Ne-am ţăcănit de tot.
Una peste alta, ar trebui să merg puţin cu maşinile care au probleme la schimbat să văd exact unde sunt neajunsurile. Tind să cred că încă se apasă pedala prea mult şi mai mult că nu s-a înţeles cum e cu jucăria asta. Dacă deja apeşi prea mult înseamnă că vrei să accelerezi mai repede, deci o retrogradare pe mine m-ar bucura. Dacă nu se doreşte accelerarea rapidă, atunci se dozează mai puţin. Dacă la voi maşinile aveau nevoie de multă talpă şi nu retrogradau decât în WOT, atunci au o problemă. Andrei spune că la maşinile "puternice" se observă fenomenul, dar dacă astea sunt puternice, la mine trebuia să fie "anarhie". Din clipa când am plecat de la relu cu DSC-ul aprins şi până acu', nu am avut nici un comportament nedorit la maşină. Te adaptezi şi dozezi în voie. Oricum eu nu l-am luat să meargă mai repede, ci din alte motive. Mă bucură enorm să merg relaxat şi să am un consum mai mic. Nu e un consum pe care maşina nu-l realiza în trecut, dar nu-l realiza fără atenţia mea sporită.
Sper să nu se supere nimeni din cauza celor spuse mai sus. Percepţia mea asupra jucăriei s-ar putea să fie cu totul alta faţă de ceilalţi.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 22 iulie 2010 - 07:44
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea