Fii antena:
NU ma supar cind ne contazicem, ba chiar ma bucur.
Daca nu ne contrazicem, nu avem cum gasi informatia corecta
Pe TINE, NU am cum sa ma supar ! Te respect si tin la tine ( ca si prieten maaaaa !! ) mult prea mult sa ne putem certa sau sa-ti port pica. Doar ca uneori imi pare rau ca nu ai informatia corecta
Evident ca exista situatii cind nici eu nu detin informatii corecte, chiar daca de fel nu ma bag daca nu stiu.
Asta e, d-aia e bun un forum, ca mai aflam lucruri noi, si lamurim anumite "neclaritati" :beerchug:
....................................
:loveyou:
Am testat la Astra. Aveam 1.9 presiune pt confort, 2.1 pentru normal si 2.3 ECO. Si era iarna. Pe 2.3 tzopaia in draci si ma durea cocoasa (avand si IDS+ deci suspensii sport) si zgomot cat cuprinde. Pe 2.1 era asa-si-asa, zgomot mai redus. Pe 1.9 am avut o crestere minora de consum fata de 2.3 (testele au fost facute pe 270km x 2) dar gumele faceau un zgomot suportabil spre mic si masina statea clar mai bine.
Sa spunem ca la Astra aveai suspensiile ceva mai rigide; dar stii care-i partea interesanta?
Eu si la Cee'd procedez la fel, si la rotile de vara (0,1-0,2) si la alea de iarna (0,2); iar rotile de vara sunt pe 17".
Dupa ce vine primavara, sa te dau o tura cu ea, ca si Cee'd-ul are o suspensie mai rigida.
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte