Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Hyundai Accent 1.5 CRDI

• Please log in to reply
417 replies to this topic

#201 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 21 ianuarie 2010 - 06:41

......
Periculos-da, foarte greu-absolut da, dar nu este imposibil si nici sfarsitul pamantului sa te fatai putin prin oras cu gumele de vara.
Atata timp cat viteza este adecvata si ochii sunt beliti nu se intampla nimic decat ghinionul unei usoare tamponari.
.....

Fara suparare, pentru ca majoritatea gindesc ca tine nu putem circula civilizat cind ninge. De accidente nu mai vorbesc...
Pina cind legea echiparii corespunzatoare a masinilor pe timp de iarna nu va aparea, vom avea acelasi dezastru pe strazi si sosele.
  • 0

#202 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 21 ianuarie 2010 - 02:47

@frank o sa-l schimb, dar n-am apucat sa fac alte poze. in we asta tre sa ma ocup ;)

Ii creez eu unul nou zilele astea! :D
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#203 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 21 ianuarie 2010 - 03:00

Periculos-da, foarte greu-absolut da, dar nu este imposibil si nici sfarsitul pamantului sa te fatai putin prin oras cu gumele de vara.
Atata timp cat viteza este adecvata si ochii sunt beliti nu se intampla nimic decat ghinionul unei usoare tamponari.

usor spus, ghinionul unei usoare tamponari.... si ala cu care te tamponezi, care poate circula corect, civilizat, cu anvelope de iarna, cu ce a gresit ca soarta i-a scos in fata pe unul fara anvelope de iarna? Poate omul avea treaba, alte urgente, alte preocupari decit sa inceapa sarabanda de constatari, mers in service etc...

De altfel, e fascinant cum soferii in Romania isi pun propria siguranta in voia hazardului, dar uita ca pe sosea circula alaturi de altii, si drept urmare ii pun si pe ceilalti participanti la trafic la risc... mergind pina la depasiri fara vizibilitate, la bulan, si atitea altele....
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#204 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 21 ianuarie 2010 - 03:18

Se merge pe premisa "mie nu mi se intampla,merg atent" iar daca se intampla am casco ce p!@# mea...
  • 0

#205 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 21 ianuarie 2010 - 03:32

Si p-ailalti "da-i in P&*A mea" !!
  • 0

#206 ska

nobody...

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 21 ianuarie 2010 - 03:49

prefer 100 de soferi care conduc ca mine cu gume de vara, decat 100 de lemurieni cu gume iarna cu tot.
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#207 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 21 ianuarie 2010 - 04:22

Cauciucurile de iarna iti dau doar un plus de aderenta, nu compenseaza deloc lipsa de bun simt, responsabilitate si nici simtul realitatii.
Si in lipsa ultimelor 3 chestii automat si plusul de aderenta va disparea inlocuit fiind de o supraapreciere a limitelor proprii si ale masinii si deplasarea cu o viteza necorespunzatoare.

@frank: orice tamponare/accident este exclusiv din vina conducatorului. Nu inteleg de ce se tot arunca vina pe lipsa de cauciucuri de iarna, ESP, ABS, pe autoritatile care nu dezapezesc si tot asa... Consider ca daca fiecare sofer ar avea grija MACAR de EL toti am circula mult mai bine. Cu sau fara ESP, ABS, cauciucuri de iarna and Co.
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#208 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 21 ianuarie 2010 - 04:25

nu pe degeaba s-au facut si ABS-ul, si ESP-ul, si gumele de iarna si toate cele.
las ca e mai bine cu ele decat fara.

dar nici fara nu e imposibil.
  • 0

#209 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 21 ianuarie 2010 - 07:47

prefer 100 de soferi care conduc ca mine cu gume de vara, decat 100 de lemurieni cu gume iarna cu tot.

+1 :) :beerchug:
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#210 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 21 ianuarie 2010 - 09:01

pentru cei 3 talentati:
1.am avut ocazia sa merg in aceasi zi cu gume de vara si gume de iarna,va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru si sa imi spuneti ce parere aveti
2.azi era sa ma lovesc frontal cu 2 imbecili am oprit masina ca sa las prostii sa treaca,va rog sa imi spuneti care credeti voi ca ar fi fost rezultatul daca franam cu gume de vara(viteza cam 100-110 am avut)
3.v-ati lins pe bot de seminte
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#211 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 21 ianuarie 2010 - 09:04

3.v-ati lins pe bot de seminte

banuiam eu ca se va ajunge la asa ceva :laugh:
mai bine imi tineam gura...
  • 0

#212 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 21 ianuarie 2010 - 09:07

Cauciucurile de iarna iti dau doar un plus de aderenta, nu compenseaza deloc lipsa de bun simt, responsabilitate si nici simtul realitatii.

Tocmai bunul simt, responsabilitatea si simtul realitatii ar trebui sa-i faca pe cei care au masini sa nu circule pe zapada FARA gume de iarna. Gumele de iarna nu-ti dau un plus de aderenta, ci iti dau ADERENTA ! Cu cele de vara NU AI !

Si in lipsa ultimelor 3 chestii automat si plusul de aderenta va disparea inlocuit fiind de o supraapreciere a limitelor proprii si ale masinii si deplasarea cu o viteza necorespunzatoare.

Viteza corespunzatoare pentru unu' care circula cu gume de vara pe zapada este PE LOC !
Cumpara-ti nene teren, o strada, si da-te cit vrei ACOLO. Dar NU FII in preajma mea in trafic !

@frank: orice tamponare/accident este exclusiv din vina conducatorului. Nu inteleg de ce se tot arunca vina pe lipsa de cauciucuri de iarna, ESP, ABS, pe autoritatile care nu dezapezesc si tot asa... Consider ca daca fiecare sofer ar avea grija MACAR de EL toti am circula mult mai bine. Cu sau fara ESP, ABS, cauciucuri de iarna and Co.

Dar ce vrei acum, sa va usuce primaria asfaltul cu feonul, sa puteti circula VOI cu slapii ?
Ma ingrozesc cind vad cit tupeu, lipsa de maturitate si responsabilitate puteti avea sustinind o prostie munumentala, atentind in acelasi timp la sanatatea sau chiar viata celor din jurul vostru !

Treziti-va romanilor !!!
  • 0

#213 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 21 ianuarie 2010 - 09:10

si eu :)
@alex 1. am mers ieri cu un cruze cu pneuri de iarna pe fata, am fost si in poligon la distractie cu el...si da diferenta e mare :) dar se poate merge si cu astea de vara.
2. am si zis ca nu as iesi cu ele din oras. nu's inconstient.
3. vezi mai sus :)

@relu te invit la o tura cu marcel, sa vezi ca si cu ala se poate ;) :P
  • 0
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#214 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 21 ianuarie 2010 - 09:18

.....
@relu te invit la o tura cu marcel, sa vezi ca si cu ala se poate ;) :P

Bai kindere,
TU ai senzatia ca masinile si zapada s-au inventat odata cu voi, cind ati ajuns sa puneti mina pe volan ??
Tu chiar nu vrei sa pricepi ca ceea ce spui e o enormitate ? Tu chiar NU VEZI cite masini sunt pe strada ?
Mai baiatule, cind esti in trafic, si e zapada pe jos, cu gumele tale si talentul tau de pilot inchipuit, esti in voia sortii. Nu poti face altceva decit sa te rogi sa nu frineze unu sau sa-ti sara un copil, sau orice umanoid in fata ! Vitejii ca voi colcaie pe strazi si fac sute de accidente zilnic numai in Bucuresti cind sunt strazile acoperite cu zapada.
Sincer, aveam pretentii mai mari de la tine .....
  • 0

#215 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 21 ianuarie 2010 - 09:21

Ptr ca azi am avut masina blocata in parcare de un cercopitec, am iesit cu SLZ, care e echipata cu cauciucuri de vara (au maxim 1000km rulati). Desi prin CT zapada s'a inmuiat si pe bulevarde e destul de bine, am avut emotii in sensul ca mi'era ca o sa raman blocat pe vreo straduta. Ca si viteza nu am depasit 40km/h nici pe unde era asfalt curat, desi in mare parte am mers cu 20-30km/h.
Da, se poate merge si cu pneurile de vara, da n'as repeta experienta. Nu e vorba in primul rand de eventualitatea unui accident, ci doar inconfortul si atentia sporita pe care le presupune a avea pneuri de vara imi taie cheful. Maica'mea a si zis ca oricum pana luni nu are de gand sa iasa cu masina pe strazi, prefera sa mearga cu transportul in comun

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 21 ianuarie 2010 - 09:22

• 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#216 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 21 ianuarie 2010 - 09:26

@relu hai ma ce naiba, tu ai mers prin toate conditiile cu cam toate tipurile de "cai pe 4 roti" si pe 2 roti, cum naiba sa cred ca redescopar eu apa. nu's nebun dovada ca nu am iesit cu marcel, iar azi si ieri nici cu accentu n-am iesit. dar la nevoie (nu e cazul, dar zic ca idee) si cu marcel poti merge....foarte foarte atent si foarte incet, dar poti merge. mi-aduc aminte de vechea dacie din familie care nu cred ca a avut vreodata pneuri de iarna si n-au fost probleme decat cand era zapada mare pe strada. bine e drept pe atunci nu erau atatia bizoni si implicit masini. imi pare rau daca ti-ai schimbat parerea despre mine, dar nu cred ca e cazul.
  • 0

#217 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 21 ianuarie 2010 - 09:37

Kindere,
Toti am mers, nu numai tu. Si tocmai pentru ca stiu cit de riscant e, nu as mai repeta experianta.
Uita-te la filmuletul pus de nu mai stiu cine acum vreo ora pe topicul cu accidente. BAI, aia NU aveau nici unul gume de iarna ! E ca in filmele cu prosti, chiar daca pe jos e gheata. Daca ar fi avut gume, ori nu se pocneau, ori doar se atingeau 2 dintre ei.
  • 0

#218 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 21 ianuarie 2010 - 09:58

Acum a cam devenit serios. Gandeste-te si tu 2 secunde cum te-ai simti daca ai lovi un OM. Un om frate, nu o tabla. Sa te gandesti ca din cauza ca te-a durut in cot de cauciucuri ai dat peste un om si l-ai nenorocit pe viata. Si daca tu imi spui ca incetinesti la 10 km/h la fiecare trecere din orasul asta, da-mi voie sa NU te cred.
  • 0

#219 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 21 ianuarie 2010 - 10:59

Bai nene,ce atata logoree verbala pentru 300 lei cat costa macar 2 gume de iarna???sau 150 la 2nd?Adica ne permitem sa dam 25.000 lei,35.000 sau mai stiu eu cat pe o masina dar nu si 150 lei? Chiar e penibil... Cat masa la un restaurant? Da-o ... incolo(vroiam sa zic mai birjareste) ,atatea explicatii si situatii ipotetice pentru un lucru cert...

p.s. eu am lovit om cu masina,vina lui,nu a avut nimic, sentimentul e de (cuvant urat), nu vreau sa-mi imaginez altfel

Aceasta postare a fost editata de tibitu: 21 ianuarie 2010 - 11:00

• 0

#220 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 21 ianuarie 2010 - 11:18

Referitor la dat mult pe o masina, am in bloc o firma iar patronii au fiecare cate un BMW Seria 7. Si-au luat generatia precedenta cand a aparut si de cateva luni si-au luat si noua generatie. 740i sunt astea noi. Pretul de lista este peste 60.000E (lene sa caut exact)... un set de anvelope de iarna cat ar costa? 1500-2000E? Da-o-n pana mea... Azi se chinuia unu din ei s-o scoata dintre nameti. Dupa vreo 10 minute de chinuiala s-a lasat si a luat 7aru vechi echipat de iarna si dus a fost...
  • 0

#221 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 21 ianuarie 2010 - 11:53

Alaltaieri, pe Magheru era sa o calce un cercopitec cu cauciucuri de vara pe mama... erau 5 persoane pe trecere, pe verde, lemurianul nu mergea tare, a franat si s-a dus sanie. Eu cu masina fara cauciucuri de iarna eu NU voi iesi niciodata pe strada cand e vaju mare.
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#222 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 22 ianuarie 2010 - 12:03

ca sa fiu putin offtopic: tu nu iesi cu masina pe strada de principiu :o. intamplarea e de cuvant urat :|
  • 0

#223 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 22 ianuarie 2010 - 12:08

Da, da...

Te-ai dat cu Cruze si nu mi-ai zis si mie? Inca si prin poligon!!! Vezi cum esti...
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#224 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 22 ianuarie 2010 - 12:22

Alaltaieri, pe Magheru era sa o calce un cercopitec cu cauciucuri de vara pe mama... erau 5 persoane pe trecere, pe verde, lemurianul nu mergea tare, a franat si s-a dus sanie. Eu cu masina fara cauciucuri de iarna eu NU voi iesi niciodata pe strada cand e vaju mare.

Cum adica vaju mare? Cauciucurile de iarna nu-s doar pentru zapada,sunt pt temperaturi scazute,noroi,mazga etc. Nu trebuie sa fie zapada de 15 metrii
  • 0

#225 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 22 ianuarie 2010 - 12:29

@za uan auzi ma cand am vb la tel ai zis ca lasa ca te dai tu cu alta ocazie ca si asa nu intelegi nimic pe zapada in trafic (premisa corecta de altfel) de ce sa te mai sun?
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi