Oricum a compara honda cu skoda, e similar cu vaio si acer.
cat timp scrie audi pe multe piese, poate sa fie si un laptop facut de vecinul meu.
nici vaio, nici honda nu mai sunt ce au fost. traiesc din amintiri.
Scris 13 noiembrie 2009 - 12:33
Oricum a compara honda cu skoda, e similar cu vaio si acer.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 noiembrie 2009 - 05:48
Din pacate cam asa este.................................................
nici vaio, nici honda nu mai sunt ce au fost. traiesc din amintiri.
Scris 13 noiembrie 2009 - 08:32
Scris 13 noiembrie 2009 - 08:51
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 noiembrie 2009 - 08:57
Scris 13 noiembrie 2009 - 09:13
Scris 13 noiembrie 2009 - 09:31
despre fotografie
Scris 13 noiembrie 2009 - 09:50
Scris 13 noiembrie 2009 - 11:37
despre fotografie
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi