Scris 28 decembrie 2009 - 11:13
Scris 28 decembrie 2009 - 11:31
Scris 28 decembrie 2009 - 11:33
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 decembrie 2009 - 11:33
Aceasta postare a fost editata de Relu: 28 decembrie 2009 - 11:35
Scris 28 decembrie 2009 - 11:39
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 28 decembrie 2009 - 11:42
Scris 28 decembrie 2009 - 11:43
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 decembrie 2009 - 11:45
relu, nu iti gasesti biznisu printre cele enumerate ??
......
Aceasta postare a fost editata de Relu: 28 decembrie 2009 - 11:50
Scris 28 decembrie 2009 - 11:51
Scris 28 decembrie 2009 - 11:51
despre fotografie
Scris 28 decembrie 2009 - 11:55
Scris 28 decembrie 2009 - 11:56
Normal, discutam pareri si opinii personale.Nu vreau sa iei ce spun eu acum decit ca o parere personala pe care mi-o mentin:
- Incerc ( si reusesc ) cu ajutorul contabilului sa am actele foarte corecte. Il platesc ce-i drept, dar n-am probleme.
- Daca ma duc la circiuma si ceva nu merge bine,incerc in primul rind sa nu ma enervez. Dupa care nu mai pun piciorul p-acolo.
- Te cred ca ai iesit in strada, si mai cred ca la virsta aia nu ai inteles ce se intimpla cu adevarat. Dealtfel cei mai multi au inteles dupa.
- Ma crezi ca pina acum n-am fost pus in situatia sa fiu nevoit sa reclam ceva ?
- Oricum prefer masurile dure pentru simplul motiv ca la un pumn in gura nu poti riposta cu o dojeana. Daca vrei sa ripoztezi cu sanse minime de reusita, o faci cu minim 10 pumni in gura !
Este posibil in doar cateva f putine (mai putine decat degetele unei maini) situatii: sa fii din sistem; sa fii "pe felie" (intr-un fel sau altul) cu sefii de rang mediu si mare; sa fii extrem de norocos.Relu, asa ceva e practic imposibil in Romania. Am un amic la politia economica, trece des prin Bucuresti. Daca vrei ii dau adresa ta.
:party1:
Scris 29 decembrie 2009 - 12:03
Scris 29 decembrie 2009 - 12:11
Scris 29 decembrie 2009 - 12:16
Aceasta postare a fost editata de Relu: 29 decembrie 2009 - 12:19
Scris 29 decembrie 2009 - 12:21
Eu nu cred.Ciprian, tu confunzi garda financiara cu politia economica.
Cum naiba sa reclam nene o circiuma la care nu m-am simtit bine ? Daca imi da mincare stricata, da. Dar altfel nu vad rostul. Nu suntem pe vremea lu ceasca, si clientela se pierde usor daca nu sunt competitivi. Un client pierdut inseamna clar si altii pe linga el, si-i doare pe patroni mai mult decit o reclamatie care pe mine cel putin m-ar obosi s-o fac si mi-ar strica mai rau dispozitia.
Scris 29 decembrie 2009 - 12:28
Scris 29 decembrie 2009 - 12:29
Iaca eu nu vreau sa-mi stric dispozitia, si vreau sa ma menajez. Nu glumesc !...
Atat de simplu. Insa f greu de facut, in RO; pe deasupra exista si riscul f mare de a-ti strica dispozitia cand reclami.
Mai, tu nu intelegi ca NU ma intereseaza daca se indreapta sau nu ? Ce-mi doresc e sa gasesc furnizori de servicii bune. Tu n-ai auzit de selectia naturala ?p.s.: eu nu am intalnit persoane carora sa le faca placere sa reclame fapte sau persoane; dar o faceau stiind ca doar asa se poate corecta situatia, democratic, prin aportul lor.
Scris 29 decembrie 2009 - 12:31
Scris 29 decembrie 2009 - 12:32
Cristi, politia ec. verifica cu totul altceva decit hirtiile de care zici tu.Relu, nu m-ai inteles. of of
eu spun ca politia economica poate, are competenta sa te verifice pe tine, DACA VREA.
si daca vine, nu se uita la hartiile de 2 lei.
capisci ??
Scris 29 decembrie 2009 - 12:36
acuma se vede, nenea relu ??Relu, nu m-ai inteles. of of
eu spun ca politia economica poate, are competenta sa te verifice pe tine, DACA VREA.
si daca vine, nu se uita la hartiile de 2 lei.
capisci ??
Scris 29 decembrie 2009 - 12:39
Eu am magazine si circiumi pe care nu le frecventez pentru ca nu-mi plac. Stiu magazine care n-au avut clientela si au murit. Mi se pare aiurea sa pierd timpul cu reclamatii cind pot alege alta unitate. Economia de piata asta inseamna.Selectie care nu se prea aplica la rumani. Putini sint aia care mor asa, incet, uitati. Poate doar chestiile gen restaurante, barurui. In rest magazinu de la colt ramane pe pozitii.
Scris 29 decembrie 2009 - 12:39
Scris 29 decembrie 2009 - 12:47
Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 29 decembrie 2009 - 12:50
Scris 29 decembrie 2009 - 12:57
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi