man pe offroad am mers cu el,dar pe sosea tipul care l-a condus a fost foarte multumit si surprins de cum statea(el facea comparatia cu E46 berlina cu suspensie M pachet).Intradevar interiorul e cam "saracacios" sau non premium dar in rest masina e ok mi-a placut mult si cum tragea si cum se auzea motorul de 3 litri(noi am avut noroc si am prins in drive test X1 2.8i probabil ca 2.3d e si el ok) .Sincer il consider o alternativa peste 1-2 ani la compact(in cazul in care am si banii de el si daca o sa am nevoie de mai mult spatiu).Compactului nu am ce sa ai reprosez in afara de garda de la sol(ma rog aici a fost alegerea mea),poate ca are practic doar 2 locuri(desi am mers de ex pana la mare si 4 persoane) asa ca mai sta,vedem ce se mai intampla ,nu exclud nici intoarcerea la E30
PS:tu nu ai facut drive test cu X1?un 2.3d cred ca ti s-ar potrivi,consum bun garda la sol ok,posibilitate de upgrade catre 240 cai.Interiorul cum am zis nu e chiar premium.
PPS:compactul are 2 locuri datorita portbagajului(de cand am pus bara aia de rigidizare s-a mai perdut ceva spatiu )
off revelatie in sensul ca am zis uite bai saracia asta sta ca un E46 e inalt pentru coclauri si se misca si bine
pretul mare ca de obicei
Am condus si eu X1, si sosea si offroad, si xDrive20d manual si automat si xDrive23d automat.
Nu m-a dat din pacate pe spate dpdv performante xDrive23d, dar se misca decent. Unii au criticat supensiile tari, mie nu mi s-au parut exagerat de tari, dar deh, e un pret de platit pentru garda la sol mare + lipsa ruliu. Unii au mai criticat directia, destul de masculina, mai putin asistata, dar eu nu am avut iarasi o problema cu asta.
E misto garda la sol, pacat ca este "limitata" destul de mult din forma spoilerelor, deh, ca sa nu vina peste X3-ul nou.
Faza e ca dupa ce te uiti la amindoua (m-am tot urcat cind in unul cind in altul), X1 ajunge sa ti se pare mic, inghesuit si mult mai slab finisat fata de noul X3. probabil asta e si scopul. Obiectiv vorbind insa, daca nu s-ar fura oglinzi, probabil ca un xDrive20d Aut. sau xDrive23d Aut. m-ar coafa foarte bine.