misto pozele, ceva pareri si impresii?
vremea cum e?
ce avem de vazut/facut?
Atractia no.1 in zona este masivul Ceahlau cu varful sau Toaca la 1900m. Privelistea este SENZATIONALA.
Noua ni s-a descarcat acumulatorul de la aparatul foto, asa ca poze de pe Ceahlau eu n-am facut; are un prieten dar mai dureaza pt ca el are aparat foto cu film.
Ca sa iti faci o idee despre ce e vorba arunca un ochi aici:
http://alpinet.org/m...ca_id_3494.html
Unii zic ca au reusit in zilele senine sa vada de pe Toaca, Iasi-ul, Bucurestiul si chia Marea Neagra.
Atentie la cum va echipati, drumul pana in varf este destul de lung si nu foarte usor (echipament specific urcarii pe munte OBLIGATORIU); din Durau pana pe Toaca traseul se poate parcurge cam in 4-6 ore, in functie de conditia fizica a fiecaruia; seara si mai ales dimineata este foarte frig; azi dimineata erau 7 grade la poalele muntelui, sus in varf e MULT mai frig.
Conditiile de cazare in zona sunt destul de modeste, cea mai buna cazare o ofera intr-adevar Ecotur; este curat (nu pot sa zic ca straluceste), mancarea este destul de buna, locuri de parcare destule, piscina, teren de tenis, etc.
Vedeti ca la Ecotur in camera o sa gasiti un ghid cu ce ar fi interesant de vazut in zona.
P.S. Cand te intorci spre Buc. poate ne vedem la o cafea sa imi prezinti si mie masinuta. :beerchug: