Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Ford Fiesta

• Please log in to reply
1483 replies to this topic

#126 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 22 aprilie 2009 - 08:27

Am mers 1 an de zile cu Espero 1.8 95CP pe soselele patriei,......
......... Si era catamai balena, si mare, si grea....

Balena aia chinezeasca era la fel de grea ca o fiesta in 3 usi.....
Sa te vad eu cu 80 cai pe 1400-1500 kile, cit de relaxat vei fi dupa un Buc-Brasov :D
  • 0

#127 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 22 aprilie 2009 - 08:44

@Viper ... banuiesc ca Espero ala l'ai condus cu ceva ani in urma, nu acum 2-3 ani. Ei bine, dupa parerea mea, de atunci traficul s'a mai schimbat. Soselele s'au aglomerat, au aparut masini cu puteri mai mari, dar si multe rable. Plus ca acum toata lumea are permis, desi teoretic nu prea ar fi fost cazul ...

Iar in ceea ce priveste motorizari puternice vs submotorizari: cele dintai ii dau si o a doua posibilitate, si anume aceea de a te misca mai rapid, si dupa parerea mea, mai in siguranta. Iar pentru mine asta e un avantaj, nu un pericol

Inconstienta la volan nu e vina masinii, ci tot a celui care o conduce. Poti la fel de bine sa te hazardezi in depasiri si cu o masina de 300 CP, dar si cu una de 50CP. Ca pe unii faptul ca au sub capota intregi herghelii ii indeamna la "fapte eroice", asta e altceva, dar nu inseamna ca o masina puternica e un lucru rau si ca trebe sa fim fericiti daca n'avem asa ceva :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#128 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 22 aprilie 2009 - 08:57

pe scurt ca am facut praf topicu:
1,4 tdci de asta vorbim nu? vs Albea habar nu am ce motor avea saracia aia am intrat in depasire -undeva pe Valea Oltului (regulamentar era linie intrerupta destul de lunga) boul a inceput sa accelereze si uite asa era sa ma lipesc de un nenea care venea din fata :D
Ca franare si stabilitate e ok.
PS:o saracie din aia ST e da shit din ce am inteles

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 22 aprilie 2009 - 08:58

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#129 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 22 aprilie 2009 - 09:04

am gasit si eu un animal pe cheia pe una dintre putinele linii drepte. noroc ca poate atelaju cu toate acceleratiile lui.
nu-i mai pun pe aia care accelereaza cand ii depasesti tu, aia sunt la ordinea zilei.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#130 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 09:11

Da ma, si in final MORI cu dreptatea de partea ta !!!!!!!!!
Ok, daca n-ai finante, iei de cit te tin curelele. Daca ai, tre sa fii "defect" sa refuzi un motor potent.
  • 0

#131 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 22 aprilie 2009 - 09:21

stai linistit, am intalnit multi posesori de masini puternice (EXTREM de) care mergeau linistit si am auzit multe voci, ca de ce si-au luat masinile alea daca merg asa. e o mentalitate de roman care nu va disparea in veci. sau aia care se tin dupa mine sa-l faca pe ala cu bmw. sa vezi ce fericiti sunt. da cu bmw-ul e parfum inca, mai rar sunt probleme, insa cu subaru era crima, nici dracu nu se dadea din fata mea si toti accelerau. nu stiau ce e dracia si credeau ca scapa repede de mine.

http://www.youtube.c...h?v=DZmPOvFCP6Y cat rahat sa ai nene in creier?

mane, ti-am distrus topicul. cine le muta in freezone?
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#132 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 22 aprilie 2009 - 09:24

BEI, :director: in aste cazuri franezi si reintri pe banda...
:D adica, frana-i mai importanta. :D

Da', despre ce-i topicul, Andrei e off aici si trebe mutat pe freezone?

Aceasta postare a fost editata de mol: 22 aprilie 2009 - 09:26

• 0

#133 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 09:30

BEI, :director: in aste cazuri franezi si reintri pe banda...
..........

Poate pe aia rulanta catre RAI :D
  • 0

#134 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 09:55

Oricum, nu cred sa intre prea multe persoane noi pe forum special sa citeasca despre Fiesta, iar pe mine nu ma deranjeaza offtopicul, asa ca nu e neaparata nevoie de curatenie ... Asta e, pana ridic masina, macar sa ma tin ocupat :D

PS: Albea e doar cu 1.4 77CP, insa la depasiri, teoretic, Fiesta ar trebui sa plece mai repede si sa nu aiba timp sa reactioneze cel cu Fiat'ul. Bine, in mod normal, ala n'ar trebui sa accelerez si punct. Dar ... viata bate filmul :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#135 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 22 aprilie 2009 - 10:08

Daca tot ne da voie Andrei:

m-am intors acu 2 saptamani de la Oradea. Pe A1 nu vroiau neam sa se dea din fata babei mele... Ce naiba, era veche, murdara si inferioara dpdv marca... Cum sa se dea... Si uite asa ii depaseam prin dreapta (unde se putea)... Nu inteleg nene... Ai liber pe dreapta, stai pe dreapta, eu asa fac pe autostrada... Si daca din spate vine un Trabant, ii fac nene loc, ca nu imi scad actiunile la bursa ca "m-a facut un Trabant"...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#136 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 10:15

Cum sa depasesti tataeeee prin dreapta :nono: ? Nu ca ar fi interzis de lege ( aia nu e depasire ), dar e destul de periculos tocmai pentru faptul ca-s "lemurienii" in jurul tau !!
  • 0

#137 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 10:16

Da, 1Q'le, cred ca toti am gasit specimene dintr'astea, insa, repet, de vina e ala de la volan, nu masina puternica :P

Pana una, alta, poti vorbi cu nenea ala sa se uite la masinutza inainte sa o ridic? Ca banuiesc ca sta de ceva timp pe stoc, totusi si sa n'am surprize ;)
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#138 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 10:29

Cum sa depasesti tataeeee prin dreapta :nono: ? Nu ca ar fi interzis de lege ( aia nu e depasire ), dar e destul de periculos tocmai pentru faptul ca-s "lemurienii" in jurul tau !!

Pai si ce sa fac nenea? Sa raman in stanga in fundul lui pana la destinatie? Daca nu se da, nu se da si pace...

Da, 1Q'le, cred ca toti am gasit specimene dintr'astea, insa, repet, de vina e ala de la volan, nu masina puternica :P

Pana una, alta, poti vorbi cu nenea ala sa se uite la masinutza inainte sa o ridic? Ca banuiesc ca sta de ceva timp pe stoc, totusi si sa n'am surprize ;)

Da-mi VIN-ul pe PM...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#139 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 10:35

Pai si ce sa fac nenea? Sa raman in stanga in fundul lui pana la destinatie? Daca nu se da, nu se da si pace...
......

Decit in santz, mai bine in kuru lui...
  • 0

#140 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 10:55

Tu ce faceai? Sincer? Ca nu s-a dat din fata nimanui. Nu am fost singurul care l-a luat prin dreapta. Si cum ziceam, nu a fost singurul caz. Serios, mai aveam 70km pana in Buc, tu ce faceai?
  • 0

Flickr - pozele mele

#141 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 11:02

Daca-ti zic, te superi pe mine :P
  • 0

#142 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 11:05

Nu ma supar, intreb ff sincer... Ce faci in astfel de situatie? Te tarasti pana acasa cand mai ai 70km, dupa ce ai condus 9 ore si vrei sa ajungi acasa? Tragi pe dreapta cateva minute bune si astepti sa se duca idiotul? Il depasesti prin dreapta cum am facut eu? Lasi pe altii sa intre in fundul lui, poate se da, si treci si tu? (asta ultima am incercat-o, cucu).
  • 0

Flickr - pozele mele

#143 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 11:18

Vezi tu 1Q-le, aici intervine kakatu' ala de motor pe care tu nu dai 2 bani. Daca eu ma pot risca sa-l depasesc prin dreapta ( max. 2 sec ) , cu masina ta n-as avea "singe-n veioza" !
Si chiar daca-mi permit, eu nu depasesc prin dreapta decit in cazuri extreme. Nu-mi aduc aminte sa fi facut asta mai mult de citeva ori in toata viata mea la volan.
  • 0

#144 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 11:38

@Relu ... care e de fapt pericolul la a depasi prin dreapta? Ca nici eu nu ma prind. Nu de putine ori am depasit prin dreapta cand am dat de bizoni precum cei de care spune Viper.
Ultima oara cand veneam de la Buc sapt trecuta. La intrarea in CT ajung din urma pe unu cu un S'Class d'asta nou, care se gasise sa mearga cu 70km/h (inca era in afara localitatii). Initial ghinionul a fost ca pe prima banda mergea unu cu un break incarcat la extrem, tot cu 70km/h. I'am dat flash'uri, m'am bagat in fundul lui ... nesimtirea lui era mai puternica decat insistenta mea (in fata lui era liber, nu se punea problema). La un moment dat cel cu break'ul a tras pe dreapta si s'a eliberat prima banda. Am asteptat cateva secunde sa vad daca se da la o parte, dupa care am trecut eu pr prima banda si l'am depasit. In retrovizoare am vazut apoi cum toti intrau pe prima banda sa il depaseasa, el continuand sa mearga cu aceeasi viteza
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#145 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 11:39

@Relu: E vorba de autostrada. 2 benzi + banda de urgenta. Nu e depasire, asa cum ai zis si tu mai devreme. Deci?
Plus ca uiti o treaba, discutia pe tema bizonilor de pe autostrada nu are legatura cu cea legata de motor. Respectivul avea 120-130. La viteza asta, cu o masina cu motor mai "mic", cred ca ramai mai bine in spatele lui sau pe banda 1. Aici ma refeream strict la ce ai face in cazul ala, nu in functie de ce ai sub fund. Crede-ma ca nici nu a suflat cand am trecut pe langa el.

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 22 aprilie 2009 - 11:44

• 0

Flickr - pozele mele

#146 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2009 - 11:41

Pai daca stai s'o iei riguros, nici nu prea ai cum sa depasesti prin dreapta la cum sunt la noi drumurile cu o banda/sens, doar sa zicem pe E85 ca te'ai putea strecura.
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#147 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 23 aprilie 2009 - 12:06

eu primul lucru care l-am pus pe masina mea a fost motorul.
am preferat sa sacrific alte chestii.

ideea e ca nu trebuie neaparat milioane de cai, dar trebuie un motor care sa te ajute sa depasesti in siguranta.
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#148 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 23 aprilie 2009 - 12:09

Frati si surori, ati citit ce am scris? Care depasire?
@ska: vezi ca si tie ti-ar zice Relu ce mi-a zis si mie mai sus: "cu masina ta n-as avea "singe-n veioza" " :P

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 23 aprilie 2009 - 12:09

• 0

Flickr - pozele mele

#149 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 23 aprilie 2009 - 12:48

@ska ... pana in 10k euro, in cazul meu, singurele cu motoare ok ar fi fost Accent/Rio crdi. (la o analiza rapida ... dar astept completari, macar de curiozitate, daca exista)
Chiar daca as fi apelat la un imprumut, ptr mine musai erau ESP si clima.
Urmatoarea masina, plecand de la ideea ca Fiesta asta va ramane ca a doua masina in viitoarea familie, va fi cu siguranta una cu un motor mai puternic (ca mai slab ar fi si greu :P). La momentul de fata, optiunile ar fi A3/A4, probabil TDI power, dar mai e pana cand va trebui sa fac urmatoarea alegere ...

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 23 aprilie 2009 - 12:49

• 0
Omue inainte de toate ;)

#150 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 23 aprilie 2009 - 07:41

@Relu ... care e de fapt pericolul la a depasi prin dreapta? Ca nici eu nu ma prind. Nu de putine ori am depasit prin dreapta cand am dat de bizoni precum cei de care spune Viper.
.........

Pericolul e foarte mare tocmai pentru ca acelasi idiot care nu trece pe banda 1, poate trece exact cind nu te astepti !

............
Respectivul avea 120-130. La viteza asta, cu o masina cu motor mai "mic", cred ca ramai mai bine in spatele lui sau pe banda 1. Aici ma refeream strict la ce ai face in cazul ala, nu in functie de ce ai sub fund. Crede-ma ca nici nu a suflat cand am trecut pe langa el.

Pai tocmai ca puterea e singurul lucru important cind faci depasiri la viteza aia. Si acu pe bune, la 130/h depasirea prin dreapta mi se pare un risc enorm chiar daca ai avea o masina "sportiva". Ceea ce nu e cazul la tine.
Ala n-o fi suflat ca nu te-a observat, dar tu ai gifiit garantat.... :P
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi