Cred ca cineva a citit topicul asta, ca de vineri pana azi Laguna mea nou-noutza s-a transformat in masina sefului, Ford Mondeo
El nu mai poate folosi masina pana cel putin in decembrie, asa ca am agreat sa nu mai luam alta momentan si sa o folosesc eu, urmand sa dau comanda de una noua cand se lamuresc apele.
Dpdv al masinii, este un down-grade aproape brutal: in loc de Laguna de mai sus cu cutie automata, 150CP, piele si trapa, va fi un Mondeo 1.8tdci 125CP Trend cu IVD din iulie 2007, parbriz incalzit (ala e fain), culoare Sea Grey metalizata si jante aliaj 16". Masina cred ca are ~15k km la bord si trebuie sa iasa din service in cateva zile (nu stiu momentan ce a avut, dar fiind proprietatea firmei de leasing sper ca a fost reparata calumea).
Dpdv al business-ului, nu am cum sa refuz "oferta", pentru ca nu are rost ca firma sa stea cu 1 masina in garaj, si pentru ca este delicat sa spun nu actualului sofer
.
Saptamana asta plec in concediu, si sper ca la 5 octombrie cand vin sa o iau in primire "ca din cutie", si o sa povestesc mai multe. In adancul sufletului sper ca Laguna aia sa mai ramana pe stoc pana in decembrie, sau poate sa mai gasesc un asemenea chilipir si la anul...