Un freezone
Scris 10 iunie 2009 - 10:29
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 iunie 2009 - 10:49
O singura data am incercat sa franez cu stangul si pasagerul din dreapta s'a cam lipit de bord
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 10 iunie 2009 - 11:04
si am uitat sa va mai spun ca s-a mai facut praf un STI nou pe valea oltului. shit happens.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 iunie 2009 - 11:09
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 10 iunie 2009 - 11:23
ce-i drept e ca sunt la prima automata si pe vremuri exista asta, motiv pt care am incaltarile mereu murdare pe interior la dreptul, chiar si acum
despre fotografie
Scris 10 iunie 2009 - 11:36
hai sa mi te pun in cap ca esti simpaticEu am ramas un pic interzis dupa ce am vazut filmuletzul pus de DMIHNEA. De ce? De la felul in care frana ala ... ba cu stangul, ba cu dreptul.
O singura data am incercat sa franez cu stangul si pasagerul din dreapta s'a cam lipit de bord
si ziceai de m3 ala ca e pe mainile cui nu trebuie ca nu e folosit iar tu nu poti frana cu stangul...
stai linistit neneTot la vremea aia lumea radea de mine sau ma facea nebun.
asa zicea lumea si de asta
adica nebunul de Jan Bokl�v care nu stie sa tina skiurile paralele cand sare
au fost insa unii un pic mai incolo care s-au prins ca asa isi crestea mult portanta si de atunci toti sar asa...
dar deh, orice chestie diferita intai e luata la misto de ceilalti
Scris 10 iunie 2009 - 11:57
Si nu am zis ca nu pot frana, insa m'as minti singur daca spun ca as putea frana precum cel din filmuletz (adevarat e si ca nu am nevoie )
Nu zic ca nu se poate frana cu stangul. Ba chiar la o automata te poti obisnui destul de usor, sunt de acord cu asta. Insa iti trebuie o foarte buna dozare a puterii de apasare sa obtii acelasi efect de franare, indiferent ca apesi cu stangul, care apasa pedala de ambreiaj, care se apasa mai greu, sau cu dreptul, care e obisnuit cu pedala moale de acceleratie
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 10 iunie 2009 - 11:58
Scris 11 iunie 2009 - 08:00
Scris 11 iunie 2009 - 08:16
cand ajungi sa stapanesti left foot braking si la o manuala si sa-i mai si dai tare... :party1:
nu ca eu as stapani ceva
tot incerc si eu sa ma perfectionez incet incet, mai ales la drum lung si la un mers o idee mai relaxat sa nu fac vreo ghidusie
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 11 iunie 2009 - 09:41
despre fotografie
Scris 11 iunie 2009 - 10:16
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 11 iunie 2009 - 11:56
automata mai are un avantaj, teoretic nu e nevoie niciodata sa iei piciorul de pe acceleratie...
Cel mai misto e sa frinezi usor cu stingu -avind picioru-n gaz- la DSG.....
Scris 11 iunie 2009 - 12:07
Scris 11 iunie 2009 - 01:49
eu am exersat pe drum si apoi testat la greu pe circuit e ok.a, mi-ai adus aminte, ca am discutat problema numai cu relu. la ultimul drum in DE mi s-a povestit cum se franeaza cu stangul la automata, pana atunci nu m-am gandit niciodata sa fac asta, pt ca stiam ca e destul de neplacut. insa in week-endul trecut am inceput sa franez si cu stangul, intai in linie dreapta, apoi pe viraje. din ce mi-am dat seama, cu ceva antrenament chiar nu e nici o problema, devine un fel de kart de altfel.
si am uitat sa va mai spun ca s-a mai facut praf un STI nou pe valea oltului. shit happens.
Scris 11 iunie 2009 - 02:11
Scris 11 iunie 2009 - 03:54
pana la camionul din dotare, fiind toate manuale, nu am avut probleme cu franele legat de uzura. rar am mai schimbat placute pt ca aveau multi km si discuri niciodata.
despre fotografie
Scris 11 iunie 2009 - 05:18
acum, de ce ar face asa ceva???
despre fotografie
Scris 11 iunie 2009 - 05:36
Scris 11 iunie 2009 - 06:35
"Fuck it! This Chick is Mine, Believe it or Not!"
Scris 11 iunie 2009 - 10:46
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 11 iunie 2009 - 10:54
despre fotografie
Scris 11 iunie 2009 - 10:55
care-i treaba cu franatul cu stangu? la ce ajuta?
Ai casco ?
Scris 11 iunie 2009 - 10:56
deci la ce ajuta?
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 11 iunie 2009 - 10:58
Scris 11 iunie 2009 - 11:10
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi