X3 vs ce?
Scris 31 iulie 2008 - 06:11
Scris 31 iulie 2008 - 09:24
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 31 iulie 2008 - 09:37
nici nu stiu de unde sa incep. drumurile din romania sunt o mizerie. bmw-ul e un fel de kart, cam asa topaie pe strazile noastre. am mers mediu azi, consum 9, nu stiu cum il scot astia de la bmw, dar e real, range-ul e undeva la ~800km cu mers undeva peste regulamentar. pe autostrada, 140-180, a consumat 9.1. in oras, pana acasa, 11.2, sa vedem in trafic. daca ai suspensie sport vezi cat de varza e autostrada noastra. la nemti, austrieci si unguri mergeam ca uns, nu simteam nimic, la noi nu merita numele de autostrada, nici macar drum de tara din germania, unde am facut drive testul.
pe automat schimba pe "incet" la 2k de ture, pe "normal" la 3k de ture si pe "kick down" la 4500.
depasirile e bine sa le faci pe manual, dar masina nu-ti da feed-back la viteza. ma intreb de ce dracu nu accelereaza (nu se simte ca la subaru) si ma uit cat am si nu-mi vine sa cred. motorul face aproape ca unul electric, zici ca am mult mai multe ture, asta pot spune ca e ZOOM-ZOOM adevarat. nu are padele, ele exista numai la versiunile sedan cu acest motor. cred ca nu era greu sa puna, dar nu are.
acasa m-am dus cu subaru. diferentele sunt mari. subaru are atmosfera unei masini de curse, bmw-ul e mai stilat, te ia mai usor. nu stiu cum sta pe curbe fata de subaru, pt ca am avut anvelopele alea si chiar si asa le-am mai miscat.
a, au ambele hill-control sau cum se cheama dracia aia, nu o iei la vale, e de bine. din greseala am gasit trusa medicala la bmw, e o cutie sub scaun. maine caut stingatorul
Aceasta postare a fost editata de cata69: 31 iulie 2008 - 09:40
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 iulie 2008 - 10:01
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 iulie 2008 - 10:56
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 31 iulie 2008 - 10:58
Scris 31 iulie 2008 - 11:00
Abia astept sa o vedem, poate duminica la amckart.
Scris 31 iulie 2008 - 11:06
cata, sa inteleg ca peste 2 saptamani o duci in teste la munte?
Scris 31 iulie 2008 - 11:17
nu te coci, nu stiu ce clima are, ca ingheti in masina, n-am manual in engleza, sa inteleg cum dracu se seteaza si cum de scoate aer rece si la 26 de grade.
despre fotografie
Scris 31 iulie 2008 - 11:30
Scris 31 iulie 2008 - 11:31
Asteptam mai multe detalii ... si mai ales impresii dupa un drum fara cauciucurile alea in portbagaj
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 01 august 2008 - 08:20
intr-un final voi face topic pe masina mea si voi aduna acolo posturile, dar mia scriu aici pt ca sunt prea obosit sa o fac acum., o voi lua cronologic si cu o descriere mai corenta.
nici nu stiu de unde sa incep. drumurile din romania sunt o mizerie. bmw-ul e un fel de kart, cam asa topaie pe strazile noastre. am mers mediu azi, consum 9, nu stiu cum il scot astia de la bmw, dar e real, range-ul e undeva la ~800km cu mers undeva peste regulamentar. pe autostrada, 140-180, a consumat 9.1. in oras, pana acasa, 11.2, sa vedem in trafic. daca ai suspensie sport vezi cat de varza e autostrada noastra. la nemti, austrieci si unguri mergeam ca uns, nu simteam nimic, la noi nu merita numele de autostrada, nici macar drum de tara din germania, unde am facut drive testul.
pe automat schimba pe "incet" la 2k de ture, pe "normal" la 3k de ture si pe "kick down" la 4500.
depasirile e bine sa le faci pe manual, dar masina nu-ti da feed-back la viteza. ma intreb de ce dracu nu accelereaza (nu se simte ca la subaru) si ma uit cat am si nu-mi vine sa cred. motorul face aproape ca unul electric, zici ca am mult mai multe ture, asta pot spune ca e ZOOM-ZOOM adevarat. nu are padele, ele exista numai la versiunile sedan cu acest motor. cred ca nu era greu sa puna, dar nu are.
acasa m-am dus cu subaru. diferentele sunt mari. subaru are atmosfera unei masini de curse, bmw-ul e mai stilat, te ia mai usor. nu stiu cum sta pe curbe fata de subaru, pt ca am avut anvelopele alea si chiar si asa le-am mai miscat.
a, au ambele hill-control sau cum se cheama dracia aia, nu o iei la vale, e de bine. din greseala am gasit trusa medicala la bmw, e o cutie sub scaun. maine caut stingatorul
mai toate BMW-urile noi au fost cizelate cum am zis la mine nu imi dau seama cu ce viteza merg ,primele zile cand am luat masina si am mai iesit seara mergeam cu 100 pe bulevard si ma gandeam ca am 60,pe autostrada la 160 ai impresia ca stai pe loc ,ma rog asta e.in concluzie sa o stapanesti sanatos.
PS:-o sa iti manance zilele suspensia aia sport ,mie mi le-a mancat deja
nu ti-am mai dat odata manualul?
http://www.analogste.../om/2005_X3.pdf ma rog e pentru modele 2005 pe benzina dar banuiesc ca bordul in mare e la fel
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 01 august 2008 - 08:28
Scris 01 august 2008 - 08:30
SPECIFICATII TEHNICE
Nr. usi 5
Nr. locuri 5
Motor (tip / cilindri) L6
Combustibil Diesel
Cilindree (cmc) 2993
Cutie viteze (tip / trepte) Automata (6)
Putere maxima (CP/rpm) 286
Viteza maxima (km/h) 240
Acceleratie 0-100 km/h (s) 6.6
Consum urban (l / 100 km) 11.3
Consum extraurban (l / 100 km) 7.2
Consum mediu (l / 100 km) 8.7
Lungime (cm) 457
Latime (cm) 185
Inaltime (cm) 1674
Greutate (kg) 1950
Volum portbagaj (l) 480 / 1560
putem afla cat costa accesoriul din portbagaj, la bavaria?
am unul, asa e standard, dar cred ca se compartimenteaza si mai bine cu 2. merg puse fara probleme. si probabil voi mai avea nevoie de stergatoare (lamele doar, explica in manual cum se schimba), nu sunt foarte sigur, mai verific. si cam asta e.
despre fotografie
Scris 01 august 2008 - 08:38
vezi daca gasesti aici piesa de care zici
Scris 01 august 2008 - 08:54
seamana, dupa cum ai dat si tu link, dar nu ma duce direct in el. insa nu are pret.
despre fotografie
Scris 01 august 2008 - 09:10
Scris 01 august 2008 - 09:18
despre fotografie
Scris 01 august 2008 - 09:24
edit intreba si la Bavaria sa vezi,pretul asta nu e de la Bavaria
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 01 august 2008 - 09:25
Scris 01 august 2008 - 09:27
nu ti-am mai dat odata manualul?
http://www.analogste.../om/2005_X3.pdf ma rog e pentru modele 2005 pe benzina dar banuiesc ca bordul in mare e la fel
I-am dat io manualul din 2007
Flickr - pozele mele
Scris 01 august 2008 - 09:55
despre fotografie
Scris 01 august 2008 - 10:05
Scris 01 august 2008 - 10:25
eu am 255/40/19 spate si 235/45/19 fata. iar cele de iarna sunt pe 18. o sa ma uit si pe usa, sa vedem ce scrie.
despre fotografie
Scris 01 august 2008 - 11:41
de exemplu, eu nu cred ca exista tara in care sa te oblige sa ai sticker cu vmax garantata de producatorul de pneuri de iarna ce iti utileaza masina.
poate era o brosura mica separata ce s-a pierdut.
Scris 01 august 2008 - 12:07
despre fotografie
Scris 01 august 2008 - 01:20
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi