Ford Fiesta
Scris 21 aprilie 2009 - 04:35
In ultimul an am mers cam 15.000km numai in Italia si inafara de cateva demaraje mai in fortza sau giumbuslucuri pe serpentine n-am avut nici-o necesitate de a fortza ORICE masina (incepem de la Fiat Panda si terminam cu Lancia Delta).
Unde as putea merge in Romania cu 170-180 mai mult de 5 minute nu stiu... nu m-as simti deloc in siguranta cu nicio masina.
Fiesta mie inca mi se pare o masina superok si fiabila. aia 68cai diesel sunt brici pana pe la 120-130. peste tre sa o maltratezi putin. dar asta e, mai putin amenzi! heheh
Scris 21 aprilie 2009 - 04:51
Azi am lasat la casat vechea Dacie. Acum mai trebe doar sa o radiez maine si vineri sper s'o ridic.
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 21 aprilie 2009 - 05:17
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 aprilie 2009 - 05:55
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 21 aprilie 2009 - 06:04
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 aprilie 2009 - 06:47
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 21 aprilie 2009 - 06:56
despre fotografie
Scris 21 aprilie 2009 - 07:25
PS: Bine, asta era numele Rablei.
Scris 21 aprilie 2009 - 08:17
Bine ca ai rezolvat Andrei :beerchug:
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 21 aprilie 2009 - 09:32
Dupa ce acum 2 zile, cand am dat o tura prin oras in speranta ca i se va incarca bateria, tot facea figuri cand o puneam in sarcina, azi mi'a "aratat" ca avea o fisa scoasa din delcou si dupa ce am pus'o la loc k lumea, mergea brici. Probabil o ultima incercare sa ma faca sa ma razgandesc ... dar era deja mult prea tarziu
Scris 21 aprilie 2009 - 09:47
Scris 21 aprilie 2009 - 10:43
Scris 21 aprilie 2009 - 10:46
Ia de bun ce-ti zice the1.
Scris 21 aprilie 2009 - 11:02
sunt brici daca mergi singur pe strada sau daca mergi pe autostradaFiesta mie inca mi se pare o masina superok si fiabila. aia 68cai diesel sunt brici pana pe la 120-130. peste tre sa o maltratezi putin. dar asta e, mai putin amenzi! heheh
pe drum national nu prea mai sunt asa brici
sute de cai putere nu iti tb pt viteza maxima ci pt reprize si mers relaxat cand e aglomerat.
Scris 21 aprilie 2009 - 11:18
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 21 aprilie 2009 - 11:36
despre fotografie
Scris 22 aprilie 2009 - 12:17
Deci ... TPI nu se plateste pentru autovehiculele noi, cu motor pana in 2000cmc?
Scris 22 aprilie 2009 - 06:47
Scris 22 aprilie 2009 - 07:35
Nusht cum e fiecare, dar nu prea suport sa stau in spatele cuiva care merge cu 100-110km/h. Chiar daca s'ar merge cumva in coloana, pe mine tot ma mananca sa depasesc. Sunt constient ca nu ajung decat cu maxim 10 minute mai devreme, dar tot trag sa depasesc. Nu ma risc, insa, niciodata, nu cred ca am facut 3 depasiri la limita de cand conduc
atunci inarmeaza-te cu rabdare si calculeaza bine depasirile,ma rog la mine socul a fost mai mare aterizand de pe o masina cu putere dubla pe buburuza asta ,mare atentie in depasiri am avut vreo 2-3 momente de transpiratie.Oricum ca si masina de oras e super ok .
Scris 22 aprilie 2009 - 08:20
Nu-i vorba numai de chef. De multe ori ai nevoie. Sa-ti aduc aminte ca lipsa de putere e mai periculoasa decit lipsa frinelor ?Reprize daca ai chef de asa ceva. Cu sau fara sute de CP
Aici te contrazic 100%. Nimic nu poate obosi mai mult decit submotorizarea...Cat despre mers relaxat, asta e foarte subiectiva. Eu unul acum merg relaxat cand nu ma grabesc.
Una peste alta, trebuie sa fii infinit mai precaut cu o masina care nu te ajuta. Insa, cind bugetul nu permite, ne descurcam si cu o masina modesta. E mult mai buna decit una "lipsa"..
Scris 22 aprilie 2009 - 08:43
despre fotografie
Scris 22 aprilie 2009 - 09:48
Scris 22 aprilie 2009 - 10:15
normal ca mergi relaxat...esti convins ca daca apesi pedala de acceleratie batranica (cum ii spui tu) o sa te scoata din orice. asa ca mergi cuminte si fara stres..Reprize daca ai chef de asa ceva. Cu sau fara sute de CP. Iar cand e aglomerat poti sa ai mama reprizelor, tot degeaba. Cat despre mers relaxat, asta e foarte subiectiva. Eu unul acum merg relaxat cand nu ma grabesc.
e mult mai placuta in exploatare o masina la care stii ca ai rezerve mult mai mari (de acceleratie, de frana, de aderenta). nu inseamna ca tb sa mergi mai repede, dar e mult mai usor de folosit.
@andrei ingnora-ne ca ti-am stricat topicul. dau un suc cand ne vedem.
Scris 22 aprilie 2009 - 10:22
Scris 22 aprilie 2009 - 10:32
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi