Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Ford Fiesta

• Please log in to reply
1483 replies to this topic

#526 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 28 noiembrie 2009 - 12:40

depinde. eu de ex n-am facut nici rodaj (adica dupa 2 giratorii si cateva frane, erau rodate), nici echilibrare, l-am plimbat pe jaffar fara numar de km asa cum era masina.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#527 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:
Inregistrat: 08-noiembrie 09
  • Marca:Volkswagen
  • Model:A3 8L 1999
  • Motorizare:1.9TDi 110CP

Scris 28 noiembrie 2009 - 01:01

1000 setul, cu montat/echilibrat inclus ...
In seara asta mi s'a parut ca rup aderenta un pic mai repede decat GY care le'aveam pana acum. E'adevarat insa ca sunt noi si inca nu e rece afara. Acum erau 10 grade, da pe zi ajunsese la 19 in termometrele din oras ... Si sunt, evident, mai zgomotoase ... insa asta nu e probl. Abia astept sa vina zapada ... sa vad cum ele ;)

Asteapta zapada... ;)
  • 0

#528 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 28 noiembrie 2009 - 05:41

eu nu am reechilibrat nimic niciodata dupa 500km
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#529 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 28 noiembrie 2009 - 06:20

Atunci cred ca o sa stau linistit si eu ... Mie'mi spusese cel care'a montat pneurile cand am luat ptr SLZ. Si nu cred ca avea vreun interes ascuns, ptr ca acolo oricum doar se monteaza anvelopele cumparate de la ei, nu e vulcanizare propriu'zisa ptr a face o pana sau reechilibrare sau alte chestii ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#530 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 28 noiembrie 2009 - 07:22

mah, nu facem nici noi ca la carte, desi asa trebuie. eu de ex cand am pus gumele de golf, ploua. si ma tot gandeam ca rotile nu sunt rodate si ca masina poate fuge si uite asa ii dadeam sa vad cat sta si cum, pana acasa le rodasem. la carte zice ca XXX km gumele noi nu ofera aderenta maxima.

pe subaru am facut la fel, prima curba, primul rodaj. dar asta nu inseamna ca si recomand altora, decat pe propria raspundere.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#531 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 29 noiembrie 2009 - 12:03

Mie, deocamdata, mi se pare un pic mai instabila cu astea de iarna decat cu alea de vara, desi sunt un pic mai late si mai joase. Ori e ceva placebo, ori componenta pneului chiar se face simtita. In curbele care le iau mai strans danseaza mai mult, limita aderentei masinii, ca tot integral, mi se pare ca a scazut. D'aia si astept vremea rece ... zapada, chestii, ca macar sa nu mai fiu tentat sa o calc :lol: Am aproape 100 km cu ele si nu par sa se "aseze" mai bine cu trecerea km. Dupa weekend'ul asta o sa mai adaug vreo 500 km si atunci pot considera ca rodajul s'a terminat ... sa vad daca apare vreo imbunatatire ... desi nu prea vad cum
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#532 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 29 noiembrie 2009 - 12:15

E normal sa stea mai rau pe uscat la temperaturile astea.
  • 0

#533 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 29 noiembrie 2009 - 12:22

Sub ce temperaturi ar trebui sa inceapa sa stea mai bine astea de iarna fata de cele de vara? Presupunand ca asfaltul e uscat ...
In Ct zilele astea inca sunt 15+, da nici n'avea rost sa astept sa vina temperaturi de iarna :lol:

Conteaza daca la pastrare pun caucioacele de vara intr'o punga de plastic sau aia are rol de a nu murdari, mai ales pe timpul transportului de la montare pana acasa?

LE: din ce'am citit acum, rapid, pe net, despre depozitarea anvelopelor de vara pe timpul iernii, important e doar sa nu stea expuse la soare. Ale mele's spalate, uscate si cu presiune in ele ... deci mai ramane doar sa le depozitez ... ca se pare ca nu conteaza prea mult unde (oricum, in casa o sa fie, in camara :P)

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 29 noiembrie 2009 - 12:28

• 0
Omue inainte de toate ;)

#534 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 29 noiembrie 2009 - 12:29

Cum te apropii de 0 grade, diferenta e evidenta. Plasticul n-are niciun rol decit ala de care zici cu murdaritul.
  • 0

#535 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 02 decembrie 2009 - 11:43

Deocamdata rotile de vara le'am depozitat in ... Solenza ;)

Am mai "investit" un pic in aspect, nu imi placea deloc cum dadeau jantele alea negre:

Imagine amplasata

O sa incerc sa vad daca reusesc sa fac niste buline cu sigla Ford sa le pun pe centrul capacului. Daca nu, asta e, ma sui in masina si nu mai vad capacele ... ;)

Si cam atat pe anul asta. De'acum nu va mai primi decat motorina si lichid de spalat geamul. In vara trebe neaparat curatata tapiseria, deja se inmultesc urmele pe ea. Nu se observa f evident, da eu le vad de fiecare data ;)
In ian va trebui facuta si revizia ... in rest, nici o problema pana acum. Buna buburuza ... desi cam lenesa

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 02 decembrie 2009 - 11:46

• 0
Omue inainte de toate ;)

#536 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 02 decembrie 2009 - 11:59

Exista capacele, se pot lua separat. Daca nu, era unul pe CF care facea autocolante.

Lenesa, zici? ;)
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#537 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 03 decembrie 2009 - 12:54

Da, lenesa ;) Stiu si solutia, dar deocamdata sunt alte prioritati. La inceputul anului o sa vad ce bani mai raman ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#538 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 03 decembrie 2009 - 12:56

Cat ai dat pe capace? Cati L de motorina luai de banii aia?
  • 0

#539 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 03 decembrie 2009 - 01:26

106 ron au fost capacele in Praktiker. Gasisem si la 40 lei la Dedeman, da nu mi'a placut modelul
Tot la Praktiker aveau si la bucata, 12 lei si ceva, dar la fel, nu erau prea aspectoase.
Luam 26 litri de motorina, dar nu asta conteaza. Daca e s'o luam asa, montam pneurile de iarna direct pe jantele de aliaj si nu mai dadeam nici 250 lei pe alea, dar am preferat sa am set complet vara/iarna
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#540 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 03 decembrie 2009 - 02:09

Asa este, arata cam incomplet fara capace. :)
In Vitan gaseai sensibil mai ieftine (undeva pe la ~60 ron/set, depinde de dim, model, etc.), insa asta doar daca ai fi avut un drum in Buc.
Nu mai conteaza asta acum, tu sa fi sanatos si sa te bucuri de masina. ;)
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#541 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 03 decembrie 2009 - 02:49

Adevaru' e ca de diferenta baga motorina si ne facea si o vizita. :)
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#542 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 03 decembrie 2009 - 03:09

Pai si in CT am gasit mai ieftine. Posibil ca daca mergeam prin oras si pe la magazinele cu profil auto sa fi gasit modele mai ieftine, da nu's sigur ca mi'ar fi placut. Drumuri la Buc or sa mai fie, dar nusht cat timp liber o sa am ... n'avea rost sa astept, ca imi sareau jantele alea negre in ochi de fiecare data cand ma apropiam de masina. Deh, fiecare cu piticii lui :)
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#543 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 03 decembrie 2009 - 08:35

Stiu cum e si te inteleg perfect :) Arata mult mai ok asa! Il caut si eu pe cel cu autocolantele dar cred ca le poti face oriunde. Sau doar sigla Ford. Daca poti, da-mi diametrul de la zona centrala.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#544 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 03 decembrie 2009 - 08:38

Da, lenesa :) Stiu si solutia, dar deocamdata sunt alte prioritati. La inceputul anului o sa vad ce bani mai raman ...

nu e lenesa ,asa e ea + ca te-ai obisnuit cu ea,chiar daca faci remap in 2-3 luni te obisnuiesti si cu ala ;) .
oricum chiar si dupa remap un Logan 1,4 condus cum trebuie iti face probleme ;)
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#545 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 03 decembrie 2009 - 09:58

In nici un caz nu ti-as fi recomandat sa folosesti aceleasi jante pentru vara/iarna, dar sa dai banii pe capace mi se pare inutil, din punctul meu de vedere. Poti foarte usor sa bagi carburant de banii aia sau sa faci ceva mai util cu ei. Oricum nu va arata bine masina cu capace, asa ca ce rost are? A mea are tabla de 15" iarna si atat...
  • 0

#546 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 03 decembrie 2009 - 11:15

Nah, chestie de gusturi.
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#547 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 03 decembrie 2009 - 01:20

@pejte ... nu e vorba ca arata bine in sine, ci arata mai bine cu capace decat fara, atata tot. Uite si diferenta ...

Imagine amplasata VS Imagine amplasata

@alex230ro ... nu ma intereseaza sa ma dau cu vreun Logan sau alte masini, ci sa ma misc mai repede pentru mine in depasiri. Daca's singur se misca acceptabil, insa cum se ingreuneaza masina, se simte imediat diferenta. Deocamdata n'am gasit nici un cunoscut sau forumist din CT cu Fiesta remapata sa vad ce diferente exista ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#548 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 10:33

Azi a facut prima oara cunostina buburuza cu zapada. Se pare ca'i place, pana acum s'a comportat bine. Deocamdata inca'mi trebe o perioada de acomodare la mersul pe zapada (deh, dupa o pauza de 3 ani - si atunci conduceam un Marcel cu cauciucuri de vara), sa vad ezac cam care'ar fi limitele.
Evident ca din masina nu poti sti daca peste 100m o sa fie pe jos doar zapada sau dai de gheata, dar macar in mare sa vad cum se comporta.

In seara asta, la un moment dat ajung din spate un Audi 80 quattro (am tras concluzia asta ptr ca am vazut ca rotile din spate erau motrice si stiam ca in mod normal la Audi 80 rotile fata au tractiunea). Intram intr'o curba de 90 grade, el franeaza mai mult asa ca m'am apropiat destul de mult de el. Posibil sa nu'i fi convenit, ca imediat dupa curba a incercat sa ma lase'n urma. Dar, surprize surprize, rotile se invarteau mai mult in gol (mi'a umplut capota si parbrizul de zapada topita) si daca am vazut asa am tras stanga si l'am depasit fara probl. Atunci m'am prins si eu ca iarna nu'i ca vara ... ma intreb daca ala din Audi s'a prins :unsure:

Peripetii precum Cata n'am avut, n'a fost cazul sa evit pe nimeni, in principiu pentru ca incercam sa ma departez pe cat de repede posibil de "turma" si la cum mergeau ceilalti, nu mi'era greu (daca [prindeam culoar, normal)

Am incercat si sa ma invart un pic cu frana de mana pe zapada, da nu ma intorceam f mult (probabil ca prindeau aderenta pneurile si ma opreau). Inseamna ca distractia la iarna o sa fie cu SLZ sau cu A3'ul (oare la ala e necesar sa dezativez ESP? Se strica ceva daca nu'l scot? C'as fi curios si sa vad pana la ce limita ma poate corecta)
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#549 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 10:41

Nu-mi imaginez ce s-ar putea strica daca il dezactivezi :unsure:
Eu iarna trecuta m-am distrat o gramada pe zapada in poligon la Ilioara, am reusit chiar 4 rotiri complete cu masina, extrem extrem de fun. Am reusit sa merg si perpendicular in paralel (stiu suna ciudat), pe o distanta considerabila, cu o alta masina :D Don't try this at home kids... sau pe drumuri publice :D

Aceasta postare a fost editata de pejte: 12 decembrie 2009 - 10:42

• 0

#550 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 10:44

http://www.garajul.r...mp;#entry408072
  • 0

Posted Image
despre fotografie

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi