Un freezone
Scris 15 iunie 2009 - 10:54
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 15 iunie 2009 - 11:04
Ah, si e dreptul meu sa carcotesc, este? Constitutional, as putea zice.
Later edit: ce distractiv este ca numai eu sunt vazut cand carcotesc. Deh, daca sunt importiva valului...
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 15 iunie 2009 - 11:08
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 iunie 2009 - 11:07
Scris 15 iunie 2009 - 12:33
Life must be taken one disaster at a time
Scris 15 iunie 2009 - 12:48
:beerchug:
Scris 15 iunie 2009 - 02:54
Join the darkside young skywalker....Deh, daca sunt importiva valului...
we are waiting for you...
Scris 15 iunie 2009 - 04:13
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 iunie 2009 - 04:53
Scris 15 iunie 2009 - 06:38
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 15 iunie 2009 - 07:55
@Grinch: uite, scriu aici, ca sa vezi ca sunt baiat cuminte.Ia lasa-ti refularile deoparte si reveniti la topic ca sa nu am eu o refulare d'aia fara definitie in nici un dictionar. Serios acum .. va rog sa va limitati la subiectul discutat, pentru orice altceva aveti topicul cu free zone (in limitele decentei insa). Am venit de la mare, soare si relaxare ca sa gasesc refulari pe forum ..
1. Cum naiba se face ca se intervine DOAR cand da pe langa Mol, sau eu?! Cand dau ceilalti pe langa se duuuce pelteaua la greu. A se vedea mareea de offtopic de peste tot. A, e pe pile forumu' asta?
2. Se scrie LASATI, nu LASA-TI. E trist cand vad ca limba romana e calcata in picioare... Sau la "Facultatea de Literatura Auto" limba romana e optionala...
3. Daca dai ceva pagini in urma chiar aici o sa vezi ca am fost facut IMBECIL si mai stiu eu cum. Nu punctual, nominal si direct. Dar nu sunt atat de imbecil incat sa nu pun cap la cap ce se scrie. Te pomeni ca ar trebui sa fac si sluj de fericire?! Chiar nu mai exista bun simt deloc pe forumul asta? Cum era cu limitele decentei?! Chiar totul graviteaza in jurul unui auto-numit grup "elitist"? Tot ce scriu respectivii e bun, restul sunt luati la misto. Am prieteni care citesc forumul de mult, nefiind inscrisi. Ma intreaba cine e X sau Y de se crede vioara lui Mozart. Mai lasati-o nene... Si asa sunt doar o mana de oameni, hai sa ii luam la maciuci si pe aia... A, nu convine cand cineva nu e ca unii? Asta e viata, asa se cheama ea. Viata, care bate filmul.
Sa le explic simpaticilor din acel auto-numit (cred ei) grup elitist: dati cu mucii in fasole rau de tot. Chiar daca o faceti pe forum, o faceti mai mult decat e cazul. E pacat... Imi e, sincer, mila de voi... Chiar in halul asta de singuri sunteti?!
Flickr - pozele mele
Scris 15 iunie 2009 - 08:44
Scris 15 iunie 2009 - 08:51
Flickr - pozele mele
Scris 15 iunie 2009 - 09:14
stai linistit, traim bineAstia au impresia ca au ramas mai in urma cu scumpirile saptamanale, drept urmare: Petrom scumpeste, de marti, benzina cu 7 bani/litru si motorina cu 6 bani/litru
sunt aia buni care ne conduc
nu-s hotii, nu e ala cu citroenu care pune taxa sa isi vanda masinile etc
sunt aia buni si destepti de-ti vine sa-i..pupi
arata-mi si mie te rog mesajul incriminat din topicul acesta http://www.garajul.r...w...t=0&start=03. Daca dai ceva pagini in urma chiar aici o sa vezi ca am fost facut IMBECIL si mai stiu eu cum. Nu punctual, nominal si direct.
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 15 iunie 2009 - 09:05
Scris 15 iunie 2009 - 09:20
Flickr - pozele mele
Scris 15 iunie 2009 - 09:30
Nu are cum sa fie cum spui tu, pt ca ei in ultimile luni au tot scumpit incontinuu, de ieftinit.........oha. Este f posibil sa fi vazut pretul de la celalalt sortiment de motorina (Alto..... parca ii spune).La Rompetrol motorina e de cateva zile 3.73 (Efix de nusht care, singura disponibila, de fapt). Insa acum o sapt si ceva era 3.96, parca
Eu stau linistit; de trait......fiecare cum poate.stai linistit, traim bine
sunt aia buni care ne conduc
nu-s hotii, nu e ala cu citroenu care pune taxa sa isi vanda masinile etc
sunt aia buni si destepti de-ti vine sa-i..pupi
Toti, si astia si ceilalti (catre care relativ recent ti-ai reorientat tu preferinta politica) sunt la fel de "buni"; nu are rost sa mai credem/speram ca vreunii dintre cei de pe esicherul politic ar fi realmente buni sau manati doar de bune intentii privind binele si progresul public/natiei.
Toate acestea (infaptuite si de unii si de ceilalti) ma fac sa cam regret o anumita decizie pe care am luat-o acum 12-14 ani (nici acum 10 ani nu ar fi fost prea tarziu); dar cine stie, se poate sa fie valabila chestiunea aceea cu "mai bine mai tarziu decat niciodata".
Scris 15 iunie 2009 - 09:38
Alaltaieri seara si azi dimineata am facut plinul si a fost ambele dati 3.73.
Ma oftic ca am fost plecat in voiaj cand era pretul mai mic la carburanti ...
Ca sa schimbam nota ... cand ne mai prezinti o reteta?
Eu, dupa ce'am mancat la un restaurant in oras tortelinni al forno, am cautat retete pe net. Prima oara nu a iesit chiar cum vroiam. Acum am modificat un pic reteta si astept rezultatul in 5 min ...
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 15 iunie 2009 - 09:40
Scris 15 iunie 2009 - 09:39
Ti-am aratat. Gresesc?
Aici?
http://www.garajul.r...mp;#entry386500
nu se refera la tine, se refera la parerea lui despre frinatul cu stinga la automata - chiar si zice: e doar parerea mea.
nu a fost cea mai fericita exprimare, dar faptul ca tu esti in favoarea unui lucru si altcineva zice ca lucrul ala dupa parerea lui e imbecilism nu inseamna automat ca tu esti un imbecil. A atacat o idee, un lucru, nu pe tine.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 15 iunie 2009 - 09:52
Sa ai pofta. Nu uita un lucru de baza, daca nu-ti iese nu renunta, continua sa incerci; plus faptul ca de multe ori retetele (cu sau fara ghilimele) sunt orientative, sunt mici chestiuni de facut sau de adaugat care pot influenta in mare masura rezultatul final. Sa nu mai pomenesc de gustul fiecaruia (unuia ii place mai sarat, altuia mai iute, etc.)...................................................
Ca sa schimbam nota ... cand ne mai prezinti o reteta?
Eu, dupa ce'am mancat la un restaurant in oras tortelinni al forno, am cautat retete pe net. Prima oara nu a iesit chiar cum vroiam. Acum am modificat un pic reteta si astept rezultatul in 5 min ...
Cat despre a mai prezenta vreo varianta proprie de preparare a unui fel sau altul (ca nu am pretentia sa o numesc reteta), am cam renuntat sa mai scriu asa ceva pe aici.
Dar daca ai intrebat, recent am vrut o ciorba mai de vara, iar dupa ce m-am gandit putin a iesit una cam juma de vara si juma de iarna: am facut o ciorba de salata verde + loboda cu afumatura (am gasit niste scaricica f frumoasa si cu multa carne), acrita cu vreo 2l de bors de casa proaspat si dreasa cu niscavai oua batute, amestecate cu ceva smantana; la final se presara cam o legatura de leustean proaspat (tocata marunt).
Scris 15 iunie 2009 - 09:56
Scris 15 iunie 2009 - 09:59
Talentati-lor, TREZITI-VA ! NU sunteti piloti, NU sunteti pe circuit, si strada nu-i proprietatea voastra privata ! NU aveti dreptul sa puneti in pericol in mod deliberat viata celor din jurul vostru !
Scris 15 iunie 2009 - 10:00
Dar asa cum am mai tot spus-o si cum ai spus-o chiar si tu mai sus, fiecare cu gustul lui. :beerchug:
Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 15 iunie 2009 - 10:01
Scris 15 iunie 2009 - 10:07
.........
Dar daca ai intrebat, recent am vrut o ciorba mai de vara, iar dupa ce m-am gandit putin a iesit una cam juma de vara si juma de iarna: am facut o ciorba de salata verde + loboda cu afumatura (am gasit niste scaricica f frumoasa si cu multa carne), acrita cu vreo 2l de bors de casa proaspat si dreasa cu niscavai oua batute, amestecate cu ceva smantana; la final se presara cam o legatura de leustean proaspat (tocata marunt).
Reteta este una cunoscuta si foarte buna. Singura observatie ar fi la smintina aia amestecata cu oua, care nu e uzuala. Eu stiu de omleta, dar poate fi alta "varianta". In rest nu vad nicio problema la ciorba asta.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 15 iunie 2009 - 10:08
Scris 15 iunie 2009 - 10:09
si nu ma tin de cuvant....
Scris 15 iunie 2009 - 10:09
In ultimul contract, am avut un bucatar (si in mare parte si cel de'al doilea) care nici macar la puscariasi nu cred ca era/u destul de pregatiti sa gateasca
@DMIHNEA ... dupa ce criteriu poti aprecia o ciorba?
@Aer_curat ... pai cam asa fac de fiecare data. Niciodata nu am nimerit din prima si la urmatoarele incercari am adaugat/scos cate ceva. De data asta parca a iesit un pic mai buna, insa ptr data viitoare tre sa mai adaug niste condimente, ca tot nu are gustul dorit
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 15 iunie 2009 - 10:12
Scris 15 iunie 2009 - 10:13
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi