Fiat Stilo
#451
Scris 13 mai 2012 - 05:53
#452
Scris 13 mai 2012 - 06:00
#453
Scris 13 mai 2012 - 06:18
#454
Scris 13 mai 2012 - 06:22
#455
Scris 13 mai 2012 - 06:39
De care ??
#456
Scris 13 mai 2012 - 07:01
Aceasta postare a fost editata de Relu: 13 mai 2012 - 07:02
#457
Scris 13 mai 2012 - 07:10
#458
Scris 13 mai 2012 - 07:19
Ca idee ( pentru ca multi nu stiu ), palinka ( sau tuica cum ii ziceti voi ) adevarata e aia de pere.
Toate sunt bune, dar aia se zice ca e defapt "originala"
#459
Scris 13 mai 2012 - 07:22
In mod normal-oficial, se numeste rachiu, indiferent din ce fructe se obtine.
#460
Scris 13 mai 2012 - 07:23
#461
Scris 13 mai 2012 - 07:25
#462
Scris 13 mai 2012 - 07:37
Insasi modul de preparare chiar daca se aseamana mult, are particularitati la palika/horinca sau cum oi vrea sa-i zici.
Tuica romaneasca din regat sau moldova e defapt un rachiu slab, pana in 35 grade, simplu rafinat. Ce se face dupa Carpati e o tarie dublu rafinata.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 13 mai 2012 - 07:40
#463
Scris 13 mai 2012 - 08:00
pere caise mere si alte ciudatenii folosesc regatenii la apa de ploaie la care ii zic tuica.
si termenul de palinca tot de la regateni vine, ardelenii ii zic tuica, astia de aicea au avut nevoie de o denumire care sa-i ajute sa stie cand au in fata apa de ploaie potabila sau bautura adevarata la care e bine sa se gandeasca inainte cat or sa bea
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
#464
Scris 13 mai 2012 - 08:05
tata a fost inginer chimist, cu specializare si pe toxicologie si pe alimentara.
in ultima perioada a facut doar chimie alimentara.
am fost la destule "preparari" de tuica.
palinka vine de la fratii nostri de langa ska.
cele mai bune prune sunt alea bistritene. e drept, se cultiva si in alte zone, dar e clar ce si cum.
pentru pretentiosi, pot pune mana pe lichide deosebite, dar costurile nu sunt mici (parca 35 ron pe litru).
#465
Scris 13 mai 2012 - 11:10
originala de maramures e din prune bre, NU DIN PERE SAU ALTE MIZERII.
pere caise mere si alte ciudatenii folosesc regatenii la apa de ploaie la care ii zic tuica.
si termenul de palinca tot de la regateni vine, ardelenii ii zic tuica, astia de aicea au avut nevoie de o denumire care sa-i ajute sa stie cand au in fata apa de ploaie potabila sau bautura adevarata la care e bine sa se gandeasca inainte cat or sa bea
S-o crezi TU ! Maramuresenii fac din prune numai daca n-au pere, si intr-adevar iese excelenta si aia.
Regatenii intr-adevar HABAR n-au sa faca tarii, si ce fac sunt un fel de pishat ceva mai tare ca vinu, si puturos de-ti muta nasu !
.....
palinka vine de la fratii nostri de langa ska.
Normal ca tzaranii nostri au invatat de la aia !
cele mai bune prune sunt alea bistritene. e drept, se cultiva si in alte zone, dar e clar ce si cum.
Mi se rupe din ce prune e facuta, daca-i facuta BINE !
pentru pretentiosi, pot pune mana pe lichide deosebite, dar costurile nu sunt mici (parca 35 ron pe litru).
Vezi ca la 35 lei/L devin si eu f "pretentios"
#466
Scris 13 mai 2012 - 11:22
#467
Scris 13 mai 2012 - 11:27
#468
Scris 13 mai 2012 - 11:30
si alea sunt cam putine la vanzare....
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 13 mai 2012 - 11:30
#469
Scris 13 mai 2012 - 11:58
#470
Scris 13 mai 2012 - 11:59
#471
Scris 13 mai 2012 - 12:00
un 1.4TSI 122CP cu sprintbooster si eventual un stage 1 de la revo (cca.500euro) nu are cum sa fie nasol! eu l-as lua cu ochii inchisi.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 13 mai 2012 - 12:01
#472
Scris 13 mai 2012 - 12:02
in loc la ala din curte.e singurul golf pe benzina pe care l-as accepta in afara de GTI.
blio, go for it.
#473
Scris 13 mai 2012 - 12:05
#474
Scris 13 mai 2012 - 12:33
1,4tsi resoftat e arhisuficient. si cum zicea si periculosul albastru, mai dai si un sprint buszter si o fi zeiss. carl.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
#475
Scris 13 mai 2012 - 01:42
Cam aproape...
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi