Companiile De Asigurare
Scris 21 iulie 2010 - 08:22
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 iulie 2010 - 08:26
Scris 21 iulie 2010 - 09:10
Am lovit un Astra care a intors in fata mea (de pe banda din dreapta), el vroind sa schimbe sensul de mers. A doua oara m-a sters usor un taximetrist, el o mica zgarietura in bara, deabea i s-a luat colantul, la mine a fost de schimbat aripa spate si usa stanga spate... A treia oara am lovit un dobitoc care mi-a taiat calea, eu l-am vazut la vreo 3m in fata, dupa ce m-am dat jos, omul a fugit cu masina cu tot, bine ca i-am luat numarul... Toate s-au intamplat in anul de gratie 2008. Martie, Iulie si Decembrie
Reparatiile fiind facute la reprezentanta, preturile sunt pe masura
Aceasta postare a fost editata de pejte: 21 iulie 2010 - 09:11
Scris 21 iulie 2010 - 09:54
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 iulie 2010 - 10:02
17000Si cand te gandesti ca am mai avut doua, de 14000 respectiv 8000ron...
14000
8000
te mai asigura careva?
esti periculos rau...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 21 iulie 2010 - 10:06
toate sunt cu regres
Scris 21 iulie 2010 - 10:17
De banii aia iti luai alt Opel. Sau un Handei... adica aveai si tu, in sfarsit, masina.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 21 iulie 2010 - 10:26
Scris 21 iulie 2010 - 10:38
Scris 21 iulie 2010 - 11:19
LOL! Macar ti-ai scos banii. E bine ca ii mai ''jecmaneste'' cineva si pe ei, nu doar ei pe noi.
Desi nu e vina lui, din cauza unor astfel de sume s-a dublat RCA-ul pentru tineri "teribilisti" fara incidente. Cel mai corect mi se pare: se pastreaza un istoric al daunelor provocate de tine si in functie de asta se stabileste RCA-ul. Probleme apar daca atingi vreun Bentley, Aston sau Porsche.
Scris 22 iulie 2010 - 12:17
Scris 15 martie 2011 - 05:05
Problema e ca, in afara de cilindreea mai mare la masina 1Q-ului, toti factorii de risc considerati de obicei in asigurari sunt in favoarea lui. Pana si puterea masinilor e identica. Unde o fi explicatia, ei stiu...
Scris 15 martie 2011 - 05:08
Scris 15 martie 2011 - 05:14
Scris 15 martie 2011 - 05:17
Scris 15 martie 2011 - 05:24
...Fordul e mai comun, deci, teoretic, mai ieftin de asigurat.
Daca vorbim de RCA, nu vad ce legatura are . Probabil ca, statistic, posesorii de Ford produc mai multe daune decat cei cu Fiat. Ceea ce e si normal daca ne gandim la timpii de functionare
Scris 15 martie 2011 - 06:10
aplicatia ... ne poate juca feste.
Scris 15 martie 2011 - 10:29
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 16 martie 2011 - 11:17
M-a frapat in Italia faptul ca pagubitul poarta si el o cota din 'vina' daca accidentul putea fi evitat. Pe caz concret vazut de mine: esti pe prioritate, iti taie fata unul cu cedeaza si tu il agati in aripa spate. RCA-ul vinovatului te despagubeste partial (gen 75%) intrucat puteai evita coliziunea. Restul de 25% ti-l faci pe CASCO si implicit iti creste polita deci daca paguba e minima te lipsesti.
Plus ca eu nu inteleg absolut deloc de ce asiguratorii nu fac niciun efort pentru a reduce costurile reparatiilor. In conditiile in care eu fac masina pe asigurare si ei deconteaza, mi se pare normal ca macar firma de asigurari sa aiba o reducere substantiala la service-urile partenere. Motivul? Volumul de masini reparate acolo....
Probabil este greu de implementat in companiile de asigurari a uni sistem intern de evaluare al service-urilor partenere, aplicarea anumitor audituri de calitate, in fine - luarea unor masuri pt a evita lucrari de mantuiala si servicii jalnice.
Scris 16 martie 2011 - 11:25
Au aparut inclusiv polite care au trecute in contract clauze cum ca se pun piese NU de la reprezentanta, ca se pun sh daca se gasesc samd. Vezi dup-aia cu lalaiala cu plata, oricum mai ciupesc cate un procent din valoarea platii etc.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 16 martie 2011 - 11:33
Nu stiu ce ciupesc ei, ca eu am vazut cateva dosare de dauna si cateva facturi trimise catre firmele de asigurari plus extrase de cont ce evidentiau cum ca asiguratorul a platit respectivele facturi INTEGRAL....
E o mare hotie pe fata. Plus adaosuri comerciale imense la reprezentante.... Eu ca simplu client unic nu pot intreprinde nimic, dar 'tu' ca ABC Asigurari SA poti solicita preturi preferentiale. Da-o dracu de treaba ca de exemplu Coca Cola avea reducere substantiala la AVIA Motors pt Skodele si Audiurile din parc... reducere aplicata pe langa planul de intretinere cu preturi deja preferentiale.... Si n-aveau decat 20-30 masini.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 16 martie 2011 - 11:35
Scris 16 martie 2011 - 02:30
asta nu inseamana ca nu ma pot adresa direct si fara menajamente catre Oaspetele nostru de la Bistrita! apropo cum se mai simte?
totodata exista riscul sa devenim isterici cand se atinge un brand la care ti ca la ochii din cap. de ex in cazul meu KIA. atac si scufund daca "sariti calul".
in privinta devizelor eu nu doresc ca si asigurat sa mai vad vreodata asa ceva. tot noi platim mai devreme sau mai tarziu. asta se stie.
Scris 16 martie 2011 - 02:36
intrebarea este: de ce, domne, daca se poate si altfel? poate pentru ca in tara asta se "sare calul" frecvent si cu eficienta maxima? cred ca da.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 16 martie 2011 - 02:38
Scris 16 martie 2011 - 02:43
"de ce, domne, daca se poate si altfel?"ochii aia din cap la care tii ca la brandul de suflet, ies frumos din orbite daca vezi un deviz la Volvo, Mercedes etc.... sau chiar si de la un 'banal' Hyundai.
intrebarea este: de ce, domne, daca se poate si altfel? poate pentru ca in tara asta se "sare calul" frecvent si cu eficienta maxima? cred ca da.
pe cine intrebi? pe noi nu cu siguranta. nu cred ca te-ai adresat faptasilor.
Scris 16 martie 2011 - 02:46
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 16 martie 2011 - 02:46
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi