Salt la continut


Fotografie
- - - - -

Un freezone


  • Topic inchis Acest topic e inchis
4400 replies to this topic

#1276 andrei041

    ing - 2/E

  • Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Location:Constanta
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 15 iunie 2009 - 10:24

Eu as pune placerea de a gati, pe primul loc,
Si pe locul doi ... a avea cine sa spele vasele dupa ce termini de gatit :)

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 15 iunie 2009 - 10:25

  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1277 Aer Curat

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 15 iunie 2009 - 10:40

Reteta este una cunoscuta si foarte buna. Singura observatie ar fi la smintina aia amestecata cu oua, care nu e uzuala. Eu stiu de omleta, dar poate fi alta "varianta". In rest nu vad nicio problema la ciorba asta.


Cu oua batute (adica se sparg ouale intr-un bol mic si se amesteca bine cu furculita sau cu mixerul pana face spuma) in amestec cu smantana (sau uneori se mai foloseste iaurt) se dreg ciorbele care se preteaza la asa ceva. Efectul vizibil este ca ciorba are "zdrente", daca vrei. :D
Este f posibil sa ne referim la acelasi lucru, folosind cuvinte diferite. :D
Nu am apucat (de fapt nici nu m-am gandit) sa pozez o strachina plina cu ciorba, sa se vada despre ce e vorba in propozitie. Poate data urmatoare. :)
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1278 andrei041

    ing - 2/E

  • Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Location:Constanta
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 15 iunie 2009 - 10:42

Cred ca toata lumea stie ce's alea zdrente, macar cei cu rude pe la tara, cu siguranta.
La restaurante, sau chiar si la cantine, nu prea am vazut, insa ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1279 Relu

    kroko

  • Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 15 iunie 2009 - 10:50

Da mah zdrente, se fac exact cum zice Ciprian.
  • 0

#1280 VIPER

    1Q

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Location:Bucuresti, RO
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 15 iunie 2009 - 10:53

Dupa parerea mea, mai imbecila decit practicarea "sportului" asta pe strada, este discutia si indemnul la o asemenea practica pe un forum public. Ma ia groaza cind ma gindesc ca orice lemurian citeste porcaria asta poate sa-mi F//A o frina in fata total necontrolata in orice moment !
Talentati-lor, TREZITI-VA ! NU sunteti piloti, NU sunteti pe circuit, si strada nu-i proprietatea voastra privata ! NU aveti dreptul sa puneti in pericol in mod deliberat viata celor din jurul vostru !

Gata sa traiti, am inteles sa traiti! Aaaa... Pardon? Daca ar fi sa citez toate sfaturile savante date prin acest forum public (foarte vizitat de altfel), m-as lua cu mainile de cap...
Ah, si se scrie "talentatilor"... Se duce naibii limba romana... Trist... Ah, si multumesc inca o data pentru cuvintele "imbecila" si "porcarie". Mai avem in program?

Valoarea unui bucatar nu sta in brevete ci in talent si in placerea de a gati.

Asta e tot din categoria "eu stiu mai bine!"... Ca brevetele alea sunt date la misto, este?

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 15 iunie 2009 - 10:54

  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele


#1281 andrei041

    ing - 2/E

  • Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Location:Constanta
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 15 iunie 2009 - 11:03

Viper, fara suparare, da la noi cam orice diploma se poate obtine fara ca respectivul sa aiba nici in clin, nici in maneca, cu ce scrie pe ea.

Acum, daca vorbim in general, da ... o diploma (de bucatar, in cazul asta) garanteaza un standard minim. Insa dincolo de acel standard minim, diferentierea e iarasi facuta de placerea cu care respectivul presteaza (la cratita, in cazul de fata)

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 15 iunie 2009 - 11:04

  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1282 MikeTekRacing

    tifoso Ferrari

  • Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 15 iunie 2009 - 11:04

daca nu va potoliti va ia mama naibii pe toti
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#1283 VIPER

    1Q

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Location:Bucuresti, RO
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 15 iunie 2009 - 11:04

Vezi tu Andrei, DMIHNEA a luat brevetul ala in Italia. A zis mai demult. Apoi, daca e sa o luam pe ideea ca orice diploma se ia pe spaga, toti din cei ce scriu aici pot fi banuiti de asta, nu? Ca doar si-au luat diplomele in RO. Ca doar nu e valabil doar pentru 1 om, nu? :)
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele


#1284 Relu

    kroko

  • Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 15 iunie 2009 - 11:05

Totusi, trebuie sa recunoastem ca cei mai buni bucatari au fost si sunt barbati :)

l.e.
Daca a luat diploma in italia, de unde stie el cum se face ciorba cu scaricica si cu zdrente ?

Aceasta postare a fost editata de Relu: 15 iunie 2009 - 11:07

  • 0

#1285 VIPER

    1Q

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Location:Bucuresti, RO
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 15 iunie 2009 - 11:08

La fel de corect cum cele mai bune bucatarese au fost si raman femeile :) Lasand gluma la o parte, poate ne zice DMIHNEA ceva despre partea de "bucatar cu acte", chiar sunt interesat. Tata ar fi vrut sa se faca bucatar daca nu era mai atras de meseria actuala.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele


#1286 andrei041

    ing - 2/E

  • Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Location:Constanta
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 15 iunie 2009 - 11:51

De fapt, bucatarii de care vb mai devreme erau amandoi bulgari, deci nu numai la noi se practica :)
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1287 DMIHNEA

    Membru scamator

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Location:CE,dar nu RO........
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 16 iunie 2009 - 12:13

de RELU nu are rost sa mai zic nimic,pruritul anal e cronicizat....credeam ca ma intzeapa numai pe bine....dar ca de obicei sa trecem cu vederea,cit despre bucatareala,io facui un curs la liceul de pe VIILOR,cu examen si brevet,dar aici nu il recunoaste nimeni,prin urmare,trebuie sa o iei de la capat aici pentru alt brevet,care la rindul sau in alte tzari nu valoreaza nimic,macaronarii fiind priviti ca niste insecte de catre lumea buna(a se citi DE,A,CH.....)De gatit gatesc mai bine barbatii(parerea mea)si cei carora le place sa manince altceva decit gunoaie.Desigur-gatit bine pentru unul inseamna o ciorba elaborata,pentru altul un snitzel simplu....Atentie la bucataria italieneasca,e bogata in carbohidrati(acum vine Relu si zice hidrati de carbon)altfel spus pentru cine are tendinte sa se ingrase nu e cam de zi cu zi...Ideea finala-cu brevete cu tot,am ajuns sa urechez lumea prin localuri de noapte,adica supravietuire se cheama...De calificari,de vrei sa ajungi cookie-ori faci liceul din VIILOR,ori cursul lor,ori al altora.....
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#1288 MikeTekRacing

    tifoso Ferrari

  • Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 16 iunie 2009 - 12:24

am spus sa va potoliti cu intepaturile reciproce (in ce zone dorsale aveti preferinte, e modern, se poarta, nu e treaba mea, va face cunostiinta si blondu' cu cineva daca tineti neaparat)
daca mai citesc o singura prostie, indiferent din partea cui ofer o vacanta gratuita
incetati sa mai incercati sa demonstrati ca sunteti mai destepti decat x sau y. sau ca x sau y e imbecil. etc. etc
am crezut ca am cu cine sa ma inteleg, se pare ca m-am inselat

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 16 iunie 2009 - 12:24

  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#1289 DMIHNEA

    Membru scamator

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Location:CE,dar nu RO........
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 16 iunie 2009 - 12:32

Si ca tot suntem in ciorbe,zdrentele se pun sa mai imbogatzeasca proteic zeama lunga,adica scaricica(de obicei afumata)si zdrente e cam mult-te da pe spate sau in traducere nu lasa loc si pentru felul 2....Ca sa nu mai amintim ca sunt ciorbe si supe de vara sau de iarna...dar in final bucatele se fac dupa gustul bucatarului....deci de gustibus...

Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 16 iunie 2009 - 12:33

  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#1290 Aer Curat

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 16 iunie 2009 - 01:05

Domnilor, nu stiu de ce dar am impresia ca postul meu in care povesteam de ciorba de salata cu scaricica afumata a mai cauzat si alte discutii (fara sa fie cazul). Oare pt ca vi s-a facut pofta ? :D
Revin si reiau ce am mai spus, personal nu am pretentia de a fi vreun cunoscator sau scolit in domeniu, cel mult amator, un amator care are pretentia sa-si pregateasca mancarea cum vrea si dupa cum considera mai indicat; indiferent cat de bizar ar putea parea pt altii. Dar daca stam sa ne gandim ce "bizarerii" au ajuns sa fie pregatite si preparate in zilele noastre (vezi de ex cazul unor francezi care fac diverse preparate din si cu anumite flori) ......... ale mele sunt cel mult clasice.
La mine ciorbele nu prea au zeama lunga, zeama fiind la cota minima pt a putea fi considerata ciorba. :rolleyes:
In ceea ce priveste atestatele, diplomele, etc., nu cred ca (in conditii normale) cineva poate spune ca nu au vreo valoare (din pacate ce s-a intamplat in Ro in ultimii 19 ani ne facem sa ne lovim destul de des de astfel de contraexemple), insa acele cunostinte/abilitati (teoretic) deprinse in perioada/perioadele de scolarizare pot fi desavarsite si duse la cote cat mai inalte doar daca activitatea/meseria respectiva este facuta cu cat mai multa placere si dedicatie. Aceasta este valabila nu numai pt bucatari si bucatarese ci pt oricare alta activitate.
:beerchug:
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1291 berkut

    Membru scriitor

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.629 Mesaje:
Inregistrat: 07-aprilie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:HANDEI
  • Model:6 viteze
  • Motorizare:1994

Scris 16 iunie 2009 - 08:15

buna ziua,

vroiam sa va zic ca sunt si eu prin zona ... m-am intors dupa ceva problemutze personale si deplasari prin strainataturi.
  • 0
imatur pentru ca am subaru.

#1292 Grinch

    antisocial

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 16 iunie 2009 - 08:28

@Grinch: uite, scriu aici, ca sa vezi ca sunt baiat cuminte.

1. Cum naiba se face ca se intervine DOAR cand da pe langa Mol, sau eu?! Cand dau ceilalti pe langa se duuuce pelteaua la greu. A se vedea mareea de offtopic de peste tot. A, e pe pile forumu' asta?
2. Se scrie LASATI, nu LASA-TI. E trist cand vad ca limba romana e calcata in picioare... Sau la "Facultatea de Literatura Auto" limba romana e optionala...
3. Daca dai ceva pagini in urma chiar aici o sa vezi ca am fost facut IMBECIL si mai stiu eu cum. Nu punctual, nominal si direct. Dar nu sunt atat de imbecil incat sa nu pun cap la cap ce se scrie. Te pomeni ca ar trebui sa fac si sluj de fericire?! Chiar nu mai exista bun simt deloc pe forumul asta? Cum era cu limitele decentei?! Chiar totul graviteaza in jurul unui auto-numit grup "elitist"? Tot ce scriu respectivii e bun, restul sunt luati la misto. Am prieteni care citesc forumul de mult, nefiind inscrisi. Ma intreaba cine e X sau Y de se crede vioara lui Mozart. Mai lasati-o nene... Si asa sunt doar o mana de oameni, hai sa ii luam la maciuci si pe aia... A, nu convine cand cineva nu e ca unii? Asta e viata, asa se cheama ea. Viata, care bate filmul.

Sa le explic simpaticilor din acel auto-numit (cred ei) grup elitist: dati cu mucii in fasole rau de tot. Chiar daca o faceti pe forum, o faceti mai mult decat e cazul. E pacat... Imi e, sincer, mila de voi... Chiar in halul asta de singuri sunteti?!


1. Intamplarea. Nu stau sa citesc chiar toate topicele mai ales cand nu intru cateva zile la rand si se acumuleaza. (de fapt asta ar trebui sa fie sarcina moderatorilor nu?)
La celalalt topic am facut paranteza pentru ca stiam ca mol e cel care protesteza (din principiu sau naiba stie de ce) dupa ce postez cu o incercare de redresare a derapajului. Si probabil si pentru ca primul post offtopic pe care l-am sters de pe topicul respectiv era al lui mol si de la el au pornit si restul. Nu contest ca sunt si altii la fel de vinovati dar daca moderatorii nu se impun de la primul derapaj ceilalti sunt urmarea unui efect de domino. In celalalt topic nu tin minte si nici nu a fost intentia mea sa fac referire speciala la tine.
2. Era sa raman corigent la romana intr-a 5-a .. asa ca la mine gramatica e dupa ureche :rolleyes: Cu toate astea fac rar greseli .. dupa cum poti sa constati rasfoind cele 1500 de posturi de pe forum. Dar mai scapa cate una :D
3. La asta am vazut ca deja s-a discutat intre timp .. cum eu sunt dupa o noapte nedormita si peste 4 ore ar trebui sa ma trezesc (desi inca nu m-am culcat) chiar nu am vointa necesara sa despic firul in patru. Oricum exista un paragraf in vechiul regulament (care insa nu stiu daca se regaseste si in versiunea actuala) care spunea ca inainte sa postezi la nervi ia 10 minute pauza dupa care mai reciteste odata posturile la care raspunzi. Ajuta in majoritatea cazurilor .. Si asta nu e un indemn special pentru Viper ci pentru toti care n-au ce face la serviciu sau acasa si posteaza de dragul posturilor sau din plictiseala. Inca sper ca nu o face nimeni cu rea intentie.

Sa nu uit .. faceti un topic separat pentru culinar ca si eu sunt bucatar (amator) si vreau un topic referinta pentru retete nu sa dau search prin freezone.
  • 0

Life must be taken one disaster at a time


#1293 oaspetele

    Addicted

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Location:Bistrita
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 16 iunie 2009 - 08:31

Ba, mie unu imi place sa mananc carnea la felu doi, iar o supa de taietei, una de cartofi cu tarhon sau de fasole cu ceapa sint imbatabile.

Revenind, tocmai ne-am intors de la o pensiune din zona noastra (Sant-Valea Mare). Daca sinteti interesati, ofer si alte amanunte in afara de link.
http://www.pensiunea-teodora.ro/

Am ajuns la amiaza, asa ca am fost asteptati cu 2 feluri de supa/ciorba : una de leurda si una dulce, felul doi a constat intr-o extraordinara tocana de manzat, iar desertul o delicioasa spuma de capsuni. Pita de casa, ceapa, castraveti, ardei si rosii adevarate, stropite cu apa de izvor si normal, palinca.
Exista si un vin plus berici, dar nu au avut succes.

Seara am primit un balmos, nu pentru toate gusturile, niste clatite imense cu gem, urda etc, un fel de placinta cu branza gen chec, udate cu un fel de ceai/compot delicios. Se intelege, palinca la loc de cinste, plus "salata". Festinul a continuat la un foc de tabara ce a durat mai bine de o ora.

Dimineata au sosit ochiurile, painea in ou (cica ii zice friganele), 2 feluri de branza, salata, o mamaliga cu branza extrordinara, carnati si tot felu de bunatati.

Intr-un cuvant, recomand.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1294 VIPER

    1Q

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Location:Bucuresti, RO
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 16 iunie 2009 - 08:46

Au... Asta e proaspata...


Asta e mai veche dar e si mai crunta:


Cat costa nene un rollcage si ce o mai avea masina de ies nesifonati?

P.S. supa/ciorba de leurda?
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele


#1295 ska

    nobody...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Location:Oradea
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 16 iunie 2009 - 09:12

da, a fost foarte misto.

dar drumurile......
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.


#1296 adrian_r5

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02
  • Location:Timisoara

Scris 16 iunie 2009 - 04:37

In traficul aglomerat din Bucuresti, smecherii de Romania folosesc Salvarea pe post de... taxi
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)


#1297 Swiby

    Membru senior

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Location:Bucureşti
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 16 iunie 2009 - 04:52

Aviz culinarilor: eu sunt de acord sa facem o zona specializata in asa ceva.
Pana atunci: www.pomello.ro
Am ramas ţuţ: aduc mancarea la cratita, oală sau tava, pe care vin sa le recupereze....dupa o saptamana. O portie de crema de legume iese pe la 4.7 RON.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#1298 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 16 iunie 2009 - 06:18


  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1299 DMIHNEA

    Membru scamator

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Location:CE,dar nu RO........
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 16 iunie 2009 - 09:38

Io sunt in erectie prelungita -mi-a venit antena ptr pc,dar am ramas plin de bale citind postarea oaspetelui...incerc sa concurez cu un pepene de 11 kg,cica....dar tot nu se pune cu festinul oaspetelui...
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#1300 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 16 iunie 2009 - 09:48

tot ce am mancat eu a fost foarte bun. de placinta ce-i drept e ca nu m-am atins, iar clatitele erau lipsite de gust, dar cam atat am de obiectat. a, era sa uit, si am de obiectat ca pana si proprietarul mi-a furat din visinata, era mult mai buna ca a lui :)
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea




3 useri citesc subiectul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi