Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 3-a
Scris 12 iunie 2011 - 09:43
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 12 iunie 2011 - 09:46
Scris 12 iunie 2011 - 09:56
Scris 12 iunie 2011 - 10:23
un ghinion imens. pentru toata lumea implicata.
Esti incredibil, am crezut ca la accidentul cu fata aia pe trecere si microbuzul ai spus ca "saracul sofer a ramas fara permis" asa , ca n-ai gandit-o. Cum poti sa spui ca idiotul si retardul de sofer a avut ghinion?!?! Ghinion a avut numai batrana saraca , ca a dat un cretin peste ea
@pejte , daca la tineri inteleg ca-s de condamnat ca trec ca berbecii, batranii sunt exact ca si copiii si trebuie judecati/tratati ca atare.
Scris 12 iunie 2011 - 10:28
Dar totusi numai eu am observat ca victima in nici un moment nu s-a uitat in stanga sa vada daca vine vreo masina ?! Din start s-a dus 'glont' pe trecere.
Ba se uita ezac inainte sa paseasca pe trecere. Din momentul ala, ea nu mai poate fi trasa la raspundere. Da, e'adevarat ca daca se uita si in timp ce traversa, poate ca se oprea pe prima banda. Insa asta nu il absolva in nici un fel de vina pe sofer!
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 12 iunie 2011 - 11:27
Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 12 iunie 2011 - 11:28
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 12 iunie 2011 - 11:36
sau invers.
oricum, e demn de remarcat faptul ca femeia era deja aproape de jumatatea trecerii, nu era la primii 2-3 pasi.
Scris 12 iunie 2011 - 11:42
Insa ca pieton trebuie sa ai un instinct de conservare, asa cum a zis si msbs. Nici eu nu trec strada pana nu vad ca toate masinille opresc. Fie ca e trecere normala, fie ca e semaforizata.
Scris 12 iunie 2011 - 11:44
DAR, cel mai important e ceea ce spune legea.
din pacate, asta nu o va ajuta pe femeie cu nimic.
repet, tanarul mi-a dat impresia ca se deplasa foarte incet, uitati-va cat de repede a oprit.
n-ar fi exclus ca sa nu o fi vazut deloc pe femeie si sa fii oprit in momentul in care a auzit bufnitura.
Scris 13 iunie 2011 - 12:00
La varsta aia, o persoana nu mai are reflexe/simturile la fel ca un tanar. Cand vine unu care e evident ca are ochii oriunde numai in fata nu, vina este, legal si moral si cum mai vreti voi NUMAI a lui.
Scris 13 iunie 2011 - 12:48
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 13 iunie 2011 - 09:48
Am vazut tot mai des la tinerii soferi niste pozitii imposibile in scaun. http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Stau pe spate si foarte lasat de deabia li se mai vede motzul deasupra volanului.
iar intr-un asemenea caz, daca mai ai si o papuse de mireasa pe capoda (cum se intampla pe la noi), 3/4 din campul vizual e dus.
Scris 13 iunie 2011 - 11:10
viteza se vede clar ca nu avea. se vede ca a oprit forte repede din momentul cand a pus frana.
vizibilitate destul de buna, chiar si cu flori sau papusa pe capota, sau ce-o fi avand.
nu a fost nimic "la limita"
un accident stupid, dar cu urmari tragice...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 13 iunie 2011 - 06:20
Esti incredibil, am crezut ca la accidentul cu fata aia pe trecere si microbuzul ai spus ca "saracul sofer a ramas fara permis" asa , ca n-ai gandit-o. Cum poti sa spui ca idiotul si retardul de sofer a avut ghinion?!?! Ghinion a avut numai batrana saraca , ca a dat un cretin peste ea
Nici nu m-am gandit sa sustin ca soferul nu ar fi vinovat. el poarta INTREAGA VINA, nu e loc de discutie! Dar eu totusi indraznesc sa spun ca el a avut ghinionul sa se uite in alta parte tocmai atunci si sa nu vada ca i-a venit, legal, un pieton in fata. Aproape la fel a patit si ala cu microbuzul doar ca ala avea ceva viteza, dar tot la fel nu a vazut pietonul.
Hai sa facem o diferenta intre cei care alearga beti p*la (ca stim noi cine) sau doar dau in blana din teribilism si fac nenorociri pe strada si cei care pur si simplu gresesc o secunda. Rezultatul este acelasi, consecintele legale idem dar conditiile difera, cel putin in ochii mei.
Probabil gandesc asa din simplul fapt ca am patit si eu accidentul acela, care cu toate ca n-a fost nici grav si nici fatal pt nimeni, mi-a ramas adanc intiparit in memorie si nu doar ca o amintire urata.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 13 iunie 2011 - 06:21
Scris 13 iunie 2011 - 07:09
Iar "secunda" aia de gresala nu este nicio scuza, nu ai voie sa ajungi la ea. Simplu
Scris 13 iunie 2011 - 08:51
Interlopul, cunoscut pe plan local drept Paprika, avea în momentul accidentului o alcoolemie de peste unu la mie. În timp ce fetele se luptau cu moartea, prietenii bărbatului îi puneau la punct pe martorii scandalizaţi.
"Ce înjuri, fraiere? Vrei să mergi împachetat de aici? Eşti nebun cu capul", îi ameninţau aceştia pe martori la accident.
Interlopul a scăpat nevătămat, deoarece bolidul de lux în care se afla este de cinci ori mai greu decât maşina fetelor. El este cercetat acum în stare de libertate pentru omor din culpă.
Scris 13 iunie 2011 - 09:01
Scris 13 iunie 2011 - 09:02
Nu ai voie sa te uiti in alta parte zeci de metri cat a rulat masina aia din momentul in care s-a inceput traversarea. Nu are nici un ghinion, are un noroc teribil ca e in tara asta, unde o sa primeasca "ceva" cu suspendare si o sa-si vada de viata linistit. Dupa atitudine iti spun eu ca va fi linistit.
Iar "secunda" aia de gresala nu este nicio scuza, nu ai voie sa ajungi la ea. Simplu
Janee, am zis eu ca e omul nevinovat? Nu mai fi tu asa de sigur, n-o sa scape deloc usor individul. Bineinteles ca n-o sa infunde puscaria caci in definitiv este cea mai "soft" incadrare de omor.... dar nici bine nu o sa-i fie.
In schimb Paprika sigur nu va pati nimic....
Scris 13 iunie 2011 - 09:10
Un bolid de extra luxce masina are 3200 kg ???
Scris 13 iunie 2011 - 10:02
completare:
http://www.ebihorean...rte--95152.html
http://www.ebihorean...ara--95171.html
Aceasta postare a fost editata de ska: 13 iunie 2011 - 10:08
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 13 iunie 2011 - 10:05
da, e S
Aceasta postare a fost editata de tibitu: 13 iunie 2011 - 10:07
Scris 14 iunie 2011 - 11:37
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 14 iunie 2011 - 11:45
Montat, sau in "kit" ??Tico oricum n-are mai mult de vreo 700 kile.
Scris 14 iunie 2011 - 11:47
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 14 iunie 2011 - 11:48
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi