Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 3-a
Scris 16 octombrie 2011 - 08:31
Sa vedem concluziile anchetei, oricum sunt destui care au scapat bine mersi dupa ce au omorit oameni pe sosea.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 16 octombrie 2011 - 08:33
Scuze ca ma autocitez, da chiar ma intereseaza parerea voastra si frank m-a impins pe pagina anterioara.N-ar trebui tratat mai bine sau mai rau....dar cum sunt tratati astia care fac astfel de accidente ?? Aici e toata treaba.
Sa presupunem ca un nene evita un caine care i-a trecut fulgerator prin fata, nu reuseste sa redreseze masina si ajunge pe contrasens unde loveste un Logan si omoara 2 oameni.
Altu, intra intr-o depasire, trecand peste linia continua si inaintea unei curbe fara vizibilitate. Nu reuseste sa se replieze la timp si loveste un Logan, omorand 2 oameni.
Ce prevede legea si cum va judeca justitia(judecatorul, ma rog) faptele celor 2 ?
Care va fi DIFERENTA palpabila intre pepdepsele celor 2 ?
Scris 16 octombrie 2011 - 08:56
Legea la noi e praf,deci pot sa imi iau gip si sa merg linistit nu?daca omor pe vreunu ca sunt pe contrasens ghinion ,2 ani cu suspendare si la revedere .Pe de alta parte daca ce s-a zis :amenda din 2009 si ca a mai avut un accident in aceasi zi,sau ca depasea frecvent pe contrasens e adevarat ar cam merita o condamnare,inseamna ca o cauta de mult,depasire in curba fara vizibilitate cred ca am facut doar 2 de cand am carnet,si asa e mult alea sunt depasiri care le faci odata in viata in mod normal,e ca o ruleta ruseasca
Scris 16 octombrie 2011 - 09:02
Scris 16 octombrie 2011 - 09:37
...
depasire in curba fara vizibilitate cred ca am facut doar 2 de cand am carnet,si asa e mult alea sunt depasiri care le faci odata in viata in mod normal,e ca o ruleta ruseasca
Say what???
Asta e o chestie care pe mine ma scurtcircuiteaza!! Iti dai seama ca nu trebuie mai mult de o singura data ca sa ajungi in locul lui Huidu!
Si nu inteleg absolut deloc acesta chestie... cum e, hai ca acum incerc ca simt ca acum am noroc, sau cum??
Eu sunt terorizat si numai la gandul sa incep o depasire cand nu vad ce poate sa vina din fata! Am eu o buba la neuron?
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 16 octombrie 2011 - 09:37
Scuze ca ma autocitez, da chiar ma intereseaza parerea voastra si frank m-a impins pe pagina anterioara.
E omor din culpa unul cu agravante, altul cu atenuante. Concluzia e ca nimeni nu va face puscarie,cu atat mai mult cu cat e bogatan sau persoana publica.
Sincer nu cred ca suv-urile transforma soferii...ci invers. Eu mi-as lua suv daca mi-as permite, ca sa fiu incurcat mai putin in trafic ( taiat calea, cedari de prioritate etc ) Cum ma (cuvant urat) acum pe mine sa depasesc daca nu sunt sigur, la fel as face si cu suv-ul. Poate si mai rau avand in vedere ca, daca nu e ceva f puternic am mai mult de munca decat cu orezarele mele destul de fasnete
Scris 16 octombrie 2011 - 09:43
Fix cum auzi, inconstienta 1000% !!Say what???
...
Si nu inteleg absolut deloc acesta chestie... cum e, hai ca acum incerc ca simt ca acum am noroc, sau cum??
Nu TU ai "buba", ci aia care fac depasirile astea !Eu sunt terorizat si numai la gandul sa incep o depasire cand nu vad ce poate sa vina din fata! Am eu o buba la neuron?
Scris 16 octombrie 2011 - 09:55
Apoi sa imaginati vremea cu ninsoare si trafic.
Loganul nu a avut nicio sansa.Din ce pare totusi a franat ceva si Ml-ul s-a suit putin pe el si apoi aruncat inapoi.
Nu ma mira ca cei cu masini mari gandesc ca pot face ce vor si ca ei sunt mai "jmekeri". Ca masina "poate" si e "sigura". Din pacate pt ceilalti.
El a scapat. Nevinovatii nu.
Bine macar ca avea copii in scaune speciale. (asta era unul din ele http://www.lampa.it/..._(kg_15_36).asp)
Ei nu aveau vina pt ce s-a intamplat.
Si din cate am inteles cam asta era stilul lui de sofat.. in forta.
Din pacate nimeni nu va invata si retine nimic din acest accident. Nu se va schimba nimic si vor muri in continuare la fel de MULTI nevinovati.
Aceasta postare a fost editata de aztec: 16 octombrie 2011 - 09:59
Scris 16 octombrie 2011 - 10:27
Cum pixu meu e la fel ?? Legea in Romania dupa ce ca nu se aplica, e si de kakao.E omor din culpa unul cu agravante, altul cu atenuante. Concluzia e ca nimeni nu va face puscarie,cu atat mai mult cu cat e bogatan sau persoana publica.
Scris 16 octombrie 2011 - 11:19
Scris 16 octombrie 2011 - 11:38
V-am mai zis de ce nu-mi plac mie gipurile si in mod special soferii acestor masini? Viteza legala intr-un mastodont d'asta de 2+ tone cu gume de vara pe un asfalt umed si foarte rece nu e tocmai o viteza recomandata... E incredibil de periculos falsul sentiment de siguranta pe care il au lemurienii in gipuri...
Link? Unde s-a intamplat exact?Incercati sa vedeti pe google maps(street view) zona cu accidentul. Din ambele perspective.
Aceasta postare a fost editata de pejte: 16 octombrie 2011 - 11:43
Scris 17 octombrie 2011 - 06:22
Incadrarea e la fel, ma rog. Dar important ar fi sa difere solutiile date de judecatori. Daca la final, ii spune la unu 2 ani cu suspendare si la celalalt 3 ani cu suspendare, practic nu e nicio diferenta.Pai e la fel incadrarea, difera circumstantele. Omorul din culpa e acelasi. Asta-i dupa capul meu, cauta pe net mai detaliat dar nu cred ca poate fi altfel. Inainte era omor din culpa si daca se arunca unul de pe trotuar in fata ta
pejte, in cazul motociclistului izbit de o usa, gandeai altfel. Ce conteaza daca aia au purtat centuri, nu se fac vinovati de producerea accidentului. scurt pe doi.Ca e vinovat de producerea accidentului e de necontestat, dar cat de vinovat e de omorarea acelor oameni e cel putin discutabil. Acei oameni purtau centuri de siguranta?...
Scris 17 octombrie 2011 - 07:19
@Pejte dupa cum arata Loganul ala nici mama centurilor nu ai mai scapa
@Oaspetele x ani cu suspendare asta va fi sentinta,naiba bomba aia de Simona Sensual care a mers fara carnet de cateva ori si a facut zeci de accidente a luat 3 luni cu suspendare.
Scris 17 octombrie 2011 - 07:42
Adevarat, nimeni nu-i perfect. Insa una e sa "gresesti", si alta sa risti/iei vietile unor oameni nevinovati depasind in curba taind linia continua, sau mergand foarte tare in trafic, etc ... Astea nu mai sunt greseli ci dovada clara de inconstienta !!@Forester -nimeni nu e perfect
....
l.e.
Prin trafic se intelege ca nu esti singur pe sosea !!
Scris 17 octombrie 2011 - 07:42
Scris 17 octombrie 2011 - 07:46
Din nefericire exista si la noi pe forum "piloti" care au depasit "la risc", fara sa vada ce-i in curba ...hmm sa inteleg ca nimeni de aici de pe forum nu a facut o depasire cum am zis eu?
Eu NU am depasit NICIODATA in felul asta, si am niste ani la volan/ghidon !
Scris 17 octombrie 2011 - 07:48
nici macar cu impreza , unde sa zic ca am ceva demaraj nu am facut-o.
da , am calcat linia continua de vreo 2 ori , dar nu in curbe fara vizibilitate.
Scris 17 octombrie 2011 - 08:02
Dar eu nu pot pricepe neam CUM PUSCA mea poti avea inconstienta sa te bagi, stiind clar ca POATE aparea oricand ceva in fata ta !!!!
In cazul lui Huidu nu stim exact ce a fost. Poate mergea prea tare si a derapat ( dar ma cam indoiesc ), sau pur si simplu se uita in alta parte si a iesit pe contrasens, Dumnezeu stie ce s-o fi intamplat ....
Scris 17 octombrie 2011 - 08:08
oricum nu mai fac promit(decat poate peste 10 ani cam atat a trecut de la ultima isprava de genul asta)
on topic :a murit si a 3-a persoana din Logan ,odihneasca-se in pace
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 17 octombrie 2011 - 08:10
Scris 17 octombrie 2011 - 08:11
Din pacate, cel de-al treilea pasager din Logan a decedat, asa ca un martor extrem de important nu va mai putea declara nimic.
Gurile rele spun ca Huidu ar fi iesit dintr-odata din sirul de masini pe contrasens...
Ar merge o poza cu zona accidentului cu indicarea sensurilor spre Bucuresti (unde se indrepta Huidu) si spre Brasov (unde se indrepta Loganul).
La ce ora a avut loc accidentul ?
Dupa cate am aflat ieri, Huidu avea emisiune la 3.30 la Prima, in direct. Accidentul s-ar fi produs in jur de ora 12.00.
Tinand cont de soseaua extrem de circulata, de conditiile de trafic si de timpul relativ scurt care il despartea de ora intrarii in direct, este evident ca Huidu era contra cronometru.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 17 octombrie 2011 - 08:11
Scris 17 octombrie 2011 - 08:13
Nu trebuie sa ne promiti noua, ci tie. Astfel de manevre nu sunt altceva decat o ruleta ruseasca, cu deosebirea ca pot pieri si altii, nu numai tu.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 17 octombrie 2011 - 08:14
Scris 17 octombrie 2011 - 08:14
in fine , loganul avea rapandulele alea de "all season" iar ml ul tot asa.
Scris 17 octombrie 2011 - 08:16
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 17 octombrie 2011 - 08:22
Ma ajuta cineva cu o poza ??
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi