Salt la continut

Fotografie
- - - - -

FREEZONE

• Topic inchis Acest topic e inchis
2698 replies to this topic

#376 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 21 august 2010 - 10:06

Pe site'ul aeroportului Baneasa scrie ca parcarea este 4ron/ora, deci 96 ron/zi. Inmultit cu 5 zile, cat o sa fie la mine "luna" de miere, sare de 100 euro, bani carora sigur le'as gasi o intrebuintare mai buna :P

Ulterior postarii dadusem si pe google o cautare cu Parcare aeroport Baneasa si pe diverse forumuri, cei care aveau aceeasi problema ca si mine erau sfatuit sa lase masina la Ikea sau prin alte parcari de supermarketuri, insa imediat aparea cate cineva care avertiza asupra posibilitatii ca o masina stationata cateva zile la rand in acelasi loc si mai ales cu nr de alt judet sa atraga atentia "binevoitorilor", drept care unii renuntau la ideea de a veni cu masina la aeroport.

Mie, insa, mi'e aproape imposibil sa nu vin cu masina persoanala, pentru ca a doua zi dupa nunta cu greu as putea gasi vreun apropiat sa ma duca cu masina la aeroport.

Intre timp, 1Q mi'a oferit o varianta f buna (multumesc frumos!), insa detaliile vor fi stabilite mai tarziu :rolleyes:

Edit: legat de discutia referitoare la bagajele admise pe cursele lowcost, mie mi s'a spus de la agentia de turism prin care o sa fac rezervarile ca e vorba de 10 kg bagajul de mana si 32 kg bagajul de cala, insa inca nu sunt sigur daca e vb de un singur bagaj sau pot fi si 2, de ex, a caror greutate insumata sa fie de 32 kg

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 21 august 2010 - 10:08

• 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#377 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 21 august 2010 - 10:54

Andrei, este vorba de un singur bagaj de cala! Nu merge smecheria cu 2 bagaje mai "usoare". M-am interesat eu acum 2 saptamani cand a plecat mama.
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#378 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 21 august 2010 - 11:03

Oook, e bine de stiut.
Oricum, la mine, bagajul pe care'l iau de obicei cand plec in voiaj nu are mai mult de 15-16kg, deci nu ar fi problema ca greutate, ci doar ca spatiu, ca nu am geamantan prea mare, da cica se gasesc de cumparat, deci nu ar fi asta probl :rolleyes:
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#379 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 21 august 2010 - 11:23

Nici noi nu aveam inaintea plecarii decat unul imens, asa ca am luat 2, unul mai mic (dar nu cel mai mic) si unul mediu, parca erau 140 si 170 preturile. Lei.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#380 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 21 august 2010 - 11:40

Eu, dupa experienta avuta la primele voiaje, am ales sa iau cam ce gasesc mai ieftin. Pe primul geamantan l'am ales mai scump si mai rezistent, la prima vedere, insa dupa un zbor Buc - Munchen - Washington - Savannah ramasesem deja fara roti, iar la intoarcere s'a rupt si manerul de pe lateral, asa ca dup'aia am luat unu la 1 mil (ulterior il gasisem la oferta in alt magazin la 600 000) si cu asta imi fac treaba de un an si ceva
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#381 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 22 august 2010 - 12:14

cele scumpe nu se justifica (din nou!!). si eu am luat ceva moderat ca pret, pe la 100 lei si il tot plimb de prin 2008, ba il mai si imprumut pe la toata lumea si e brici.
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#382 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 22 august 2010 - 01:28

:D :D :lol: :lol: :lol:
  • 0

#383 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 22 august 2010 - 09:37

Mai exista pe undeva prin Bucuresti vreun magazin de palarii? Era unul (sau erau mai multe) prin spate pe la Hanul lui Manuc, dar nu am mai ajuns prin zona de muuuulta vreme... Multumesc anticipat.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#384 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 22 august 2010 - 11:46

Cateva modele si culori se gaseau si-n mag. Bucur Obor.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#385 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 23 august 2010 - 07:31

Asa, cateva modele se gasesc in mai toate magazinele mari, am facut deja vizite si am vazut ce au... Caut un magazin dedicat :D
  • 0

Flickr - pozele mele

#386 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 23 august 2010 - 12:02

Pe vremuri in zona Lipscani erau astfel de magazine, insa nu stiu daca mai exista (nu am mai fost pe acolo).
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#387 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 23 august 2010 - 01:20

Pe vremuri

... ce vremuri :D
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#388 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 23 august 2010 - 03:58

Unde-o gresit omul alb

Seful Indian “Doi Vulturi” a fost intrebat de un birocrat alb din guvernul US: “ai observant omul alb de mai bine de 90 de ani. Ai vazut razboaiele sale, avansurile tehnologice pe care le-a facut. Ai vazut progresul sau si daunele facute de el”. Seful a aprobat din cap cele auzite. Birocratul a continuat:”Avand in vedere toate aceste evenimente, ce parere ai, unde crezi ca a gresit omul alb” Seful s-a uitat fix la birocrat si a raspuns: “Cand albul a gasit pamantul asta, noi indienii il stapaneam, n-avem taxe, n-aveam datorii, aveam bizoni din belsug, castori berechet, apa curata. Femeile faceau toata munca, Vraciul era un om liber. Barbatul nativ isi petrecea ziua vanand si pescuind; avea sex toata noaptea”. Apoi seful s-a lasat putin pe spate zambind: “Numai omul alb e suficient de prost sa gandeasca ca poate imbunatatii un astfel de sistem”.

http://www.epicwin.n...man-went-wrong/

• 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#389 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 24 august 2010 - 11:59

Precum stiti ... eu am lipsit de la multe lectii ... asa ca va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu ce este si eventual la ce foloseste un "tren de rulare imbunatatit care respecta normele Euro 5":

Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 24 august 2010 - 11:59

• 0

#390 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 24 august 2010 - 12:56

Cel mult te'am putea ajuta cu un nr de telefon al celui care a scris chestia aia ... mai departe doar el iti poate explica :rolleyes:
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#391 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 24 august 2010 - 01:19

Sa inteleg ca te stii cu nea Cristi G. ???
  • 0

#392 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 24 august 2010 - 02:55

Se pare ca oricine se apuca de scris articole auto in ziua de azi...
  • 0

#393 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 25 august 2010 - 03:40

Aseara, in oras, am trecut pe langa un accident.
Azi urmaream la tv sa vad daca vor da informatii despre accident (una din masini ajunsese in cladirea teatrului Fantasio si intre masina si cladire intelesesem ca a fost prin un batran).
Desi si pe Neptun TV si pe Antena 1, la "preview'ul" stirilor, fusese mentionat si accidentul, pe Neptun TV ulterior nu s'a mai auzit nimic, iar acum la ora 16:00, pe Antena 1 in locul stirilor au bagat deodata tvshopping.
Am dat pe site'ul de la Antena 1 si in transmisia live erau stiri, si au dat si despre accident.

De ce am adus vorba despre asta? Soferita vinovata de accident (care conducea cu viteza si a intrat pe rosu in interectie) e prietena cu fiul lui Mazare. Deci uite cat de usor poate fi manilulata presa locala, desi sincer sa fiu nu inteleg rostul ... Oricum ... http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif Inc'o data ni se aduce aminte unde traim ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#394 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 25 august 2010 - 04:11

Au dat si la ProTV, dimineata.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#395 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 25 august 2010 - 04:19

Da, la ProTV se pare ca n'au destula influenta, ca au dat si la stirile de la 17.
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#396 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 25 august 2010 - 06:47

Au dat detaliat si pe A1
  • 0

#397 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 25 august 2010 - 09:35

Cu multumiri maxime pentru Romtelecom:

a trezesc dimineata. Nu merge netul. Ma duc la telefon, nu am ton. Constat ca baietii lucreaza pe scara. Dupa 3 ore. Merge telefonul, internetul deloc.

Plec de acasa si revin seara. Incerc din nou internetul, cu acelasi rezultat. Sun la 1930 strict cu intentia de a verifica vreo defectiune din vina RTC. Ma intreaba daca asta e numarul cu internet (cel de pe care sun) si imi dicteaza un numar care nu avea nici o legatura cu numarul meu. Ii explic omului, el nu zice nimic, banuiesc ca s-a uitat gresit pe monitor si incep sa ascult pomelnicul: restartati modemul, verificati firele etc. Concluzia: traseul RTC era ok, problema e undeva la mine.

Ma mai joc 1h prin setari la modem si verific cu atentie traseul din casa. Totul ok, dar internetul se incapataneaza sa nu mearga. Ma strafulgera o idee: cum mama abonatului a vazut operatorul alt numar decat al meu. Dau un telefon de pe fix pe mobil si...stupoare: ALT NUMAR!!!

Au urmat 2 apeluri la 1930 in care am explicat situatia (f politicos) si am rugat sa vina o echipa sa remedieze in seara asta. Nu se poate. Nici urma sa isi ceara scuze sau sa incerce ceva pentru a ma ajuta.

Concluzia? Vreau si eu sa inteleg cum au reusit baietii sa inverseze numarul meu cu cel al unui vecin (dupa cum am descoperit ulterior).

PS: Acest incident a fost bomboana de pe coliva Clicknet, in cazul meu. Mai am contract pana pe 8 oct, intentionez sa fac cerere de reziliere in urmatoarele zile. Mai am un topic unde am expus situatia de anul trecut, una mult mai grava care s-a solutionat doar dupa multe telefoane, multe drumuri la sediu. Nici o urma de bunavointa in rezolvarea problemelor.
  • 0

#398 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 25 august 2010 - 09:55

Cumva vecinul a umblat pe scară? E destul de simplu să furi de pe scară numărul altuia.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#399 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 25 august 2010 - 09:59

Vecinii sunt plecati toata vara la o casa din tara. Au fost 'tehnicienii' RTC dimineata pe scara. Surubareau pe acolo.
  • 0

#400 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 25 august 2010 - 10:05

Oricum e simplu să le schimbe. Cred că-l puteai repara singur. Dar să nu te mire cât de pricepuţi sunt meşterii de la noi. Eu am renunţat la HBO şi îl tot am. Cred că va dispărea împreună cu semnalul analogic într-un final. Şi mai am tot felul de experienţe în care eu înţelegeam mai bine care e problema, doar că nu aveam acces să o rezolv.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi