X3
Scris 10 februarie 2012 - 08:12
Scris 10 februarie 2012 - 09:31
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 august 2012 - 06:32
Scris 06 noiembrie 2012 - 12:04
daca da, ce ai pus ? OEM sau AFM ?
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 06 noiembrie 2012 - 12:20
Sunt la setul 4 de frâne, schimbate complet. Acum am discuri și plăcuțe originale, montate la BMW în Germania.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2012 - 12:53
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 06 noiembrie 2012 - 01:14
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2012 - 03:17
Scris 06 noiembrie 2012 - 03:30
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2012 - 11:29
Eu mă duc la cel mai mare service BMW AG (cel puțin așa au spus ei), care este undeva în nord.
Tu te duci din RO special acolo pentru revizii? Merita timpul pierdut pe drum? Astia de la noi nu-s in stare sa schimbe niste placute?
Scris 06 noiembrie 2012 - 11:34
Scris 07 noiembrie 2012 - 12:32
Tu te duci din RO special acolo pentru revizii? Merita timpul pierdut pe drum? Astia de la noi nu-s in stare sa schimbe niste placute?
Cred că maşina are 6 revizii, 3 făcute de nemţi.
Să ştii că la noi e mai greu cu respectarea procedurilor. Am văzut-o de prea multe ori.
despre fotografie
Scris 07 noiembrie 2012 - 10:35
Da, ai dreptate, e greu cu respectarea procedurilor la noi,dar macar niste placute de frane si discuri ma asteptam sa le poti schimba aici fara probleme. Nu e rocket science asta, sau nu ar trebui sa fie....
Pretul unei revizii facute la nemti pe la cat s-a ridicat? Daca esti propriul tau angajat, si ai timp berechet, iti permiti sa mergi acolo la revizii, ma gandesc ca la timp ia mult prea mult: 14 ore pana acolo, 1 zi pentru operatie si sa te odihnesti dupa drum, 14 ore inapoi, overall pierzi 3 zile aiurea cu revizia.
Scris 07 noiembrie 2012 - 11:23
eu am fost cu toyota la constatare la viena, cand avea probleme.
ok, a fost mind blowing ce-au facut cu ea, au desfacut aproape tot motorul, s-au uitat la fiecare surub si furtunas, initial am mers pentru cateva ore, dar au tinut masina 2 zile pentru o constatare cap coada.
DAR, preturile pentru piese si manopera au fost intr-adevar ASTRONIMICE, PENTRU NOI. adica la ei ora de manopera era vreo 70-80eur parca, dar piesele estimativ din comparatii au fost doar cu vreo 15-20% mai scumpe.
dar manopera te rupe acolo.
surpriza a fost nota de plata, la final pentru constatare, care a fost sub 100eur, nu mai retin exact cat, dar stiu ca am ramas masca. si mi-au dat si masina spalata
Scris 07 noiembrie 2012 - 12:13
Ca zici de manopera de 70-80 euro, dar nota de plata de 100 euro, dupa 2 zile de desfacut si montat la loc motor. Sau 100 euro a fost doar spalatul?
Scris 07 noiembrie 2012 - 12:29
Scris 07 noiembrie 2012 - 12:36
da, asa a fost, exact cum am specificat.
precum am zis, si eu am ramas masca, la semnarea facturii. chiar i-am intrebat daca nu e vreo greseala
bine, nu vreti sa stiti cum arata devizul de lucrari, de vreo 10.000euro
Scris 07 noiembrie 2012 - 01:18
Scris 07 noiembrie 2012 - 01:26
nu mai vindeti gogosi pe aicea, masina indestructibila, dar care se strica > da si tu mail la academie sa modifice in dex sensul lui indestrucitibil = care nu se distruge decat cand se strica.
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 07 noiembrie 2012 - 01:42
Scris 07 noiembrie 2012 - 01:55
depinde mult si de modul de utilizare...bre ie indestructibile au ba ? ca daca ie apai ie, amu daca nu ie apai nu ie.
nu mai vindeti gogosi pe aicea, masina indestructibila, dar care se strica > da si tu mail la academie sa modifice in dex sensul lui indestrucitibil = care nu se distruge decat cand se strica.
pentru un om normal, un LCu e o masina pentru viata, si poate si pentru copiii, nepotii si stranepotii lui
daca ai impresia ca un LCu e defapt un X5///M sau un ML63AMG, atunci s-a dus pe palinca cea de toate zilele si fiabilitatea.
ia si citeste pe aici daca vrei detalii : http://www.garajul.r...er-lc120-127kw/
Scris 07 noiembrie 2012 - 01:58
Daca icsu tau ar fi luat atata muhe cat a luat lc-ul ala, nu apuca nici macar prima revizie fara sa explodeze !
Judecata tipica de beheamveist care moare cu emblema in gura si masina in atelier !
Scris 07 noiembrie 2012 - 02:09
chiar si asa, privind in urma la momentul achizitiei, a fost cea mai buna oferta disponibila la ce vroiam eu de la masina
Scris 07 noiembrie 2012 - 02:14
Daca icsu tau ar fi luat atata muhe cat a luat lc-ul ala, nu apuca nici macar prima revizie fara sa explodeze !
sincer, eu ma mir ca adus LCu spre 200.000km
adica sa ne intelegem, singurele pb au fost cu motorul, 3L 4 cilindri, care trebuiau sa miste 2300kg la blana continua. a mai fost o mica pb cu ceva simering la cutia de viteze, cu ceva scurgeri, dar nimic grav sa duca la probleme majore. nici remedierea nu implica costuri mari.
in rest s-au dus multe discuri si placute, si cam atat.
in rest suspensii, bucsaraie, batai ... inexistente
chiar a fost si va ramane o masina de nota 10, cu toate "problemele" aparute
daca avea o motorizare mai calumea, un V6 sau ceva de genul, cred ca statea treaba altfel.
Aceasta postare a fost editata de ska: 07 noiembrie 2012 - 02:20
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi