Scris 09 iunie 2009 - 11:44
realista treaba cu tributul...si apropos de q7,cu motorul de 3 litri,personal DEZAMAGIT-am lucrat cu un tip nou,ce tocmai a dat 23 mii pe unul,de import DE,multe extrase,navi nu are dvd-ul cu harta si omul a pus in geam o scirba de tomtom cu ventuza,a schimbat magazia CU UNA CE HALESTE MP3,ce mai,cam mioritisme,si e macaronar tinarul...Dar dupa ce ma dadui cu el,mare dezamagire-in afara de becuri si beculetze,mare putoare,de stat sta binisor chiar cu rotile mici de 18,dar revin-PUTOARE MARE.Comparativ-castravetele de TOUAREG V10 al rudei mele,macar la cite beculetze oferea impingea bine,cu sau fara fumul negru aferent.....dar sa continuam-tot in aceeasi seara dar cu insistentzele mele de data asta probez cu proprietarul in dreapta Mustang,cica SHELBY COBRA,alb crem cu dunga neagra.........si cutie automata cu 4....foarte comoda masina,nu xenon,comenzi foarte spartane,usa se inchide cu zgomot de LOGAN,pielea deranjant de fina pentru un bolid sport,foarte silentios motorul,pedalier inghesuit pentru gusturile mele(poate dat fiind ca tocmai ma dadusem cu Q7),ventilator clima galagios,si pe asfalt-in ture multa galagie pentru nimic(cred ca cutia fructifica aiurea puterea motorului,asta e expresia mea).Masina a costat 40 si de mii de euri,e a unui faimos dj,din anii 90,actual posesor al unui post de radio vestit.Am cautat pe net ulterior castravetele sa vad ca poate dar nu prea am gasit mare lucru,doar mi-a confirmat cei 8 cil,dupa mine nu prea simtita prezentza lor...sper sa nu deranjez oaspetele cu alunecarea discutiei...
mai bine singur decit in companie proasta......