Ulterior postarii dadusem si pe google o cautare cu Parcare aeroport Baneasa si pe diverse forumuri, cei care aveau aceeasi problema ca si mine erau sfatuit sa lase masina la Ikea sau prin alte parcari de supermarketuri, insa imediat aparea cate cineva care avertiza asupra posibilitatii ca o masina stationata cateva zile la rand in acelasi loc si mai ales cu nr de alt judet sa atraga atentia "binevoitorilor", drept care unii renuntau la ideea de a veni cu masina la aeroport.
Mie, insa, mi'e aproape imposibil sa nu vin cu masina persoanala, pentru ca a doua zi dupa nunta cu greu as putea gasi vreun apropiat sa ma duca cu masina la aeroport.
Intre timp, 1Q mi'a oferit o varianta f buna (multumesc frumos!), insa detaliile vor fi stabilite mai tarziu
Edit: legat de discutia referitoare la bagajele admise pe cursele lowcost, mie mi s'a spus de la agentia de turism prin care o sa fac rezervarile ca e vorba de 10 kg bagajul de mana si 32 kg bagajul de cala, insa inca nu sunt sigur daca e vb de un singur bagaj sau pot fi si 2, de ex, a caror greutate insumata sa fie de 32 kg
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 21 august 2010 - 10:08