Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 3-a

• Please log in to reply
2331 replies to this topic

#576 pejte

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 21 iunie 2011 - 11:44

PS Ala a fost un 911 GT3.

Cum ti-ai dat seama? :)
  • 0

#577 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 21 iunie 2011 - 04:18

scrie in articol
  • 0

#578 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 23 iunie 2011 - 07:00

Sibiu: Un autocar plin cu pasageri a intrat în coliziune cu o basculantă. Cel puţin un mort şi şapte răniţi

"Accidentul s-a petrecut la ieşirea de pe centura ocolitoare a municipiului Sibiu către Veştem. Din primele informaţii se pare că pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers faţă de maşina din faţă, autocarul a lovit partea din spate a unei basculante"
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#579 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 02 iulie 2011 - 06:52

Bun titlu asta "accidentele mai aproape decat crezi". Azi m-a lovit un zevzec cu un matiz. Eram pe bicla. Eu am o vanataie mica pe picior si nimic la bicla, el probabil ca ceva zgarieturi/bara sparta in fata.

Concluzia: Cascati ochii dupa biciclisti!
  • 0

#580 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 15 iulie 2011 - 04:32

3 răniţi grav în urma unui accident produs în Timişoara. Un taxi s-a lovit frontal cu un autoturism intrat pe roşu într-o intersecţie

Taximetristul a trecut pe verde, avea cam 40 de km la oră, iar Loganul a intrat ca un tun în intersecţie. Am văzut cum şoferul din taxi a zburat în aer, pur şi simplu a fost aruncat din maşină pentru că nu avea centură. Celălalt s-a oprit în casă după impact, a povestit un martor.

• 0

#581 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 16 iulie 2011 - 11:06

centura, centura... da', las' ca sunt jmecheri.
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#582 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 20 iulie 2011 - 01:35

http://observator.a1...arte_41075.html

Viteza, fara echipament... Mda.
  • 0

#583 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 20 iulie 2011 - 09:35

In oras nu se foloseste alt "echipament" in afara de casca si eventual o jacka de piele. Numai ca amaratul nu avea casca legata de i-a sarit din cap !
  • 0

#584 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 20 iulie 2011 - 09:58

Pai da, normal. La viteze de oras doar nu poti sa cazi si sa julesti ceva care putea fi protejat.
Echipamentul de moto la viteze mari e ca si airbag-urile la masini. :)
  • 0

#585 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 20 iulie 2011 - 10:02

Mi se face mila cand ii vad prin oras echipati de circuit ....
  • 0

#586 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 20 iulie 2011 - 10:09

Mi se face mila cand ii vad prin oras echipati de circuit ....

Ma cruceam cind ii vedeam pe greci pe autostrada in maiou, short si uneori fara casca ... eu mergeam cu 130 - 140 si ei ma depaseau ca vintu' si ca gindu' :)
  • 0

#587 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 20 iulie 2011 - 10:17

Bine, aia sunt alti idioti ...
  • 0

#588 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 21 iulie 2011 - 12:26

echipamentu la motociclisti e sa-i tina cat de cat intregi pana la sosirea "echipajelor"...

mie imi vine sa plang cand ii vad in maiou, pantaloni scurti si SLAPI.
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#589 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 21 iulie 2011 - 08:33

Eu nu inteleg cum schimba ei vitezele in slapi :)
Iarasi nu inteleg cum pot grecii de care pomeneste Adrian sa vada ceva la 130 cu vantu ala in ochi ;)
  • 0

Ex-FN2 owner

#590 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 21 iulie 2011 - 08:56

sa vada ceva la 130 cu vantu ala in ochi :)

Poate aveau ochelari ... draqu sa-i pieptene. Erau multi zapaciti din astia ... da' imi amintesc de unu' care n-avea casca ... m-a depasit si am zis "cum draqu respira asta la viteza aia" ... Monica a intrebat "da' de ce ... ce probleme ar fi" si i-am spus "deschide putin geamu' si scoate mina sa vezi cum e" ...

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 21 iulie 2011 - 09:01

• 0

#591 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 24 iulie 2011 - 09:11

Astazi am trecut prin padurea Bogatii (Brasov - Sighisoara). Probabil ploaia cazuta din belsug pana dimineata a dus la numeroase evenimente rutiere, din care mentionez
1.chiar inainte de "varf', pe serpentinele celebre, 2 masini pocnite frontal. Noroc ca pe acolo nu se poate circula in viteza. Ambele masini destul de vechi, suspectez frane proaste sau amortizoare compromise. politia prezenta la fata locului, fara raniti - cred.
2.exista o zona considerata mai periculoasa, unde s-au montat separatoare si mai sta radarul. in aceea zona o masina a "pierdut" o roata si a derapat. nimic grav, era un Reno Megane, model mai vechi. Chiar il cunosteam pe ghinionist, bistritean.
3.la 1 km de zona respectiva, intr-un viraj mai strans dar nu comparabil cu serpentinele mai sus amintite, impact frontal intre un Opel Astra mai vechi si un Logan. Opel-ul arata foarte sifonat in zona soferului. Era deja lume si politie, asa ca nu am mai insistat. Din nou, masina cred ca avea lejer 12 -13 ani.
Presupun ca una din cele 2 masini a exagerat cu viteaza in curba respectiva si a trecut nitel la vecini.

Mai am o remarca de facut, azi am patit de foarte multe ori sa fiu 'blocat' de un sir de 3-4-5 masini care se cramponau sa se inghesuie in spatele unui tir sau a unei masini mari. Posibilitatile reale de desparire a domnilor din fata mea erau destul de subtiri, mai ales pe traseul de la Brasov la Tg Mures, destul de virajat si fara linii drepte dese. Mai oameni buni, cand vedeti cate un nelinistit in spate, incercati sa lasati un pic de loc intre dvs si masina din fata, ca idiotul ala din spate sa se poata duce, sa va lase in pace.
Eu am inteles, stau la rand si ii las pe toti sa depaseasca, dar cand vad ca am pierdut n ocazii de depasire ca am stat dupa nenii aia din fata, nu-mi cade bine. Mai ales ca, reiterez, acel traseu nu-ti ofera prea multe sanse sa treci de un mastodont. Azi am fost nevoit sa bag in racheta si sa trec de 2-3 masini plus un tir, ca sa nu ma taresc 20-30 de km. Am impresia ca pentru masinile mari exista chiar ceva obligatii de genul celor descrise de mine. Ce fain ar fi ca si cei cu autoturisme sa faca din proprie initiativa acelasi lucru...
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#592 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 25 iulie 2011 - 12:48

Asta deriva din apucatura proasta a romanilor de a NU pastra distanta suficienta fata de antemergatori. Foarte multi stau in curu celui din fata tot sperand sa depaseasca, si depasesc o laie ca daca stau asa 3-4-5 masini ai pus-o si nu mai depasesti in veci.

Btw: acum o ora am revenit in capitala dupa 11 zile de concediu. Cred ca este primul concediu in care nu vad niciun accident (1400km am batut de data asta).
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#593 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 28 iulie 2011 - 09:45

Eine keine mit fisch

• 0

#594 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 29 iulie 2011 - 04:47

Mergea mai bine la lemurieni? :wub:
  • 0

Ex-FN2 owner

#595 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 29 iulie 2011 - 05:02

deja de cand am inceput sa merg (oarecum) mai incet, sau ... sau mai atent, ma tot mir...

1) eram pe o strada cu sens dublu. din dreapta "iese" o straduta. iese unu cu un logan, baga botu sa vada daca poate iesi.
il vad de la ceva distanta, vad ca se uita, ar da sa plece, dar se razgandeste. daca tasnea sanatos, avea loc. desi ala cu loganu s-a oprit, pe langa el iese agale un bicilist, il ocoleste prin fata, ajungand aproape de axul drumului facand dreapta sa intre pe sensul spre care mergeam si eu. NICI UN GEST. NICI O INTOARCERE DE CAP. NIMIC. parca era singur pe sosea. ce m-a frapat e ca se si misca in reluare. fara sa-i pese de absolut nimic... si se mai mira ca mor pe capete...

2) drum cu sens unic, veneam cu 50, maxim 60kmh. paralel cu strada pe partea stanga o parcare destul de lunga. cam la 60-70m de unde eram vad o dacie care vrea sa iasa. avea loc suficient sa iasa pana sa ajung eu, deci nu era nici un stres. da sa iasa, se opreste. se uita... ma uit... din reflex pun piciorul pe frana ca-i mare gradina Domnului. bine inteles, dupa vreo 2 secunde in care efectiv o vedeam cum se uita (probabil PRIN mine) iese fara nici cel mai mic stres. la fel de agale si nepasator, parca era singura ( da era femeie ) pe toata strada...

3) bulevard mare, 3 benzi pe sens, se venea detul de tare 70-80kmh... inainte de sensul mare girator, trecere de pietoni. cum am obiceiul de a ma uitat la 3-4 masini in fata sa vad "ce se intampla doctore" am citit 3 pietoni naravasi care vroiau sa ne incurce media orara. pac pe trecere pac tot bocancii si caramizile pe frana. precaut am franat din timp, cu ochii in oglinda, ca la faze din astea in marea majoritate a cazurilor belesc ochii sa vad ce-i in spatele meu. of cors unu cu ceva cielo, deabia se trezea din somn. mi-am lasat o marja destula de spatiu pana la cel din fata mea. asta cand imi vede stopurile, abs kanci, sanie si sunete de zurgalai din caucioace. iau piciorul din frana si mai las masina sa curga un pic, sa nu-mi tiuningheze cielou spoileru spate ( asa, la o prima strigare )...

da, astea toate au fost azi...
  • 0

#596 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 29 iulie 2011 - 05:09

Lejerutz....vino la kkapitala sa te mai dezmortesti un pic. :wub: :lol: :lol:
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#597 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 29 iulie 2011 - 05:23

ce sa vad? cum se sta de 20 de ori la ACELASI semafor? si cum faci 2km in 45min? cum scoti o medie orara de 4-5kmh in cel mai bun caz? da, am vazut si din'astea si mi s-a cam acrit. prefer sa ma "risc" peaici p'acasa :wub:
  • 0

#598 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 30 iulie 2011 - 01:12

Din fericire, nu mai e chiar asa. Poate doar pe anumite sectoare de drum, la ore de varf.
  • 0

#599 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 05 august 2011 - 10:08

Imagine amplasata
  • 0

#600 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 06 august 2011 - 07:52

Semafor. Eu primul. Rosu. Din dreapta vin masini. Prima, un troleibuz. 1 banda pe sens. I se pune rosu, opreste. Se pune verde la mine. Plec. Din dreapta, ce pana lui, vine un Audi rosu, depaseste troleibuzul (linie continua) si baga sandale in intersectie. Ne oprim, el cu botul la cativa mm de usa mea din dreapta (in dreapta e colegul meu de obicei, cand plecam acasa). Ne uitam amandoi la ala, tot el cu gura mare!

Restul e cancan...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi