2008 Opel Astra H Cosmo 1.6
Scris 13 decembrie 2009 - 01:10
Scris 13 decembrie 2009 - 01:15

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 13 decembrie 2009 - 09:59
Scris 13 decembrie 2009 - 10:40
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 13 decembrie 2009 - 10:41

Scris 13 decembrie 2009 - 11:08

De curiozitate, la o depasire in scurt, cam la ce turatii o faci? Sa zicem ca esti la 60 km/h ... De obicei pleci lansat?

Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 13 decembrie 2009 - 11:48
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2009 - 12:00
de la 80 merge cu a 3a.
Scris 13 decembrie 2009 - 02:13
@cata: depasirile in scurt pentru mine sunt ca alea lejere pentru tine

Chiar nu stiu in cat timp face 80-120, de 80-160 nu cred ca e cazul

Scris 13 decembrie 2009 - 02:30
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2009 - 02:37

Scris 13 decembrie 2009 - 02:55
tepretic, astept sa vad in oglinda dreapta masina depasita, asta daca diferenta de viteza intre cele 2 autovehicule nu e foarte mare. daca vin lansat, e clar.
apropo de masini cu cai putini, ieri am fost cu golfu pana la Kolosvar si zau daca am resimtit (in afara adevaratelor depasiri din scurt) lipsa bidiviilor.
am scos o medie 80km/h mergand alert, da nu la limita (se traverseaza Gherla, Dej-ul, Beclean-ul si alte cateva mii de localitati)
Scris 13 decembrie 2009 - 03:09

Scris 13 decembrie 2009 - 03:13
- aproximarea mult mai exacta a vitezei de deplasare pt masina de pe contrasens.
- anticiparea traficului cu o marja de eroare spre inexistenta (de ex de multe ori exista masini trase pe dreapta din sens opus care nu se asigura si din fata sau nu pot anticipa cat de tare mergi tu si ca vei depasi si chiar daca semnalizezi, in romania aproape fara exceptie acel sofer considera ca EL are prioritate in situatia data).
- viteza mare de deplasare lasa putin loc manevrelor de evitare (repliere de exemplu sau ti se baga altu in fata dintr-o data cu o viteza mult mai mica, cazul de mai sus etc).
surplusul de putere poate fi folosit pt linistea ta sau sa impingi si mai mult limitele lansarii, depinde. eu de obicei prefer sa depaseasca cel din fata si cand termina el, plec si eu si terminam astfel impreuna (stiu ca sunteti putin perversi, pe asta contez).
lansat mai depasesc cand il alerg pe oaspete daca e cu golful.
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2009 - 03:20

:thumb:
Scris 13 decembrie 2009 - 03:39
@pejte ... scuze pentru ofttopic, promit ca nu se mai intampla ... astazi

Scris 13 decembrie 2009 - 04:04
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2009 - 05:18
eu orice masina conduc depasesc "lansat"...Depasire in scurt ar fi ptr majoritatea soferilor, da de fapt e depasire normala. Ptr cei de pe forumul asta ar insemna, la benzinare, plecat in ture (3-3.5k) si schimbat la 5.5-6 k, iar depasirea sa o incepi de aproape de cel depasit si sa te repliezi la fel, mai in scurt. Ca din ce'am vazut eu, sunt destul care incep depasirea de departe, accelereaza de zici ca apasa frana, nu acceleratia si cand se repliaza mai e loc si de un TIR intre ei si cei depasiti.
ma las in spate inainte sa treaca masina de pe contrasens (2-3 lungimi de masina) si plec lansat....
nu stiu de ce

inca un comentariu

plecat (in ture zici tu) la 3.000 si schimbat la 6.000 inseaman sa iti dublezi viteza..pai ce depasire are nevoie de atata plaja de ture?
la a3a ar inseamna sa pleci cu 60 si sa iesi cu 120..pai la naiba, de cate ori ai asa depasiri

fac dinastea doar daca depasesc 2-3 masini la iesirea din localitati...
altfel plecat in ture pentru o benzina inseamna 4-4.500 si schimbat...unde lasa masina (la mine 7500)
Scris 13 decembrie 2009 - 05:25
altfel, daca se pune problema retrogradarii, deja trecem pur la ideea depasirii in scurt.
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2009 - 06:49
cum prind.
cum apuc.
din scurt, lansat, impins, tras, cum vreti voi.
ii dau TARE si ma duc.
Scris 13 decembrie 2009 - 06:58
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2009 - 06:59
bai nene saraciilea alea de fabrica de pe cazan au decedat pe la 65 mii km !!! cum dracu haliti gumele asa rapid???Am avut gume care ma tineau 15-18k km, si la un moment dat am pus niste pirelli pe care le-am dat gata in 7k .... Am mai invercat alta data ceva kumho ( sau ceva de genu ) care au tinut parca mai putin. Bine, cind spun ca erau gata, inseamna ca devenisera slikuri !
a si la depasiri prefer sa tin motorul mai sus in ture indiferent de tipul depasirii
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 13 decembrie 2009 - 07:00
Scris 13 decembrie 2009 - 07:08
la tine oricum motorul merge in apele lui pe la 4k rpm, asa ca

despre fotografie
Scris 13 decembrie 2009 - 07:37
O sa-ti explic cind ne vedem..... cum dracu haliti gumele asa rapid???
.....

Eu am dat exemplul ala sa vezi ca unele se pot uza de 2 ori ( sau peste ) mai repede decit altele.
Scris 20 mai 2010 - 11:02

0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi