masina sau bicicleta. zeci de biciclete cu piste peste tot. multe masini tunate, cu garda la sol mica, cea mai mica, 1 cm. alte masini vechi, americane. toti merg incet, muzica data tare uneori.
seara am fost sa vad masina, fusese scoasa de la vanzare deja. acolo intalnim romani. se vand multe bmw-uri, albe sa fie. cat am stat eu acolo s-au dat cateva, numai albe, inclusiv x6 de 120k euro.
despre fotografie
Scris 30 iulie 2008 - 10:05
ma bucur ca totul e ok
te asteptam cu bine acasa :thumb:
Scris 30 iulie 2008 - 10:17
sigur, daca totul mergem bine maine, sper sa-i ofer un drive test. e misto bmw-ul, bag detalii, dar subaru se conduce cu mult mai multa placere.Cata, te astept cu interes. Si, mai ales, prietenul meu te asteapta
asa, la dealer, surpriza, fusese nascut in romania. omul stie sa faca afaceri si are clienti multi. nu spune nu, rezolva problema. am facut drive test cu masina, m-a urcat direct la volan. incet se conduce usor. e o automata cu neajunsurile ei. pe D, controlezi raspunsul din pedala, in 3 trepte, incet, normal si kick-down. aici dureaza un pic retrogradarea a 2-3 trepte, apoi nu stiu la cat schimba maxim, masina nu a vazut ture multe. motorul face intr-un fel misto. din mers poti trece pe manual, se activeaza modul sport. practic apesi acceleratia continuu si schimbi trepte instant. masina mai are o droaie de dotari. in general se prezinta bine, cu niste zgarieturi, dar asta e. merge bine. consum mediu pe 1k km 9.1, media de viteza 100. acelasi stiL cu golful, 7.5, deci sunt multumit. in tara mers regulamentar, 8. cu golful 6.5
putere exista, in germania am ajuns la 250 pe bord, dar cred ca mai putea. din pacate se strica treaba si pe la ei, muLte resctrictii si f aglomerat. de fapt la ei au bagat 120, nici macar 130.
despre fotografie
Scris 31 iulie 2008 - 08:50
felicitari!
o sa te obisnuiesti si cu automata, are padele la volan? (de ex a mea n-are kick down )
felicitari si pt asta, dar stilul m-a impresionat mai mult
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 31 iulie 2008 - 03:48
sigur, daca totul mergem bine maine, sper sa-i ofer un drive test. e misto bmw-ul, bag detalii, dar subaru se conduce cu mult mai multa placere.
cum adica frate, nu e mai tare bimmeru decit subaru ?!
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 31 iulie 2008 - 03:51
iti place masina sau nu?
Scris 31 iulie 2008 - 04:06
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 31 iulie 2008 - 04:17
Scris 31 iulie 2008 - 04:25
Flickr - pozele mele
Scris 31 iulie 2008 - 04:48
Scris 31 iulie 2008 - 05:27
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 31 iulie 2008 - 05:42
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 31 iulie 2008 - 05:49
Flickr - pozele mele
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi