Un freezone
Scris 24 decembrie 2009 - 11:06
Ratacirea bagajelor se intimpla destul de des si numai in situatiile de care zic.
Scris 24 decembrie 2009 - 11:57
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 25 decembrie 2009 - 12:09
daca ai putin timp intre zboruri nu ai cum sa-ti tot iei bagajul la escala.
that's the risk.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 25 decembrie 2009 - 11:12
Nu uitati sa mai faceti si ceva miscare; oricum sa fie mai mult decat cea necesara umplerii si golirii paharelor, farfuriilor.
Scris 26 decembrie 2009 - 01:31
Zilele trecute vorbeam cu un prieten in parcare,un coleg de munca de-al lui avea un Alfa Romeo,nu stiu modelul,in 2 usi,din 2007 pe leasing.Vroia una mai mare,sa vanda=nimic,hai sa faca un schimb.Cauta pe net gaseste un Chrysler care vroia schimb,din Ploiesti,vb pe net la telefon,detalii toate cele ramane sa se intinleasca.Si el "fraier" , ala da un Chrysler si ia o Alfaromeo si preia si leasingul,dubios din start,dar...nimic.Se intinlesc prin Ciolpani vede masina,ok,ii place,facem schimb.Ala ii da talon ,2 chei si copie dupa buletin,corespunde cu buletinul,el ii da talonul si o cheie.Domne hai sa nu facem actele ,sa mergem cu masinile cateva zile si daca e ceva sa nu iti placa nu facem schimbul,ok, asa ramane.
Ajunge in Buc si nevasta-sa ii zice( abia acum) sa mearga la Politie sa verifice masina.Ajung acolo si ,binenteles, "surpriza", masina este furata de 3 luni din Craiova si numerele apartin unei Dacii.Buletinul fals ,talon fals.
-De unde ai masina
-Pai uite asa si asa
-Unde este masina
-Parcata in fata,ce facem acum?
-Bagam masina in curte o sigilam si depuneti plangere.
Iesi in fata politiei...ia masina...
Unde ai parcat-o domne?
-Aici,doar nu sunt beat.
A disparut! Au fost urmariti si cu a 3-a cheie a plecat cu masina.
-Haideti inapoi sa completam plangerea si cu disparitia masinii...
Dupa vre-o saptamana il suna politia,a prins Chrysler-ul la un filtru cu numere de SUA si fara acte,normal.Au fost arestati 3 tipi si l-au chemat la indentificare,nu era ala printre ei.A ramas si fara masina si cu 550euro pe luna inca 2 ani...prostia se plateste,cateodata extrem de scump.
Via: http://forum.compute...eniul-auto.html
Scris 26 decembrie 2009 - 03:06
Lufthansa aduce bagajele acasa.
oaspetele stie :thumb: :thumb: :thumb:
La Lufthansa stiu ca altcuiva i le'au adus la usa cand au sosit in tara ...
...lu' sora-mea i le-a adus !
N-am auzit pina acum sa aduca compania bagajele acasa....
Omu' cit traieste tot invata
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 26 decembrie 2009 - 03:25
Scris 26 decembrie 2009 - 04:37
nu mi-a ratacit nimeni bagajele pana acum...stiu ca se poate intampla, dar nah..cand mergeti pe un aeroport de genul munich, frankfurt sau amsterdam si vedeti sute de terminale si de avoiane, bagaje mergand in toate partile, pasageri cu o groaza de legaturi si tot felul de probleme de logistica (unde le duci, ce faci, cat astepti dupa ele etc)...e de mirare ca ajung asa des bine bagajele.
nu companiile pierd bagajele ca n-au cum...operatorii de la aeroport eventual..
lutfthansa da, aduce bagajele din cate stiu...
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 26 decembrie 2009 - 04:38
Scris 26 decembrie 2009 - 09:56
Culmea insa, ai mei parinti au fost plecati in USA doar de 2 ori, si la prima tura AirFrance le-a ratacit bagajele au venit dupa 3 zile. Chestie de noroc...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 27 decembrie 2009 - 10:19
Scris 27 decembrie 2009 - 10:32
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 decembrie 2009 - 11:10
Si prima tura de poze (nu luati in seama calitatea, doar continutul )
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 28 decembrie 2009 - 12:02
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 decembrie 2009 - 02:41
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 28 decembrie 2009 - 02:43
Astia se pregatesc pt scumpirile de dupa 1 Ian 2010, ca poate mai scot si ei un franc in plus.
Scris 28 decembrie 2009 - 02:58
despre fotografie
Scris 28 decembrie 2009 - 03:03
Scris 28 decembrie 2009 - 03:17
Daca ar fi fost singura majorare din ultimul an sau jumatate de an, intelegeam, dar cand acum vreo luna scumpeau saptamanal, a fost o situatie cand au scumpit de 2 ori in aceiasi sapt., mai ziceam. Dar cand ei periodic scumpesc ........... In plus atunci cand fac o minora scadere a preturilor o anunta cu vreo 2-3 zile in prealabil si pana intra in vigoare la pompe mai dureaza ceva; dar cand maresc pretul, anunta dupa, iar statiile au majorat preturile deja.
Scris 28 decembrie 2009 - 03:22
despre fotografie
Scris 28 decembrie 2009 - 03:24
la majoritatea userilor acestui forum se simte al dracu de tare 5 bani implicati in calculul costului consumului . asa zic pragmaticii ...Au anuntat deja majorarea cu 20%. Mai conteaza aia 5 bani ? Fluctuatii mici au fost si vor fi intotdeauna.
exista si o minoritate a garajistilor care pune de fiecare data degetul pe rana : Aer Curat , valentin_iordan si alti utilizatori de renault clio simbol 1.5 dci maxim 70 CP .
Scris 28 decembrie 2009 - 03:33
Voi chiar nu realizati ca nu avem ce face impotriva scumpirilor ? Daca tot vorbim de pragmatism, eu vad ca solutie "inteleapta" evitarea taierii venelor si concentrarea asupra altor aspecte mult mai importante pentru noi si pe care le PUTEM INFLUENTA.
Pe cuvint, parca sunteti babe care discuta la coada la carne.....
Scris 28 decembrie 2009 - 03:38
Evident, scumpiri vor fi si in alte ramuri ... asta fara a lua in calcul repercusiunea scumpirii carburantilor. Vai mama noastra ... o sa ajungem sa cersim. Probl e de la cine
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 28 decembrie 2009 - 03:49
despre fotografie
Scris 28 decembrie 2009 - 03:49
....concentrarea asupra altor aspecte mult mai importante pentru noi si pe care le PUTEM INFLUENTA.
.....
rugam respectuos enumerarea catorva aspecte de real interes si musai influentabile .
Scris 28 decembrie 2009 - 03:56
influenta de la nivelul individului nu poate merge prea departe. uite, se petrece intr-o oarecare masura pe un forum, dar e cu impact minim. oamenii isi schimba greu convingerile. e mai simplu sa caute contra-argumente sau sa te ignore complet, decat sa se schimbe. iar reactia suprema e negarea si transferarea problemei asupra celui care a enuntat-o.
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi