Hyundai Accent 1.5 CRDI
Scris 20 ianuarie 2010 - 01:57
Scris 20 ianuarie 2010 - 02:08
hai bah ca in tineretile noaste toti ne-am mai dat de'a latu...
sa nu-mi ziceti mie nenea ska, daca nu v-ati jucat macar o data, pe oriunde vreti voi, cu masina prin zapada
cu sau fara gume de iarna :laugh:
si cum sa-ti spun?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 ianuarie 2010 - 02:11
exact si centul meu."Datul" e foarte util pentru ca inveti comportamentul masinii pe zapada. Evident, intr-un loc ferit, in niciun caz in circulatie.
seminte!
don ska :laugh:si cum sa-ti spun?
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 20 ianuarie 2010 - 02:37
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 ianuarie 2010 - 03:03
oare sunt singurul anormal de pe sosea care nu face drifturi pe strada si prin parcari?
Nici ai mei nu fac drifturi, mai ales de cand nu pot sa scoata masinile din fata blocului
Prin parcari am experimentat destul ... si ma dau uneori si pe strada. Da am gume de iarna
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 20 ianuarie 2010 - 03:34
exagereziCorect, se poate intimpla oricui, si cu gume de iarna, si cu 4x4, etc... DAR asta nu inseamna ca trebuie sa o cauti cu luminarea. Acum, cu gume de vara esti "FIUL PLOII" !! Eu NU as iesi nici macar 1 metru cu o masina fara gume de iarna pentru ca nu ai control ABSOLUT DELOC asupra masinii !
Dimineata mergeam lejer pe Maior Coravu, unde era complet liber si zapada batatorita. La un moment dat ma uit sa vad ce viteza am, si era 40/h ! Dupa parerea mea, viteza asta e poate maxima pentru a circula in conditii de siguranta cu gume de iarna prin oras.
nu zic ca nu-s importante, chiar cruciale si as vrea sa le vad obligatorii
dar
absolut deloc control?
adica 80% din cei care pleaca azi prin bucuresti (ca 80% n-au) pleaca spre otopeni si ajung in berceni?
ai control groaznic si riscul e mare, nu exista absolut deloc. da-ti-o naibii de treaba...se poate merge, prost si greu dar se poate..evident, cu ochii cat cepele sa nu faci vreo prostie..cu 20 la ora etc
Scris 20 ianuarie 2010 - 03:42
oricat de ciudat pare, eu nu merg periculos, sunt mereu mult sub limita de siguranta, rar exista treceri peste. in aceste ultime cazuri, daca se intampla ceva, nu mai ai loc de corectii.
e o discutie foarte delicata din cateva motive:
- inca nu s-a intamplat nenorocirea
- fiecare crede ca stie ce face
- mandrie masculina
- suntem romani
exagerezi
nu zic ca nu-s importante, chiar cruciale si as vrea sa le vad obligatorii
dar
absolut deloc control?
adica 80% din cei care pleaca azi prin bucuresti (ca 80% n-au) pleaca spre otopeni si ajung in berceni?
ai control groaznic si riscul e mare, nu exista absolut deloc. da-ti-o naibii de treaba...se poate merge, prost si greu dar se poate..evident, cu ochii cat cepele sa nu faci vreo prostie..cu 20 la ora etc
eu chiar nu stiu cum e sa nu ai gume de iarna pe zapada. am avut mereu. n-am avut niciodata lanturi, n-am ramas niciodata inzapezit. pe dacie am avut niste anvelope cu ciucurasi de cauciuc. nu stiu cum se numesc in engleza sa pun o poza. erau utilizabile pe asfalt curat pana la 120, dupa incepea distractia.
despre fotografie
Scris 20 ianuarie 2010 - 04:04
Scris 20 ianuarie 2010 - 04:46
pai daca nu stii cum e de ce zici ca e imposibil ?eu chiar nu stiu cum e sa nu ai gume de iarna pe zapada. am avut mereu. n-am avut niciodata lanturi, n-am ramas niciodata inzapezit. pe dacie am avut niste anvelope cu ciucurasi de cauciuc. nu stiu cum se numesc in engleza sa pun o poza. erau utilizabile pe asfalt curat pana la 120, dupa incepea distractia.
relu, stiu ca e f f greu etc...dar nu inseamna ca e chiar imposibil...
Scris 20 ianuarie 2010 - 05:05
se vede pe strada.
dar na, am explicat mai sus cum sta treaba. discutam cu aer curat mai ieri si are aceeasi perceptie, atitudinea romanilor reflecta si se reflecta in situatia tarii, oricat de nesemnificativ poate parea asta. incep sa ma resemnez si sa dau ignore, pt ca de acceptat nu-i posibil.
ps. nu stiu unde ai vazut ca am sustinut eu ca e imposibil.
despre fotografie
Scris 20 ianuarie 2010 - 05:06
Cu anvelope de vara trebuie mereu sa anticipezi aceste situatii si sa actionezi in consecinta. De ce te-ai stresa atat fara rost?
Scris 20 ianuarie 2010 - 05:54
Imposibil nu e, dovada handicapatii din jurul nostru care circula pe zapada cu gume de vara. Imposibil e sa circuli indiferent de viteza avind control asupra masinii. Pentru EI ( dar si pentru noi ) e pur si simplu un joc al hazardului. Daca ajungi intreg acasa, poti spune ca "ai avut bulan"..........
relu, stiu ca e f f greu etc...dar nu inseamna ca e chiar imposibil...
Dar nu-i de ris, e de plins .....
Scris 20 ianuarie 2010 - 05:57
Scris 20 ianuarie 2010 - 10:26
Bine, hai sa o luam altfel: cati dintre noi aveau acum, nu zic 20, dar macar 15 ani anvelope de iarna la masina (asta inseamna sa fi si avut o masina) ?zapada aluneca altfel atunci ..ce vremuri
Raspunsurile pot fi date si siesi, nu-i nevoie sa fie scrise aici, dar sa fie sincere.
In alta ordine de idei, uite cum facem trafic pe topicul Kinderului, de prezentare a masinii.
Scris 20 ianuarie 2010 - 10:28
Cite masini erau pe strada acum 20 sau 15 ani ?Bine, hai sa o luam altfel: cati dintre noi aveau acum, nu zic 20, dar macar 15 ani anvelope de iarna la masina (asta inseamna sa fi si avut o masina) ?
.....
Scris 20 ianuarie 2010 - 10:30
Scris 20 ianuarie 2010 - 10:35
Imposibil nu e, dovada handicapatii din jurul nostru care circula pe zapada cu gume de vara. Imposibil e sa circuli indiferent de viteza avind control asupra masinii. Pentru EI ( dar si pentru noi ) e pur si simplu un joc al hazardului. Daca ajungi intreg acasa, poti spune ca "ai avut bulan".....
Dar nu-i de ris, e de plins .....
ca sa nu ma intelegeti gresit, si eu sunt adeptul gumelor de iarna.
chiar prin lege.
DAR
inseamna ca am fost FOARTE BULANOS timp de 8 ani cat am circulat cu meganeul in fiecare iarna ( mai blanda sau mai grea ) doar cu gume de vara.
si nu am avut nici un eveniment, nici o intamplare, nici o impotmoliree, am plecat de peste tot, nu am impins-o niciodata, nu a stat nimeni dupa mine la stop si alte cele.
bine, nu am urcat cu ea in varful muntelui, si din oras am iesit doar daca nu am avut incotro ( destul de putine cazurile ).
stiu, ce-o sa-mi aud pentru postul asta :laugh:
Scris 20 ianuarie 2010 - 10:42
Scris 20 ianuarie 2010 - 10:49
@ska nu mai mult decat mi-am auzit eu :laugh:
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 20 ianuarie 2010 - 11:01
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 20 ianuarie 2010 - 11:09
crede-ma ca nu e doar norocAi avut bulan si oricum ai condus inuman de greu si riscant.
inuman... prea dur spus. dar NU am mers relaxat, e clar.
asta e. ce fu, fu.
bine ca acume "e" gumi di iarna !
Scris 20 ianuarie 2010 - 11:10
Aceasta postare a fost editata de Relu: 20 ianuarie 2010 - 11:10
Scris 21 ianuarie 2010 - 12:39
Periculos-da, foarte greu-absolut da, dar nu este imposibil si nici sfarsitul pamantului sa te fatai putin prin oras cu gumele de vara.
Atata timp cat viteza este adecvata si ochii sunt beliti nu se intampla nimic decat ghinionul unei usoare tamponari.
Inafara orasului intradevar ar trebui sa fie obligatorii in conditii de aderenta scazuta pneurile de iarna. Dar doar IN AFARA ORASULUI.
P.S: in ciuda randurilor de mai sus, iarna viitoare voi pune si eu pe Golf pneuri de iarna pentru un plus de aderenta, mai ales in parcarile pline de gheatza si zapada.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 21 ianuarie 2010 - 12:39
Scris 21 ianuarie 2010 - 12:43
Scris 21 ianuarie 2010 - 01:02
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi