......
Nu toti suntem asa de frigurosi incat sa ne trebuiasca min. 25 grade in masina; daca mai pui si ca afara sunt undeva in jur de -10 grade, rezulta o diferenta de temp periculoasa pt organism.
......
Mai
Cipriane, cu ce am gresit nene sa fac frigul dimineata si seara cind ma duc si vin de la servici ??? Recunoasteti barbateste ca sunt momente cind economia fumigenei iti iese prin toate orificiile !!
Pe cata il inteleg ca-i face cald, ca are motor de camion. Cu toate ca si in touareg V6 m-am kakat pe mine de frig.... Citeste ce am patit azi
dimineata. Daca ar trebui sa-mi duc copilul undeva, ce fac ? Trag citeva ture de cartier sa incing masina, ca pe loc nu se incinge neam ? Sau imi spui ca e bine sa-l calesc de mic ?...
Cum eu recunosc ca a mea haleste ca o vaca in oras, VOI de ce nu aveti barbatia sa recunoasteti ca faceti frigul in dizalele voastre cind va fitiiti prin oras ?
Corect si barbateste e sa spuna fiecare plusurile si minusurile masinii lui, sa putem avea o imagine cit mai corecta despre cit mai multe masini . Dar la noi , se merge pe ideea "masina mea e cea mai CEA", si toti scot pe tapet exclusiv calitatile masinii lui, evident masina "perfecta". Parca am fi la gradinita si nu pe un forum auto ...
l.e.
Postul nu e neaparat pentru tine. Tu doar mi-ai dat "pedala" ....