Anvelope de iarna...de care?
Scris 16 decembrie 2008 - 03:33
Scris 16 decembrie 2008 - 03:40
Scris 16 decembrie 2008 - 05:56
DMIHNEA, mi se pare de mare bun simt sa reduci in curbe pe vremea asta, nu se stie cum prinzi o pelicula de apa de exemplu, poti sa ai si OZN, daca e cu roti, nu sfideaza fizica.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 decembrie 2008 - 07:29
Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 16 decembrie 2008 - 07:35
Scris 16 decembrie 2008 - 07:56
ce spui tu in partea a doua nu are legatura cu ce spun eu, cred ca aflu zilnic de o tractiune spate facuta dauna totala, bravo alora care mai si reduc. unde scrie ca AWD inseamna sa faci wrc? foarte bine ca si-au luat.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 decembrie 2008 - 08:13
Asta o sti unde e limita aia de nu se risca iarna cu tractiune spate ?
Scris 16 decembrie 2008 - 08:43
Scris 16 decembrie 2008 - 08:51
sa speram ca numai 3k�
despre fotografie
Scris 16 decembrie 2008 - 09:13
..... in definitiv,cine poate-oase roade
Ai grija de ele........( de oase )
Scris 16 decembrie 2008 - 11:13
dar cu limba romana ce-ai frate? unde sunt semnele de punctuatie, spatiile dintre cuvinte? udne e structura propozitiei care s-o faca de inteles pt cititori?
cu parere de rau, posturile in care scrii dezlanat si greu de urmarit, eu nu ti le mai citesc.
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 16 decembrie 2008 - 11:28
singurele ocazii cu care merg tare pe curbe sunt coloanele vwforum, unde stiu lumea de cativa ani, dar pana si acolo au mai fost surprize, in trafic apar tot felul de factori care pe o pista nu exista, in trafic riscul e de 10 ori mai mare decat pe orice pista.
despre fotografie
Scris 16 decembrie 2008 - 11:47
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 17 decembrie 2008 - 12:04
iar in curba in care a iesit un amic, era sa ne omoare nu unul, ci vreo 10 insi, desi noi eram acolo si puteam fi vazuti de la distanta, iar altul a facut o piruieta si s-a infipt cu fundul fix intre 2 masini, ca in filmele de pe net. toti astia doreau sa demonstreze ca ei pot lua curba. preferi acum cand intalnesti unul din asta de pe contrasens sa puna sau nu frana in curbe. pana la urma aici e problema.
despre fotografie
Scris 17 decembrie 2008 - 08:57
Daca mai pun mina si pe o masina "tare", evident ca legile fizicii vor fi mai mult depasite, proportional cu valoarea masinii.
Ghinionul e ca fac asta in trafic printre noi. Cine nu ma crede, sa urmareasca zilnic pe orice program TV stirile !
Scris 17 decembrie 2008 - 09:01
Scris 17 decembrie 2008 - 09:30
La ce ora ?
La "orice" ora....
Scris 17 decembrie 2008 - 01:11
Scris 17 decembrie 2008 - 01:17
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 17 decembrie 2008 - 01:28
(am fost primul cu uratul ?)
Scris 17 decembrie 2008 - 02:17
Scris 17 decembrie 2008 - 04:42
http://www.garajul.r...t=announce&id=1
daca mai va tineti de prostii, ne suparam
Scris 17 decembrie 2008 - 07:03
la multi ani swiby! da, de ce te grabesti? sau era o urare pt noul guvern?
despre fotografie
Scris 18 decembrie 2008 - 03:14
,tiruri ce merg 100,cind au limita 70 si tu mergi deja 80 la -5 grade...
Alo domnu, pilot si sofer care incearca sa conduca la fel nu-i tot aia.
Stii de ce merg tirurile repede? Ca-s grele, stau bine si pe lunecus, mizga, zapada si nici nu acvaplaneaza. Si au si al dracu de multe roti, cam greu sa piarda aderenta pe toate.
Vino la mine aici sa vezi cum vijie tirurile pe linga tine cind e apa de trei degete pe autostrada si masina ta paraseste pamintul din 5 in 5 secunde ca se se dea la schi nautic.
in plus nu vad legatura AWD si obligativitatea de a lua curbele tare.
Pai unii cred ca awd ii si opreste.
atunci si cat "incape" dinainte in fiecare curba...
Si cu calu, caruta, vaca, ala oprit in sosea ca a facut pana chiar dupa curba ce faci?
Aceasta postare a fost editata de vrajitorul din orz: 18 decembrie 2008 - 03:21
Scris 18 decembrie 2008 - 12:42
greutatea aia care le ajuta pe linie dreapta la mers constant le omoara la cea mai mica incercare de a schimba directia, de a frana etc..
inertia bat-o vina
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi