@ relu
relu, nu stiucare e relatia ta cu masinile subaru.....probabil ca e dragoste mare acolo si nu mai poti fi subiectiv ...:-)
sa stii ca si cand am cumparat masina am discutat cu 2-3 posesori de subaru si cand le-am povestiti experienta mea cu masina au fost foarte mirati ...iar acum am discutat cu cativa mecanici , unii impatimiti ai marcii Subaru, si viziunea lor e mult mai obiectiva (franele si ambreiajul foarte sensibile, punct)
ref. la aberatiile pe care zici ca le spun eu, cum e cea legata de acele "retun springs" mentionate in tutorialul pe care l-am dat mai devreme furnizat de expertvillage.com, daca iti alocai timp sa vezi filmuletul si sa discuti cu mecanici care lucreaza multe modele / marci d emasini , te-ai convinge ca exista asemenea sisteme de departare a placutei de disc cand nu e apasata frana...
nu pretind ca sunt expert in mecanica auto dar chiar stiu sa ma documentez din multiple surse...:-)... (si poti vedea cu ochii tai in filmul de pe linkul sugerat de mine in postul anterior acele arcuri ...:-)...), asa ca, daca ai acces la mecanici subaru, ai putea sa intrebi si sa-mi dai un raspuns valid la intrebarea mea: trebuie sau nu trebuie sa se atinga placutele de discuri fara sa apesi frana?)
atata timp cat am refuzat sa pun "consumabile" foarte "consumabile" de la Subaru fara nici o garantie ca nu voi pati la fel, mi-am asumat un risc (ei spuneau ca pot pierde garantia daca nu pun consumabile potrivite) si de aceea ma preocupa problema atingerii ...sa nu cumva sa nu fie piesele puse de mine diferite de cele originale si sa am alte probleme....atata tot
ref. la schimbarea pe garantie la Subaru, eu sper sa nu am alte probleme cu piese care nu sunt incluse in garantie (cum ar fi ambreajul pe care il calc cu multa grija, desi sigur il patinez usor la iesitul cu spatele din parcare...iar si in mers cand schimb vitezele calc ambreiajul foarte putin exact pana se decupleaza ca sa pot sa il recuplez cat mai finut si sa evit patinarea inerenta care ar aparea daca as calca mult mai mult si nu as mai ridica la momentul optim ...oare fac corect?...:-))......dar daca voi avea probleme cu piesele netrecute la excluderi, ma voi astepta sa fie incluse in garantie si sa nu fie cazul sa apelez la relatii ca sa mi se schimbe ...:-)...
m
http://www.expertvil...t-brake-pad.htmdirect de la sursa, ref la return springs...oamenii par profi, si nu doar pt ca poarta halate ...:-)
m