Ti-a luat ceva sa te prinzi ca ar fi mai bine fara informatii personale
Te-ai decis unde o duci la vopsit?
Si crezi ca as fi observat daca nu vedeam dimineata offline-ul? Lasa dom'le ca e semn de incredere fata de colegii de forum, iar altii nu cred ca intra oricum. Plus ca am 1001 lucruri pe cap acum.
O s-o duc acolo unde am vorbit, la dragos. M-am uitat pe constatare si spune ca in cazul in care service-ul nu are decontare directa, trebuie doar sa trimita devizul inainte de a se apuca de treaba. Se aproba si mai departe merge ca la decontare directa.
PS: Varianta de care ti-am spus e exact cum am zis eu: inspectorul evalueaza ochiometric pagubele, iti pune banii in mana si aia e. Multi o sa aleaga varianta asta si va fi probabil o sursa bunicica de frauda. detalii: http://omniasig.ro/n...gie_proprie.php
Prea tarziu! Ti-am ''bunghit'' CNP-ul.
Sa inteleg ca nu ai fransize partiale, nu?
Pfoa, pai va trebui sa te omor atunci. Zi-mi unde stai totusi. Asta stiu ca putea sa afli si cu un program 'al politiei' care zburda pe dc++ acum ceva timp.
Nu am fransize partiale. Am fost 'jmecher', am stat 2 ani cuminte fara nici o dauna, iar acum imi repar si eu ce am strans in timpul asta. Oricum sunt sigur pe profit cu mine.
Probabil numarul estimativ de ore lucrate.
F probabil!