Ford Fiesta
Scris 28 noiembrie 2009 - 12:40
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 noiembrie 2009 - 01:01
1000 setul, cu montat/echilibrat inclus ...
In seara asta mi s'a parut ca rup aderenta un pic mai repede decat GY care le'aveam pana acum. E'adevarat insa ca sunt noi si inca nu e rece afara. Acum erau 10 grade, da pe zi ajunsese la 19 in termometrele din oras ... Si sunt, evident, mai zgomotoase ... insa asta nu e probl. Abia astept sa vina zapada ... sa vad cum ele
Asteapta zapada...
Scris 28 noiembrie 2009 - 05:41
Scris 28 noiembrie 2009 - 06:20
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 28 noiembrie 2009 - 07:22
pe subaru am facut la fel, prima curba, primul rodaj. dar asta nu inseamna ca si recomand altora, decat pe propria raspundere.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 noiembrie 2009 - 12:03
Scris 29 noiembrie 2009 - 12:15
Scris 29 noiembrie 2009 - 12:22
In Ct zilele astea inca sunt 15+, da nici n'avea rost sa astept sa vina temperaturi de iarna
Conteaza daca la pastrare pun caucioacele de vara intr'o punga de plastic sau aia are rol de a nu murdari, mai ales pe timpul transportului de la montare pana acasa?
LE: din ce'am citit acum, rapid, pe net, despre depozitarea anvelopelor de vara pe timpul iernii, important e doar sa nu stea expuse la soare. Ale mele's spalate, uscate si cu presiune in ele ... deci mai ramane doar sa le depozitez ... ca se pare ca nu conteaza prea mult unde (oricum, in casa o sa fie, in camara )
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 29 noiembrie 2009 - 12:28
Scris 29 noiembrie 2009 - 12:29
Scris 02 decembrie 2009 - 11:43
Am mai "investit" un pic in aspect, nu imi placea deloc cum dadeau jantele alea negre:
O sa incerc sa vad daca reusesc sa fac niste buline cu sigla Ford sa le pun pe centrul capacului. Daca nu, asta e, ma sui in masina si nu mai vad capacele ...
Si cam atat pe anul asta. De'acum nu va mai primi decat motorina si lichid de spalat geamul. In vara trebe neaparat curatata tapiseria, deja se inmultesc urmele pe ea. Nu se observa f evident, da eu le vad de fiecare data
In ian va trebui facuta si revizia ... in rest, nici o problema pana acum. Buna buburuza ... desi cam lenesa
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 02 decembrie 2009 - 11:46
Scris 02 decembrie 2009 - 11:59
Lenesa, zici?
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 03 decembrie 2009 - 12:54
Scris 03 decembrie 2009 - 12:56
Scris 03 decembrie 2009 - 01:26
Tot la Praktiker aveau si la bucata, 12 lei si ceva, dar la fel, nu erau prea aspectoase.
Luam 26 litri de motorina, dar nu asta conteaza. Daca e s'o luam asa, montam pneurile de iarna direct pe jantele de aliaj si nu mai dadeam nici 250 lei pe alea, dar am preferat sa am set complet vara/iarna
Scris 03 decembrie 2009 - 02:09
In Vitan gaseai sensibil mai ieftine (undeva pe la ~60 ron/set, depinde de dim, model, etc.), insa asta doar daca ai fi avut un drum in Buc.
Nu mai conteaza asta acum, tu sa fi sanatos si sa te bucuri de masina.
Scris 03 decembrie 2009 - 02:49
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 03 decembrie 2009 - 03:09
Scris 03 decembrie 2009 - 08:35
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 03 decembrie 2009 - 08:38
nu e lenesa ,asa e ea + ca te-ai obisnuit cu ea,chiar daca faci remap in 2-3 luni te obisnuiesti si cu ala .Da, lenesa Stiu si solutia, dar deocamdata sunt alte prioritati. La inceputul anului o sa vad ce bani mai raman ...
oricum chiar si dupa remap un Logan 1,4 condus cum trebuie iti face probleme
Scris 03 decembrie 2009 - 09:58
Scris 03 decembrie 2009 - 11:15
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 03 decembrie 2009 - 01:20
VS
@alex230ro ... nu ma intereseaza sa ma dau cu vreun Logan sau alte masini, ci sa ma misc mai repede pentru mine in depasiri. Daca's singur se misca acceptabil, insa cum se ingreuneaza masina, se simte imediat diferenta. Deocamdata n'am gasit nici un cunoscut sau forumist din CT cu Fiesta remapata sa vad ce diferente exista ...
Scris 12 decembrie 2009 - 10:33
Evident ca din masina nu poti sti daca peste 100m o sa fie pe jos doar zapada sau dai de gheata, dar macar in mare sa vad cum se comporta.
In seara asta, la un moment dat ajung din spate un Audi 80 quattro (am tras concluzia asta ptr ca am vazut ca rotile din spate erau motrice si stiam ca in mod normal la Audi 80 rotile fata au tractiunea). Intram intr'o curba de 90 grade, el franeaza mai mult asa ca m'am apropiat destul de mult de el. Posibil sa nu'i fi convenit, ca imediat dupa curba a incercat sa ma lase'n urma. Dar, surprize surprize, rotile se invarteau mai mult in gol (mi'a umplut capota si parbrizul de zapada topita) si daca am vazut asa am tras stanga si l'am depasit fara probl. Atunci m'am prins si eu ca iarna nu'i ca vara ... ma intreb daca ala din Audi s'a prins
Peripetii precum Cata n'am avut, n'a fost cazul sa evit pe nimeni, in principiu pentru ca incercam sa ma departez pe cat de repede posibil de "turma" si la cum mergeau ceilalti, nu mi'era greu (daca [prindeam culoar, normal)
Am incercat si sa ma invart un pic cu frana de mana pe zapada, da nu ma intorceam f mult (probabil ca prindeau aderenta pneurile si ma opreau). Inseamna ca distractia la iarna o sa fie cu SLZ sau cu A3'ul (oare la ala e necesar sa dezativez ESP? Se strica ceva daca nu'l scot? C'as fi curios si sa vad pana la ce limita ma poate corecta)
Scris 12 decembrie 2009 - 10:41
Eu iarna trecuta m-am distrat o gramada pe zapada in poligon la Ilioara, am reusit chiar 4 rotiri complete cu masina, extrem extrem de fun. Am reusit sa merg si perpendicular in paralel (stiu suna ciudat), pe o distanta considerabila, cu o alta masina Don't try this at home kids... sau pe drumuri publice
Aceasta postare a fost editata de pejte: 12 decembrie 2009 - 10:42
Scris 12 decembrie 2009 - 10:44
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi