FREEZONE
#1726
Scris 18 decembrie 2010 - 12:48
5w30... e MotuL?
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
#1727
Scris 18 decembrie 2010 - 12:59
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
#1728
Scris 18 decembrie 2010 - 01:13
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
#1729
Scris 18 decembrie 2010 - 01:23
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
#1730
Scris 18 decembrie 2010 - 01:41
Comparativ cu bleu....Am mai mancat una-alta si nu mai imi e foame
#1731
Scris 19 decembrie 2010 - 09:34
Nu vad de ce ti-ai cumpara un porc intreg...
#1732
Scris 19 decembrie 2010 - 09:43
#1733
Scris 19 decembrie 2010 - 10:08
Pun pariu ca maine-poimanie il inlocuiesc cu 'romani'
#1734
Scris 19 decembrie 2010 - 11:56
Un adevarat anticariat de manuale si carti cu profil auto, de vanzare (e vorba de un coleg de pe Miniauto). Link original: http://miniauto.ro/f...cseen#msg100164
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
#1735
Scris 19 decembrie 2010 - 01:14
... de Craciun ???Nu vad de ce ti-ai cumpara un porc intreg...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
#1736
Scris 19 decembrie 2010 - 01:21
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
#1737
Scris 19 decembrie 2010 - 01:42
Ca orice traditie la "Romani", nu poate fi inteleasa dacat de catre "Romani"... de Craciun ???
#1738
Scris 19 decembrie 2010 - 01:51
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
#1739
Scris 19 decembrie 2010 - 01:58
#1740
Scris 19 decembrie 2010 - 02:11
Aceasta postare a fost editata de pejte: 19 decembrie 2010 - 02:11
#1741
Scris 19 decembrie 2010 - 02:15
#1742
Scris 19 decembrie 2010 - 02:19
Pai nu il mananci pe tot nene in 2 zile Vine si Revelionul, si dupa aia, samd. Un porc de 100-120kg viu nu e mare inginerie.Ce ai putea face cu carnea dintr-un porc intreg intr-o familie normala cu 3-4 membrii? Cat porc sa mananci?
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
#1743
Scris 19 decembrie 2010 - 02:19
O gramada de preparate traditionale, EXTREM de gustoase !Ce ai putea face cu carnea dintr-un porc intreg intr-o familie normala cu 3-4 membrii? Cat porc sa mananci?
#1744
Scris 19 decembrie 2010 - 02:29
Dintr-un porc de greutatea unui om? Si mie imi plac preparatele traditionale, dar totusi...O gramada de preparate traditionale, EXTREM de gustoase !
#1745
Scris 19 decembrie 2010 - 02:30
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
#1746
Scris 19 decembrie 2010 - 02:30
#1747
Scris 19 decembrie 2010 - 02:31
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 19 decembrie 2010 - 02:31
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
#1748
Scris 19 decembrie 2010 - 02:34
La porcine randamentul la sacrificare este de ~75%, proportia carnii in carcasa fiind de ~70%.Ce ai putea face cu carnea dintr-un porc intreg intr-o familie normala cu 3-4 membrii? Cat porc sa mananci?
La un porc de 100kg se obtin 52.5kg carne (fara oase). La 7 lei/ kg in viu, iese un pret de 13.3 lei/kg carne.
#1749
Scris 19 decembrie 2010 - 02:38
Nu mai vorbesc de jumarile, untura si restul preparatelor ce le poti face numai in ziua taierii porcului.
#1750
Scris 19 decembrie 2010 - 02:42
Ca orice traditie la "Romani", nu poate fi inteleasa dacat de catre "Romani"
Ce sa-i faci, cand ai nevasta doctor (adica argumente cu colesteroale si alea alea ) si in plus nici n-ai timp, chef si stiinta sa faci preparate!
Recunosc ca imi este oleaca dor de vremurile cand ai mei taiau porcu' in cel mai traditional stil, ma infundam cu sorici, pomana porcului, carnati de casa si bucati de carne prajite si pastrate in untura in canistre!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi