Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 3-a
Scris 17 octombrie 2011 - 08:22
Scris 17 octombrie 2011 - 08:24
Eu "banui" totusi ca a vrut sa depaseasca fiind presat de timp.
Scris 17 octombrie 2011 - 08:32
In cazul asta, Loganul avea faza scurta aprisa? Nu pune nimeni imagini 'de sus' cu locul accidentului? Sunt tare curios de zona.Gurile rele spun ca Huidu ar fi iesit dintr-odata din sirul de masini pe contrasens...
Nu ezixta emisiune in direct duminica la 3.30. In mod cert era reluare la "cronica".Eu "banui" totusi ca a vrut sa depaseasca fiind presat de timp.
Nu vad insa ce te-ar putea determina sa te grabesti cu sotia si copii in masina.
Depasiri pe linie continua am avut si eu vreo 2, in conditiile in care linia continua era pe drum drept, in afara localitatii, cu vizibilitate foarte mare. In curbe n-am depasinit niciodata. La capitolul depasiri sunt extrem de precaut, pentru ca stiu ca nu ma ajuta masina si daca nu sunt 100% sigur ca trec fara probleme, stau in banca mea. Probabil cand ai bamveu gandesti altfel.
Aceasta postare a fost editata de pejte: 17 octombrie 2011 - 08:35
Scris 17 octombrie 2011 - 08:35
m-am inselat oare si vizavi de directia de rulare >??
Scris 17 octombrie 2011 - 08:39
Sunt destui care "asa merg ei", adica tare si violent !....
Nu vad insa ce te-ar putea determina sa te grabesti cu sotia si copii in masina.
....
Scris 17 octombrie 2011 - 08:46
sa va zic ca se credea si schumi facand schimbari de banda de balanganea magaoaia aia ca toti dracii ?
Scris 17 octombrie 2011 - 08:50
Se schimba situatia
cand vorbim de curba fara vizibilitate, indiferent de linie.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 17 octombrie 2011 - 08:51
Scris 17 octombrie 2011 - 10:05
Depasiri pe linie continua am avut si eu vreo 2, in conditiile in care linia continua era pe drum drept, in afara localitatii, cu vizibilitate foarte mare. In curbe n-am depasinit niciodata. La capitolul depasiri sunt extrem de precaut, pentru ca stiu ca nu ma ajuta masina si daca nu sunt 100% sigur ca trec fara probleme, stau in banca mea. Probabil cand ai bamveu gandesti altfel.
Sa stii ca incepi sa ma enervezi...care-i faza cu "bamveul" aici? Huidu avea un Mercedes ML.
eu unul n-am facut depasire in curba fara vizibilitate ! never ever !
Same here. E o ruleta ruseasca unde nu joci doar destinul tau, ci si al unui nevinovat cu care te poti intilni.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 17 octombrie 2011 - 10:17
Tu ai citit ce zicea nenea alex cu bamveu? La el ma refeream.Sa stii ca incepi sa ma enervezi...care-i faza cu "bamveul" aici? Huidu avea un Mercedes ML.
Scris 17 octombrie 2011 - 10:22
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 17 octombrie 2011 - 10:26
avea un Mercedes ML.
Scris 17 octombrie 2011 - 10:36
Oricum dezbaterile astea sunt asa ca sa ne mai consumam timpul cumva. Idiotii tot idioti raman, iar mortii nu se mai scoala. Deci fara spirite incinse va rog
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 17 octombrie 2011 - 10:42
asta e linkul, sper sa functioneze.
huidu mergea spre brasov am intreles. Dacia spre predeal.
merceti cateva cadre in spate cateva cadre in ambele directi si calculati cine si cum avea vizibilitate si viteza.
Huidu "stia" zona ca doar ia mai fost luat canetul in zona. Tot politisti erau de vina, si normal ca el nu a invatat nimic din asta
Acum or sa apara tot felul de speculati, nu ma mir ca morti vor fi vinovati ca existau pe planeta,...
Aceasta postare a fost editata de aztec: 17 octombrie 2011 - 10:44
Scris 17 octombrie 2011 - 10:47
Trebuie sa ai probleme la cap sa ti se para ok sa depasesti in portiunea respectiva.http://maps.google.com/maps?q=Timi%C8%99ul+de+Jos,+DN1,+Rom%C3%A2nia&hl=en&ie=UTF8&ll=45.532177,25.579562&spn=0.010672,0.043945&sll=37.0625,-95.677068&sspn=24.791593,56.513672&vpsrc=6&hnear=Timi%C8%99ul+de+Jos,+DN1,+Romania&t=h&z=15&layer=c&cbll=45.532097,25.579347&panoid=qLUI19Pekz6Pm2xw6oxWrw&cbp=12,259.52,,0,13.89
Scris 17 octombrie 2011 - 10:52
Scris 17 octombrie 2011 - 10:56
Trebuie sa ai probleme la cap sa ti se para ok sa depasesti in portiunea respectiva.
pai cica s-a lovit la cap cu vreun an in urma, asa o fi ?
totusi prin 2009 tot pe acolo o comitea, la fel de altfel, doar ca in loc de logan pe contrasens avea militieni ceausisti, rai si afurisiti, pititi in boscheti, asa ca sa rememoram :
Va scriu aici ca sa nu aflati din ziare: mi s-a suspendat dreptul de a conduce masina pe o perioada de o luna! Unde? Pe dn1 intre Predeal si Brasov. De ce? Am depasit banda continua inaintea unei curbe.
Nu am de gand sa contest nici amenda si nici abaterea, sunt ale mele si mi le asum. Am de gand sa contest marlania si rautatea politistilor de la Brasov care in 2008 se comporta mai ceva decat militienii lui Ceasca! in primul rand am ajuns la panoul cu violatori si talhari.
As vrea sa le reamintesc politistilor ca H. Serban nu a fost singurul oprit si cu carnetul retinut, au mai fost si altii, de care am sa ma interesez personal daca permisul le-a ramas sau nu la politie a doua zi. Nu am coborat din masina timp de 45 de minute cat i-a luat agentului sa se consulte cu omul de la radar, sa scrie si sa-mi suspende permisul!
A facut treaba ca la carte: 45 de minute. Da' avand in vedere ca in tara asta poti fi arestat 48 de ore, fara ca nimeni sa nu fie tras la raspundere m-am considerat norocos, si eu si sotia si copilul!
Nu contest ca am gresit si ca trebuie sa platesc (oricum daca esti persoana cunoscuta esti vinovat prin definitie), dar sa stai cu radarul ascuns si la panda "poate mai pica ceva" in 2009 e de neconceput. Sectorul de drum nu era periculos, e virajat, nu sunt viteze mari, dar metehnele politistului-militian nu au disparut din pacate!
Infatuarea, grobianismul, tratarea smechereasca a soferilor este aceeasi ca acum 20 de ani pentru ca, din pacate, mai trebuie sa treaca o generatie pana sa ne ajunga frumos amenda acasa si daca ai gresit sa poti plati fara a suporta ranjetul de satisfactie al "plotonierului" Martinescu pe care-l propun la avansare. Pe mazga aia de afara mi-a dat inclusiv amenda ca aveam numerele murdare.
Pentru cei ce trec pe dn1, dupa Valea Prahovei, iata si masinile care stau la panda: un logan galben in general pitulat in spatele unor intrari, semne sau boscheti si un jeep impunator cu capete de creta-n el.
Si contrar legislatiei, in zona nu e nici un indicator care sa te avertizeze ca exista mijloce de supraveghere! Le-am promis politistilor ca voi fi la fel de vigilent ca si ei, asa ca orice informatie privind "corectitudinea" politiei din zona este asteptata la [email protected]. Promit discretie si satisfactii maxime!
@oaspete la intrebarea ta si unul si altul conform legislatiei in vigoare iau condamnare cu suspendare, circumstantele agravante care, teoretic, duc la sentinte cu executare sunt alcool, lipsa permis/permis suspendat, si din cate stiu eu cam atat, in rest daca o mai si dai la pace cu victima/rudele victimei, sub doi ani sentinta, intr-un an esti iar la volan
Aceasta postare a fost editata de mecea: 17 octombrie 2011 - 10:58
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 17 octombrie 2011 - 10:56
Bah, io nu rad absolut deloc !bai o sa radeti dar din alea 2 depasiri una am facut-o cu Oltcitul
Asadar pejte ARE dreptate !!....clar cu bemve gandesc altfel ..
...
Ce parere ai Frank ?
Scris 17 octombrie 2011 - 11:01
ceva in genu asta a fost doar ca am inceput la iesirea din virajul anterior depasirea:) (ok stiu ca m-am exprimat ca am depasit in viraj fara vizibilitate dar pentru mine cam inseamna)
da ,stiu voi nu a-ti facut asa ceva never .
Asta e sunt un ilegalist
mda nu e linku bun
acum cred ca e ok
http://maps.google.c...oid=po-38444100
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 17 octombrie 2011 - 11:03
Scris 17 octombrie 2011 - 11:07
Scris 17 octombrie 2011 - 11:23
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 17 octombrie 2011 - 11:24
Scris 17 octombrie 2011 - 11:51
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 octombrie 2011 - 12:01
Era vre-un radar p-acolo ??Dacă Loganul avea peste viteza legală, nu iese prea bine în ecuație.
Maine-poimaine o sa se spuna ca nu trebuia sa-l incurce pe Huidu ( chiar daca mergea pe contrasens ) ca nu i-a acordat "prioritate de GIP" !
Scris 17 octombrie 2011 - 12:19
Din punctul meu de vedere vina îi aparține în totalitate. Nu conta cu ce mergea, un sedan de clasă mare tot 2 tone are și impactul ar fi fost la fel.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 octombrie 2011 - 12:29
Dacă Loganul avea peste viteza legală, nu iese prea bine în ecuație.
Si aia cu "balene" crezi ca merg mai atent ??........ Nu conta cu ce mergea, un sedan de clasă mare tot 2 tone are și impactul ar fi fost la fel.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 17 octombrie 2011 - 12:33
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi