X3
Scris 18 ianuarie 2011 - 03:14
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 18 ianuarie 2011 - 04:10
poate ukraina sau moldova
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 18 ianuarie 2011 - 04:13
Corect ! Masina iti mai lipseste ...........
Ce-as vrea sa fac parte si io din al gen, cu un m5, x6, cls...numa' masini de manelisti...
Scris 18 ianuarie 2011 - 05:21
... ar merge si Subaru, sa par ceea ce nu-s... ca si masina, dealtfel.Corect ! Masina iti mai lipseste ....
Scris 18 ianuarie 2011 - 05:48
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 18 ianuarie 2011 - 05:58
Corect ! Aia-i masina "barbateasca", nu-i de tine ...... ar merge si Subaru, sa par ceea ce nu-s...
Asa-i, "muierile" nu le apreciaza ....ca si masina, dealtfel.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 18 ianuarie 2011 - 05:59
Scris 18 ianuarie 2011 - 06:03
Si atunci se naste intrebarea: de ce pusca mea sa-mi iau o masina din asta ? Dupa ce ca 99% sunt pe mainile cocalarilor, sa mai stau si cu frica-m oase ? Am mai intrebat acum cateva zile: kakam-as pe ea de masina, cine-i sclavul, eu sau ea ????
Extrem de serios acum, care ar fi ratiunea ( nu gandirea !!! ) care poate face un Roman sa-si ia beemve ??
Uite un post pe marginea caruia n-am nici o sansa sa comentez.
Ma marcase.
Probabil se aplica si la Mercedes, astea doua marci fiind pe mainile cocalarilor.
Cunoscatorii isi iau Subaru.
Scris 18 ianuarie 2011 - 06:05
Scris 18 ianuarie 2011 - 07:39
Scris 18 ianuarie 2011 - 08:26
Daca nu-i bidon de 5L nici nu m-as gandi sa-l testez...de 3 litri.....
Sau nu vobim de palinca?
Scris 26 august 2011 - 11:08
A, bah, franele puse la nemti, tin neasteptat de bine, inca, dupa o iarna cu ele si de obicei iarna le omora iremediabil.
La revizia mare de anul viitor, vreau sa schimb uleiul la cutie si trebuie sa schimb si lichidul de frana.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 26 august 2011 - 12:33
Scris 26 august 2011 - 04:12
Scris 26 august 2011 - 06:35
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 26 august 2011 - 06:56
Scris 26 august 2011 - 08:40
despre fotografie
Scris 26 august 2011 - 08:43
Atunci? Ce iti pute asa tare?
Ca chestie: stii care-i gelul meu de dus preferat? Tesori d'Oriente. Si care cum il prind ca vine din Italia il pun sa-mi care 4-5 flacoane de juma de litru...
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 26 august 2011 - 08:44
Scris 26 august 2011 - 08:46
Scris 26 august 2011 - 09:58
Scris 26 august 2011 - 10:09
Apropo de chinezismele prezente pe toate pietele din europa: ati observat ca chinezismele in occident au acelasi pret cu chinezismele din Romania? Si de multe ori se intampla ca cele de "acolo" sa fie mai calitative decat omologul din romania?
@Relu: un bun prieten de-al meu italian, fost coleg de apartament, isi cumpara de la Firenze pantofi Bata pe care scria made in romania....
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 26 august 2011 - 10:10
Scris 26 august 2011 - 10:57
Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 26 august 2011 - 10:57
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 26 august 2011 - 11:10
Apropo de chinezismele prezente pe toate pietele din europa: ati observat ca chinezismele in occident au acelasi pret cu chinezismele din Romania? Si de multe ori se intampla ca cele de "acolo" sa fie mai calitative decat omologul din romania?
La ce preturi am vazut eu la haine in Spania, nu te cred. Dupa vreo 2 saptamani acolo, ce era aici foarte ieftin mi se parea asa de scump ca mult timp n-am cumparat nimic. Acolo chestiile la 20E deja mi se pareau lux. Si poate chiar asa era. Am fost la supermarket. Bai nene, nu avea nimeni mai mult de maxim 1-2 hartii de 10E in portofel si marunti. Eu aveam o hartie de 50E. Nu au vrut aia sa-mi vanda o apa. Era hartia prea mare. Normal ca eu am insistat si n-am plecat de la casa, dar ma tot uitam cum plateau aia. Era incredibil. Oricum pana la urma mi-a platit-o un spaniol si nu mi-a cerut bani pe ea. Aia n-au vrut sa-mi ia banii. Roman nu cred ca paream. Nici n-am vorbit in romaneste deloc, cu nimeni. Pur si simplu nu acceptau o hartie asa de mare. Probabil la una de 500E, venea politia direct. Prin alte tari cam de la 100E in sus se uita ciudat aia la tine. Mi s-a mai intamplat si asta.
Eu am luat ceva haine bune de la nemti, la preturi oarecum decente, oricum cred ca sub cele din Romania. Hainele erau facute prin lumea a treia, dar nu China. Chiar am o problema cu hainele astea, nu se strica. Ma ingrop cu ele.
despre fotografie
Scris 26 august 2011 - 11:13
la aia sunt ori mai ieftine ori la acelasi pret dar mai calitative.
sa stii ca eu in Italia FOARTE RAR cheltuiam peste 40 euro la supermarket, si atunci pt ca luam detergenti sau vreo cosmeticala mai scumpa.
si aici cheltui la fel doar ca cumpar mai putine. sau mai proaste.
Scris 26 august 2011 - 11:17
LE. La noi, adica la cumparaturile noastre acolo.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 26 august 2011 - 11:29
despre fotografie
Scris 10 februarie 2012 - 03:41
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
4 useri citesc subiectul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi