Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 3-a
Scris 31 decembrie 2010 - 06:31
va iert, ca am un an intreg sa va umplu frigiderele de maine ..... glumesc evident
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 31 decembrie 2010 - 09:21
va iert, ca am un an intreg sa va umplu frigiderele de maine
nu merci, am mancat prea mult "porc" perioada asta LMA
Scris 02 ianuarie 2011 - 09:42
Am plecat de pe langa Dejani unde am petrecut revelionul. Foarte misto acolo (am pus link-ul pe undeva). Mancarea si bautura nu au lipsit (cred ca am pus vreo 5 kg pe mine). In fine .. am zis sa plecam prin Rm Valcea - Pitesti din motive de aglomeratie pe Valea Prahovei. Cu vreo 20 km inainte de Rm Valcea aveam in fata trei TIR-uri mai mititele (cred ca sunt alea de 10t). Eram cu un Alfa Romeo Giulietta 1.4 abia cumparat (avea o luna de cand il luase). Prietenul conducea, se angajeaza in depasire si in timp ce treceam pe langa primul TIR din spate unul cu un Ford Focus cu nr de inmatriculare VL-01-ALC ne dadea faruri (probabil nu ne deplasam destul de repede pentru el). Se baga pe dreapta intre doua TIR-uri si il lasa pe nebun sa treaca. Ala trece pe langa noi si probabil de nervi se baga in fata noastra si pune frana brusc. Franam si noi si camionul din spatele nostru. Intre timp tot din dreapta (angajat si el intr-o depasire) trece pe langa noi un Golf 4 tot cu numar de Valcea. Se baga in fata noastra si pune si el frana brusc. Franam milimetric, la fel si camionul din spatele nostru. Ulterior ne-am dat seama ca cei doi erau impreuna (Ford-ul si cu cel din Golf). Injuram si mergem mai departe. La nici 500 de metri de prima faza intram pe un fel de pasarela/pod mai lung cu dunga continua pe mijloc. Cel cu Golful se incadreaza in depasire (dunga continua retineti) si trece de camionul din fata lui. Il urmeaza la scurt timp Fordul numai ca in momentul in care se baga pe banda lui agata partea stanga fata a camionului cu aripa din spate dreapta, se dezechilibreaza putin si cat pe ce sa ia parapetul podului. Cred ca a redresat-o pana la urma pentru ca il vedem cum se indeparteaza in viteza. In timpul asta atat camionul din fata, noi cat si ceilalti care erau in spatele nostru ne oprim. Cel cu Fordul opreste si le la vreo 4-500m de locul faptei (il vedeam in departare tras pe dreapta). Astia din camion se dau jos, suna la politie si incep sa faca poze. Soferul camionului din spatele nostru ne ia la intrebari si el mirat de faza cu frana brusca. Initia a crezut ca suntem cu ei si ca faceai aia misto .. cand si-a dat seama ca aia nu erau sanatosi la cap s-a apucat sa sune si el la politie. Mai stam putin pe acolo asteptand politia, farul camionului din fata noastra era cazut si pe sosea erau bucati de stop (probabil de la Ford). Vedem langa Ford cum vine o Dacie alba si crezand ca e Politia plecam spre ei .. cand ajungem acolo constatam ca de fapt soferul din Ford a plecat cu Dacia iar cel care se urcase in Ford se intorcea inapoi la locul accidentului. Mai departe nu mai stiu ce s-a mai intamplat ca nu ne-am mai oprit .. am apucat doar sa vad ca partea din dreapta spate a fordului era facuta muci
Life must be taken one disaster at a time
Scris 02 ianuarie 2011 - 09:49
PS: Nu am inteles faza asta: "iar cel care se urcase in Ford se intorcea inapoi la locul accidentului" . Adica au schimbat soferii?
Aceasta postare a fost editata de alexx_elf: 02 ianuarie 2011 - 09:50
Scris 02 ianuarie 2011 - 09:54
Life must be taken one disaster at a time
Scris 02 ianuarie 2011 - 09:59
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 02 ianuarie 2011 - 11:46
Cu Subaru eram cel mai ignorat, nici dracu nu făcea loc.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 03 ianuarie 2011 - 12:05
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 03 ianuarie 2011 - 03:53
Ce se intampla cand se intalnesc multi lemurieni intr-o panta pe zapada...
Scris 03 ianuarie 2011 - 04:24
Scris 03 ianuarie 2011 - 04:30
Pana la urma nu toti pot fi pasionati, unii vad masina intocmai cum vad si masina de spalat: o unealta pe care o controleaza mecanic. Ce ne facem insa cand unealta asta are ~1.5 tone si e scoasa zilnic la plimbare de cineva care a tocit condusul, nu l-a deprins?
PS: Ce naiba era pe jos de aluneca asa? De ce nu a incercat niciunul sa accelereze?
Scris 03 ianuarie 2011 - 04:37
Gheata cu zapada pe deasupra probabil.PS: Ce naiba era pe jos de aluneca asa? De ce nu a incercat niciunul sa accelereze?
Nu au incercat sa accelereze sau sa iau macar piciorul de pe frana pentru ca nu i-a dus capul sa incerce totusi sa controleze masinile...
Scris 03 ianuarie 2011 - 04:48
Cat de sigur o fi modul asta de transport al unui autovehicul?
Aceasta postare a fost editata de pejte: 03 ianuarie 2011 - 04:51
Scris 03 ianuarie 2011 - 04:49
Scris 03 ianuarie 2011 - 05:32
si de curiozitate au intrebat peacolo de gume de iarna.
dialogul a fost ceva de genul :
- gume de iarna?
- gume de iarna?!?!?!
- da, stii, pentru cand ninge, pentru urcat la munte iarna...
- phey pentru aia iti trebuie un 4x4...
- da, dar cand ninge, si e zapada mare, si e gheata pe jos, si vrei sa mergi la munte...
- then you get a bigger 4x4...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 03 ianuarie 2011 - 08:20
remorcare.jpg 65,57KB 26 downloads
Asta imi aduce aminte de Knight Rider si cum cobora/urca KITT din/in TIR
In alta ordine de idei, nu prea se incadreaza aici, dar am vazut azi ceva ce m-a lasat masca : la Romana in fata la Pizza Hut o masina de politie oprea langa fiecare taran parcat pe prima banda si il trimitea la plimbare, frumos si civilizat. am crezut ca am ajuns in alta dimensiune
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 03 ianuarie 2011 - 08:32
Condusul iarna necesita un set de cunostinte si de reflexe care nu se invata in general in scoala de soferi. Plus ca zilele cu adevarat periculoase din acest punct de vedere sunt 2-3 pe an. Sunt mai mult decat sigur ca rusii de exemplu se descurca mult mai bine decat alte natii la condusul pe zapada / gheata.Nu cred ca exagerez daca zic ca >95% din soferi habar nu au sa isi controleze masina pe timp de iarna. (fie ca sunt romani, pakistanezi, americani, extraterestrii).
Scris 03 ianuarie 2011 - 10:11
Scris 03 ianuarie 2011 - 10:21
Cel mai bun "profesor" e exercitiul, iar atunci cand vei primi sfaturi, e bine sa ai deja baza formata.
Scris 03 ianuarie 2011 - 10:28
M-am sucit azi intr-un squar cu masina de ziceai ca e prima data cand ma sui la volan. Experienta m-a ajutat enorm, adica mi-am dat seama ca nu este niciun pericol si am stat linistit . Evident ca viteza era infima. Exact la asta ma gandeam dupa : conduc de 10 ani iar pe zapada cred ca am mers de ... 20-30 ori !? Propun o intalnire garajul, undeva (parcare, stradute laturalnice) unde cei cu experienta sa ne invete cu ce se "mananca zapada"
N-ai gume de iarna?
Stiu ca deja e obositoare o astfel de intrebare, dar am avut ocazia sa testez si in noaptea de revelion si in seara asta cum e cu gheatza. In noaptea de revelion am lasat masina in spatele blocurilor de vis-a-vis de Marriott, unde era o gheatza cum nu e nici pe patinoar dupa ce e curatata! Chiar si cu AWD si gume de iarna, trebuia sa demarez cu atentie ca sa nu rup aderenta, insa ma interesa mai tare partea cu franatul. Si am testat, frana de la cam 15 km/h (stradute inguste, masini parcate pe ambele parti... nu prea era loc de manevra). Evident s-a dus, dar totusi am fost multumit, s-a oprit cu acel smucit care imi spune ca totusi exista un pic de aderenta.
In seara asta a trebuit sa ma duc pana in Domnesti. Cum am trecut de centura, gheatza la greu sub zapada. Fiind drumul mai liber, am franat de pe la 50/h pana la oprire completa, ca sa-mi fac inca o data idee cam ce inseamna gheatza.
Ideea insa e clar: pe astfel de medii de rulare trebuie redusa mult viteza. De exemplu acum, la Domnesti, la 50/h daca mi-ar fi aparut vreun obstacol brusc, la viteza aia n-as fi avut curajul sa fac manevra de evitare.
Aceasta postare a fost editata de Forester: 03 ianuarie 2011 - 10:29
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 03 ianuarie 2011 - 10:29
Scris 03 ianuarie 2011 - 10:30
Daca vrei sa inveti cum sa faci un drift cu o tractiune fata sau o intoarcere de 1080 de grade sa ma suni
Scris 03 ianuarie 2011 - 10:34
@pejte, mergem zilele astea, sa ma simt kinder ca voi
Scris 03 ianuarie 2011 - 10:46
Dacă nu ai gume de iarnă, te duci degeaba.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 03 ianuarie 2011 - 10:48
Eu zic ca e foarte sigur ... nu cred ca i-a amendat cineva http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi