Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 3-a

• Please log in to reply
2331 replies to this topic

#651 berkut

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.629 Mesaje:
Inregistrat: 07-aprilie 03
  • Marca:HANDEI
  • Model:6 viteze
  • Motorizare:1994

Scris 17 octombrie 2011 - 08:22

pai afara era ninsoare ! deci trebuiau de iarna . titi aur zicea ca ml ul avea de vara gumele.
  • 0
imatur pentru ca am subaru.

#652 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 17 octombrie 2011 - 08:24

Daca a iesit din coloana, ma indoiesc ca viteza putea fi foarte mare. Si daca derapa, nu vad cum ar fi intrat frontal in cel din fata ...

Eu "banui" totusi ca a vrut sa depaseasca fiind presat de timp.
  • 0

#653 pejte

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 17 octombrie 2011 - 08:32

Gurile rele spun ca Huidu ar fi iesit dintr-odata din sirul de masini pe contrasens...

In cazul asta, Loganul avea faza scurta aprisa? Nu pune nimeni imagini 'de sus' cu locul accidentului? Sunt tare curios de zona.

Eu "banui" totusi ca a vrut sa depaseasca fiind presat de timp.

Nu ezixta emisiune in direct duminica la 3.30. In mod cert era reluare la "cronica".
Nu vad insa ce te-ar putea determina sa te grabesti cu sotia si copii in masina.

Depasiri pe linie continua am avut si eu vreo 2, in conditiile in care linia continua era pe drum drept, in afara localitatii, cu vizibilitate foarte mare. In curbe n-am depasinit niciodata. La capitolul depasiri sunt extrem de precaut, pentru ca stiu ca nu ma ajuta masina si daca nu sunt 100% sigur ca trec fara probleme, stau in banca mea. Probabil cand ai bamveu gandesti altfel.

Aceasta postare a fost editata de pejte: 17 octombrie 2011 - 08:35

• 0

#654 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 17 octombrie 2011 - 08:35

Se pare ca am gresit, emisiunea e in direct miercurea, duminica fiind in reluare.
m-am inselat oare si vizavi de directia de rulare >??
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#655 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 17 octombrie 2011 - 08:39

....
Nu vad insa ce te-ar putea determina sa te grabesti cu sotia si copii in masina.
....

Sunt destui care "asa merg ei", adica tare si violent !
  • 0

#656 berkut

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.629 Mesaje:
Inregistrat: 07-aprilie 03
  • Marca:HANDEI
  • Model:6 viteze
  • Motorizare:1994

Scris 17 octombrie 2011 - 08:46

am dat si eu peste un d'asta in we , de fapt mai multi , dar cel mai tare a fost un grand cherokee dizal b 94 acm sau apc ... uatevar. ei bine , pe dn1 , in conditii de COLOANA pe ambele benzi el mergea la 10cm de q7 le din fata lui. ma nene , era coloana , adica nu puteai schimba nici banda , banda 1 mergea cu 90 banda 2 cu 120 , asa se mergea , ei bine , el pe banda 2 lipit de ala din fata .

sa va zic ca se credea si schumi facand schimbari de banda de balanganea magaoaia aia ca toti dracii ?
  • 0
imatur pentru ca am subaru.

#657 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 17 octombrie 2011 - 08:50

Cine a depasit doar de 2 ori linia continua e un sfant.
Se schimba situatia
cand vorbim de curba fara vizibilitate, indiferent de linie.

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 17 octombrie 2011 - 08:51

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#658 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 17 octombrie 2011 - 10:05

Depasiri pe linie continua am avut si eu vreo 2, in conditiile in care linia continua era pe drum drept, in afara localitatii, cu vizibilitate foarte mare. In curbe n-am depasinit niciodata. La capitolul depasiri sunt extrem de precaut, pentru ca stiu ca nu ma ajuta masina si daca nu sunt 100% sigur ca trec fara probleme, stau in banca mea. Probabil cand ai bamveu gandesti altfel.

Sa stii ca incepi sa ma enervezi...care-i faza cu "bamveul" aici? Huidu avea un Mercedes ML.

eu unul n-am facut depasire in curba fara vizibilitate ! never ever !

Same here. E o ruleta ruseasca unde nu joci doar destinul tau, ci si al unui nevinovat cu care te poti intilni.
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#659 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 17 octombrie 2011 - 10:17

Sa stii ca incepi sa ma enervezi...care-i faza cu "bamveul" aici? Huidu avea un Mercedes ML.

Tu ai citit ce zicea nenea alex cu bamveu? La el ma refeream.
  • 0

#660 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 17 octombrie 2011 - 10:22

OK, understood. Faza e ca sunt inconstienti cu toate marcile, si ca oricine trebuie sa isi cunoasca potentialul masinii (mai mare sau mai mic).
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#661 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 17 octombrie 2011 - 10:26

avea un Mercedes ML.

• 0

#662 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 17 octombrie 2011 - 10:36

Bai ce a facut el e de-a dreptul sinucigas si ucigas in acelasi timp. Depasire peste linia continua am facut si eu si nu 2, destule. Dar niciodata nu am depasit in orb. Eu merg pe principiul daca e safe ma bag, daca nu nu, indiferent de tipul liniei.

Oricum dezbaterile astea sunt asa ca sa ne mai consumam timpul cumva. Idiotii tot idioti raman, iar mortii nu se mai scoala. Deci fara spirite incinse va rog :D
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#663 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 17 octombrie 2011 - 10:42

http://maps.google.c...259.52,,0,13.89

asta e linkul, sper sa functioneze.
huidu mergea spre brasov am intreles. Dacia spre predeal.
merceti cateva cadre in spate cateva cadre in ambele directi si calculati cine si cum avea vizibilitate si viteza.
Huidu "stia" zona ca doar ia mai fost luat canetul in zona. Tot politisti erau de vina, si normal ca el nu a invatat nimic din asta

Acum or sa apara tot felul de speculati, nu ma mir ca morti vor fi vinovati ca existau pe planeta,...

Aceasta postare a fost editata de aztec: 17 octombrie 2011 - 10:44

• 0
calator prin timp si spatiu...

#664 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 17 octombrie 2011 - 10:47

http://maps.google.com/maps?q=Timi%C8%99ul+de+Jos,+DN1,+Rom%C3%A2nia&hl=en&ie=UTF8&ll=45.532177,25.579562&spn=0.010672,0.043945&sll=37.0625,-95.677068&sspn=24.791593,56.513672&vpsrc=6&hnear=Timi%C8%99ul+de+Jos,+DN1,+Romania&t=h&z=15&layer=c&cbll=45.532097,25.579347&panoid=qLUI19Pekz6Pm2xw6oxWrw&cbp=12,259.52,,0,13.89

Trebuie sa ai probleme la cap sa ti se para ok sa depasesti in portiunea respectiva.
  • 0

#665 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 17 octombrie 2011 - 10:52

bai o sa radeti dar din alea 2 depasiri una am facut-o cu Oltcitul :D asta asa cu dedication pt don pejte,clar cu bemve gandesc altfel :D asta e eram pe cheia era unu cu o saracie de tir intre 2 viraje am dat blana si l-am depasit.
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#666 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 17 octombrie 2011 - 10:56

Trebuie sa ai probleme la cap sa ti se para ok sa depasesti in portiunea respectiva.

pai cica s-a lovit la cap cu vreun an in urma, asa o fi ? :D

totusi prin 2009 tot pe acolo o comitea, la fel de altfel, doar ca in loc de logan pe contrasens avea militieni ceausisti, rai si afurisiti, pititi in boscheti, asa ca sa rememoram :

Va scriu aici ca sa nu aflati din ziare: mi s-a suspendat dreptul de a conduce masina pe o perioada de o luna! Unde? Pe dn1 intre Predeal si Brasov. De ce? Am depasit banda continua inaintea unei curbe.

Nu am de gand sa contest nici amenda si nici abaterea, sunt ale mele si mi le asum. Am de gand sa contest marlania si rautatea politistilor de la Brasov care in 2008 se comporta mai ceva decat militienii lui Ceasca! in primul rand am ajuns la panoul cu violatori si talhari.

As vrea sa le reamintesc politistilor ca H. Serban nu a fost singurul oprit si cu carnetul retinut, au mai fost si altii, de care am sa ma interesez personal daca permisul le-a ramas sau nu la politie a doua zi. Nu am coborat din masina timp de 45 de minute cat i-a luat agentului sa se consulte cu omul de la radar, sa scrie si sa-mi suspende permisul!

A facut treaba ca la carte: 45 de minute. Da' avand in vedere ca in tara asta poti fi arestat 48 de ore, fara ca nimeni sa nu fie tras la raspundere m-am considerat norocos, si eu si sotia si copilul!

Nu contest ca am gresit si ca trebuie sa platesc (oricum daca esti persoana cunoscuta esti vinovat prin definitie), dar sa stai cu radarul ascuns si la panda "poate mai pica ceva" in 2009 e de neconceput. Sectorul de drum nu era periculos, e virajat, nu sunt viteze mari, dar metehnele politistului-militian nu au disparut din pacate!

Infatuarea, grobianismul, tratarea smechereasca a soferilor este aceeasi ca acum 20 de ani pentru ca, din pacate, mai trebuie sa treaca o generatie pana sa ne ajunga frumos amenda acasa si daca ai gresit sa poti plati fara a suporta ranjetul de satisfactie al "plotonierului" Martinescu pe care-l propun la avansare. Pe mazga aia de afara mi-a dat inclusiv amenda ca aveam numerele murdare.

Pentru cei ce trec pe dn1, dupa Valea Prahovei, iata si masinile care stau la panda: un logan galben in general pitulat in spatele unor intrari, semne sau boscheti si un jeep impunator cu capete de creta-n el.

Si contrar legislatiei, in zona nu e nici un indicator care sa te avertizeze ca exista mijloce de supraveghere! Le-am promis politistilor ca voi fi la fel de vigilent ca si ei, asa ca orice informatie privind "corectitudinea" politiei din zona este asteptata la [email protected]. Promit discretie si satisfactii maxime!

@oaspete la intrebarea ta si unul si altul conform legislatiei in vigoare iau condamnare cu suspendare, circumstantele agravante care, teoretic, duc la sentinte cu executare sunt alcool, lipsa permis/permis suspendat, si din cate stiu eu cam atat, in rest daca o mai si dai la pace cu victima/rudele victimei, sub doi ani sentinta, intr-un an esti iar la volan

Aceasta postare a fost editata de mecea: 17 octombrie 2011 - 10:58

• 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#667 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 17 octombrie 2011 - 10:56

bai o sa radeti dar din alea 2 depasiri una am facut-o cu Oltcitul :D

Bah, io nu rad absolut deloc !

....clar cu bemve gandesc altfel :D ..
...

Asadar pejte ARE dreptate !!

Ce parere ai Frank ?
  • 0

#668 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 17 octombrie 2011 - 11:01

na ma ca tot ne recunoastem

ceva in genu asta a fost doar ca am inceput la iesirea din virajul anterior depasirea:) (ok stiu ca m-am exprimat ca am depasit in viraj fara vizibilitate dar pentru mine cam inseamna)

da ,stiu voi nu a-ti facut asa ceva never .
Asta e sunt un ilegalist :D

mda nu e linku bun
acum cred ca e ok

http://maps.google.c...oid=po-38444100

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 17 octombrie 2011 - 11:03

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#669 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 17 octombrie 2011 - 11:07

Nu-i vorba de ilegalitate ci de faptul ca-ti risti viata ( plus a altora ) aiurea !
  • 0

#670 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 17 octombrie 2011 - 11:23

@alex nu-mi dau seama prea bine din poza aia, dar cred ca ceva in stilul tau am depasit o data parca :D
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#671 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 17 octombrie 2011 - 11:24

Ilegalitati facem cu totii, mai mici sau mai mari, dar e o categorie speciala de lemurieni care depasesc in zone fara vizibilitate...
  • 0

#672 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 17 octombrie 2011 - 11:51

Dacă Loganul avea peste viteza legală, nu iese prea bine în ecuație.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#673 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 17 octombrie 2011 - 12:01

Era vre-un radar p-acolo ??
Maine-poimaine o sa se spuna ca nu trebuia sa-l incurce pe Huidu ( chiar daca mergea pe contrasens ) ca nu i-a acordat "prioritate de GIP" !
  • 0

#674 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 17 octombrie 2011 - 12:19

Se fac expertize, martori, asta e.

Din punctul meu de vedere vina îi aparține în totalitate. Nu conta cu ce mergea, un sedan de clasă mare tot 2 tone are și impactul ar fi fost la fel.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#675 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 17 octombrie 2011 - 12:29

Expertize se fac in cazul oricarui accident grav, dar ma ingrozesc cand vad ca poti avea dubii in cazul nevinovatiei soferului cu loganul !

........ Nu conta cu ce mergea, un sedan de clasă mare tot 2 tone are și impactul ar fi fost la fel.

Si aia cu "balene" crezi ca merg mai atent ??

Aceasta postare a fost editata de Relu: 17 octombrie 2011 - 12:33

• 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi