Am facut un mic compromis gandindu-ma ca cel putin anul acesta nu o sa prea bat drumurile. Si oricum, nu cred ca Matador sint foarte proaste. Plus ca sint de iarna si noi. Acuma tre sa ma benoclez dupa capace, ca nu arata prea bine. Da nu o sa sughit daca nu le gasesc repede.
Toata treaba a fost realizata la VALL AUTO, dealer Ford autorizat din Bistrita. Desi s-au miscat mai catinel si la un moment dat am avut onoarea sa intru in service, ca nu gaseau antifurtul, treaba pare sa fii fost facuta cu simt de raspundere. In plus, am fost anuntat ca am o rechemare in service si m-am programat pe maine. E ceva legat de pompa vacum, voi vedea mai exact maine. Inca ceva : am fost programat la 10 si am intrat la 10, daca nu chiar cu cateva minute mai repede. E drept, cam cunosc pe acolo, dar totusi, e un semn bun.
Totodata, am inlocuit placutele spate si carenajul stanga fata, distrus de coltii unui caine. Cativa colegi cunosc imprejurarile, pe scurt voi spune ca S max-ul si inca 2 masini au fost vandalizate (??) in curtea BDT-ului de niste caini, in goana lor dupa o matza.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 26 noiembrie 2008 - 09:13