Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Companiile De Asigurare

• Please log in to reply
137 replies to this topic

#126 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 16 martie 2011 - 03:03

dezbateam si eu o problema, nu ma adresam nimanui. refulam. ca chiuveta. ca sa nu ma duc in Parlament sa ma zvarl de la balcoane.

e tot ce ne-a ramas. dar noi nu vrem si pace.

eu imi pastrez rezervele de energie pentru momentul cand cu doar un mic vant/branci/tipat/masca lui Dracula pot destabiliza increngatura din Romania.

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 16 martie 2011 - 03:04

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#127 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 16 martie 2011 - 03:16

ai de asteptat :)
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#128 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 16 martie 2011 - 03:19

ai de asteptat :)

eu zic asa. sa nu ne pierdem speranta. ei deja sunt cu garda jos. zic ei ca n-au ce sa pateasca.

doar gandul ca au furat ii poate face sa devina pe cale de disparitie. putintica rabdare.
  • 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#129 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 25 mai 2011 - 04:53

nici la ei nu-i mai bine :rolleyes:

http://finance.yahoo...cost-mainstreet

Consumers may know that their bad driving record will raise their car insurance, but just how much will a single moving violation cost them?

Plenty, according to a new analysis from Insurance.com. The website looked at 32,000 of its auto insurance policies sold in 2010 and found that those with zero moving violations on their driving record can expect to pay, on average, $1,119 a year in premiums. However, as soon as a consumer had a moving violation on record, the quotes skyrocketed. Their analysis found that:

• One violation led to an average annual premium cost of $1,318, an 18% increase.

• Two violations lead to average annual premium cost of $1,497, a 34% increase.

• Three violations lead to an average annual premium cost of $1,713, a 53% increase.

Violations that can cause these spikes include speeding, careless or reckless driving, running red lights, failing to yield or stop at a yield or stop sign, improper passing, making an unsafe U-turn and failing to use a child restraint. (You'll also pay for fleeing from police, driving the wrong way down a divided highway or driving under the influence of drugs or alcohol, but, perhaps, in those instances, a higher insurance premium is only part of your problems.)

"The lesson is simple: drivers who speed, drink and drive or engage in other bad driving behaviors will pay through the nose if they want to keep their car insurance," Chris Kissell, managing editor at Insurance.com, said in a press release. "The best way to save money on car insurance is to drive responsibly at all times."

The average annual premiums were calculated by examining 32,746 single-driver, one-car insurance policies sold in 2010. For people seeking new insurance, the site also looked at how violations affect new customers by examining 397,000 insurance quotes also generated through Insurance.com. The analysis illustrated that policies offered to drivers with violations depend on the age of the driver.

For instance, policies offered to drivers 65 and older who have two violations are 57% more costly than those offered to people of the same age who have no infractions. Drivers with two violations in the next closest age group, 55 to 64, only experienced a 47% rise in their rate quotes compared to people in that group who had no violations.

Insurance.com suggests that anyone being charged high rates due to a poor driving record enroll in a driving safety class to help lower rates. They can also raise their deductibles on an auto policy as another way to lower their premiums.
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#130 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 27 iulie 2011 - 11:05

Avem pe aici pe cineva care sa le aiba cu asigurarile?

Speta este urmatoarea: Loganul l-am luat in 2010 cu o polita CASCO foarte proasta. Este vorba de o polita multianuala, incheiata pe 5 ani (durata contractului de inchiriere intre mine si MyCar Trading). MyCar mi-a spus ca NU se poate schimba polita caci este semnata pe 5 ani. Asa, si? Toate contractele presupun un acord al tuturor partilor, chiar nu inteleg de ce nu se poate rezilia un contract de asigurare de la Uniqa pt ca imediat sa-l inlocuim cu un contract sa zicem cu Groupama (de exemplu).
  • 0

#131 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 27 iulie 2011 - 11:33

pai pur si simplu nu le mai platesti si se reziliaza automat. nu? :lol: ( asta in cazul in care nu ai beneficiat de casco in ultimul an sau ceva de genu )
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#132 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 27 iulie 2011 - 11:34

Citeste si tu contractul. Trebuie sa existe o posibilitate de reziliere a contractului.
N-ai si tu vreun prieten avocat?
  • 0

#133 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 27 iulie 2011 - 11:40

De folosit nu am folosit polita din cauza fransizelor de cacao....
Nu pot sista plata deoarece in caz de neplata valoarea este achitata de firma de leasing si refacturat cu adaugare de TVA de catre MyCar.

Bineinteles ca contractul de inchiriere (echivalent cu unul de leasing) are stilulata si polita CASCO.
Prostia a fost a mea ca nu am dat atentie la aceste "detalii" plecand de la premisa ca nu voi avea nevoie de CASCO... dar chiar nu inteleg de ce nu exista flexibilitate avand in vedere ca polita a fost incheiata prin Eurial Broker care sunt acelasi grup cu MyCar; si in definitiv modificarea dorita presupune o prima de asigurare majorata - deci toata lumea iese in castig...

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 27 iulie 2011 - 11:41

• 0

#134 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 27 iulie 2011 - 12:12

Avand in vedere ca asigurarea ti-a fost bagata pe gat si spui ca in caz de neplata iti refactureaza direct MyCar suma restanta, e clar ca nu se lasa usor. E mai complicat, fiind contract gen leasing sau chiar mai dubios... cum e, un fel de inchiriere? Bine, si leasingul e o inchiriere propriu-zisa, dar parca MyCar era mai cu mot cumva. Da-mi o copie a contractului o data si il prezint unor prieteni avocati, sa vedem daca se mai poate face ceva. Dupa aia, te astept sa iti fac cotatii bune de casco. :lol:
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#135 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 27 iulie 2011 - 05:26

mai toate firmele de leasing fac la fel. Nu prea ai ce sa faci, decit daca te imprietenesti cu ei si ii convingi sa te ajute.

nu mai stiu care erau clauzele din contractul tau, ideea e ca nu stiu ce efect ar avea sa ii ameninti ferm ca le dai masina inapoi, sau ca inchizi contractul anticipat, nu cred ca esti un client foarte important pentru ei.
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#136 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 27 iulie 2011 - 09:44

o sa lecturez maine contractul, caci acuma nu-l am la indemana. Intr-adevar nu prea am cu ce sa-i amenint, dar ma irita la culme faptul ca eu vreau sa le bag mai multi bani in buzunar si ei NU vor.

Am citit acuma contractul/polita de CASCO si este scris clar ca fransiza poate fi anulata sau micsorata prin majorarea de catrea asigurator a primei de asigurare!!!

BTW: am vazut ca in ultima vreme politele CASCO au si o clauza prin care daca in perioada contractata Asiguratorul te-a despagubit cu mai mult de 60% din prima incasata, la reinnoire iti majoreaza prima de asigurare in functie de numarul evenimentelor.

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 27 iulie 2011 - 09:56

• 0

#137 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 01 august 2011 - 03:47

cunoastem pe cineva de la Carpatica? mi-a tras-o in bara o colega de birou :lol: :lol: :D si are RCA la Carpatica....

si intrebare: cum trebuie sa fie spoilerul ca sa mi-l inlocuiasca? Pe dreapta masinii s-au rupt cred urechile de prindere... dar mai stiu si ca baietii au obiceiul de a le carpi intr-un mod foarte estetic....

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 01 august 2011 - 03:48

• 0

#138 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 01 august 2011 - 06:02

cum pot proceda ca sa fac masina pe Uniqa unde am eu CASCO? Fac amiabila + constatare la Carpatica si apoi ma duc la mine la Uniqa sa deschid alt dosar de dauna?

Am citit pe net numai minunatii despre Carpatica...
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi