X3
Scris 30 noiembrie 2009 - 07:41
vrea cineva un opel astra? e de vanzare
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 30 noiembrie 2009 - 07:46
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 noiembrie 2009 - 08:20
benzina sa fie.
ca sa ma respecte lumea
:laugh:
Scris 30 noiembrie 2009 - 10:05
Scris 30 noiembrie 2009 - 10:30
nu ma mai injura !
:laugh:
Scris 11 decembrie 2009 - 11:56
Blizzak LM-22 tires are for the drivers of high performance sport cars, sport coupes and sport sedans who require winter driving traction on dry, wet and snow-covered roads.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 12 decembrie 2009 - 12:39
desi nu prea le-am vazut prin teste.
poate om testa si noi peste vreo 2 sezoane.
daca s-or mai fabrica.
Scris 12 decembrie 2009 - 12:45
Aceasta postare a fost editata de pejte: 12 decembrie 2009 - 12:45
Scris 12 decembrie 2009 - 12:53
Scris 12 decembrie 2009 - 12:55
Scris 12 decembrie 2009 - 02:01
In testul Adac pe 2009 Blizzak alea erau pe la mijloc, e'adevarat, alta dimensiune.
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 12 decembrie 2009 - 02:03
Daca vii maine la polivalenta cautam impreuna si daca gasesti ai o bere de la mine, sau o punga de seminteIar allseason scrie pe ele.
Scris 12 decembrie 2009 - 02:17
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 12 decembrie 2009 - 09:59
Scris 12 decembrie 2009 - 09:59
Scris 12 decembrie 2009 - 10:05
l.e.
Punga mica, ca e frig .....
l.e.2
Vezi f aproape de talon undeva
Scris 12 decembrie 2009 - 05:46
Mie'mi trebe deci d'alea cu malul marii si fulg pe ele ... mi'am luat teapa
In testul Adac pe 2009 Blizzak alea erau pe la mijloc, e'adevarat, alta dimensiune.
te rezolv destul de usor cu un sablon.
cand o sa consider ca nu sunt bune, le schimb, pana atunci n-am ce sa le reprosez. azi am vazut si cum tin la frana blana pe ud si manevre evazive
cu ocazia asta am ratat si o dauna totala.
legat de simbolul ala, daca nu citeam ceva brosura de la Pirelli, nu-i dadeam importanta asa de mare.
gumele le testez eu. am vazut ca in general la viraje are nota mica, dar n-am sesizat probleme. cel mai probabil din cauza ca sunt cu indice V si pt greutate mare, au ranforsari laterale mai puternice.
despre fotografie
Scris 12 decembrie 2009 - 06:51
gumele au nota mica, dar dau repede din degete si ma gandeam la altceva.
daca ma carcotiti, dau o manea premiu
despre fotografie
Scris 12 decembrie 2009 - 07:05
desi sunt FOARTE OK, pentru un om normal, daca exagerez, gumele mele isi arata limitele. pe asfalt uscat.
pe zadapa, nu am avut ce sa le reprosez.
dar avand in vedere ca au vazut zapada de vreo 5-6 ori iarna trecuta... consider ca as fi fost mai multumit cu niste gume de iarna cu "performante" mai bune pe uscat decat pe zapada
ma refer la dunloapele mele benve M3.
Aceasta postare a fost editata de ska: 12 decembrie 2009 - 07:06
Scris 12 decembrie 2009 - 07:57
Scris 12 decembrie 2009 - 08:00
Scris 12 decembrie 2009 - 08:25
baga boierule, fara numar.
desi sunt FOARTE OK, pentru un om normal, daca exagerez, gumele mele isi arata limitele. pe asfalt uscat.
pe zadapa, nu am avut ce sa le reprosez.
dar avand in vedere ca au vazut zapada de vreo 5-6 ori iarna trecuta... consider ca as fi fost mai multumit cu niste gume de iarna cu "performante" mai bune pe uscat decat pe zapada
ma refer la dunloapele mele benve M3.
nu stiu, M2 ce am avut, erau dezastru.
despre fotografie
Scris 12 decembrie 2009 - 08:31
Scris 12 decembrie 2009 - 08:44
asa sunt in teste pe primul loc pt light truck winter tires.
pai am ales altceva rapid. initial am vrut sottozero, dar nu exista in romania.
am zis daca alea de vara sunt de la astia si folosite pe aceeasi masina, sa mergem tot pe linia asta
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi