Probabil asa...
Scris 04 iunie 2013 - 01:25
Probabil asa...
Scris 04 iunie 2013 - 01:36
Ceva in genu, dar mai mici ....
Scris 04 iunie 2013 - 03:32
Bah, de unde puila le scoti mah?!?
Scris 04 iunie 2013 - 04:20
Asta o are ca poza de desktop la mac-mac.
Scris 04 iunie 2013 - 05:15
Si-a luat doo !
doo oo ??
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 21 iunie 2013 - 07:06
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 21 iunie 2013 - 07:08
Scris 24 iunie 2013 - 08:53
Faptul ca-n Bucuresti nu mai ionizeza nimeni, nu ti-a spus nimic?
De ce si parbriz? Heliomat?
Scris 24 iunie 2013 - 08:58
Faptul ca-n Bucuresti nu mai ionizeza nimeni, nu ti-a spus nimic?
.........
Scris 24 iunie 2013 - 09:01
Relu, cate zile mai sunt lasat pe forum?
Tre' sa ma linistesc, dar Danger este baiat destept si-i place gluma, sper...
Scris 24 iunie 2013 - 09:05
In Buciuresti polemnizeaza.
Scris 24 iunie 2013 - 09:06
erau odata unii in Bucuresti, prin Militari, unde a ionizat si Relu geamurile....dar nu mai exista pentru ca toata lumea pune folie. Este mult mai usor sa cumperi folie si sa ai un baiat priceput care sa o monteze clientilor decat sa bagi bani in instalatii costisitoare si procedee lungi.
parbrizul l-am schimbat ca tot ma aflam pe treaba si era destul de zgariat/matuit plus mici ciobituri...
aveam posibilitatea sa pun folie, si intra pe factura la CASCO, dar ce ma faceam cu celelalte 4 geamuri care erau 'altfel'?!?
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 24 iunie 2013 - 09:08
Scris 24 iunie 2013 - 09:07
erau odata unii in Bucuresti, prin Militari, unde a ionizat si Relu geamurile....dar nu mai exista pentru ca toata lumea pune folie. Este mult mai usor sa cumperi folie si sa ai un baiat priceput care sa o monteze clientilor decat sa bagi bani in instalatii costisitoare si procedee lungi.
hai ca ie de ras !
Scris 24 iunie 2013 - 09:08
o stiti doar p'aia cu lupul moralist, nu?
Scris 24 iunie 2013 - 09:18
parbrizul l-am schimbat ca tot ma aflam pe treaba si era destul de zgariat/matuit plus mici ciobituri...
aveam posibilitatea sa pun folie, si intra pe factura la CASCO, dar ce ma faceam cu celelalte 4 geamuri care erau 'altfel'?!?
Daca tot erai pe treaba, trebuia sa schimbi toate geamurile .
Crezi ca admira cineva ,,panoramic'', dand ture masinii, sa vaza ,,roata-imprejur'' toate geamurile?
Este suficient sa ai o laterala/fata asortata.
Ca se previi...pe langa verificatul constant al masinii...ce masuri ai luat?
Lasand ori ba gluma(nu ma refer la masina), esti multumit sufleteste de cum arata acum si asta-i cel mai important.
Scris 24 iunie 2013 - 09:24
am luat masuri la pantofi, ce masuri sa iau? n-am cum sa previn astfel de incidente.
arata cum am vrut sa arate de la bun inceput si imi ofera un plus de confort cand e foarte cald afara. reflectand puternic razele solare, geamurile ajuta mult AC-ul care duduie pe >30 grade.
urmatoarea masina va avea geamurile negre din fabrica sau in cel mai rau caz folie.
Scris 24 iunie 2013 - 09:25
Afara ploo.
Lasand ori ba gluma(nu ma refer la masina), esti multumit sufleteste de cum arata acum si asta-i cel mai important.
Scris 24 iunie 2013 - 09:53
am luat masuri la pantofi, ce masuri sa iau? n-am cum sa previn astfel de incidente.
arata cum am vrut sa arate de la bun inceput si imi ofera un plus de confort cand e foarte cald afara. reflectand puternic razele solare, geamurile ajuta mult AC-ul care duduie pe >30 grade.
urmatoarea masina va avea geamurile negre din fabrica sau in cel mai rau caz folie.
Clar ca ionizarea este un plus(discutabila estetica), dar cam incomoda manopera...
Legat de folie, desi am vazut pe aici si pareri contra( in sens estetic presupun), clar ca aduce multe plusuri. Eu am tot avut folie( carand marfa, mai previne spargerile sau nu , si pe actuala am 3m, pusa in Germania ), cumulat cu parbrizul heliomat...clar ca ajuta confortul interior.
Scris 24 iunie 2013 - 10:23
Cand eram si eu mic si papagal, am ionizat de proba o luneta. M-am stapanit cu greu dupa aia sa nu-i fuct un ciocan sa pot pune una normala ... Noroc ca am dat masina la scurt timp dupa tampenia facuta !
Scris 24 iunie 2013 - 10:27
Datorita ionizarii ai reusit s-o vinzi...
Gusturile nu se discuta.
Scris 24 iunie 2013 - 11:49
eu mi-as pune folie, doar pentru termoizolatie.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 24 iunie 2013 - 11:50
ete scartz
Scris 24 iunie 2013 - 11:56
da nu din aia mega neagra...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 24 iunie 2013 - 02:44
eu mi-as pune folie, doar pentru termoizolatie.
Cica cea mai potrivita pentru clima de la noi e aia de 15 cm grosime din polistiren expandat !
Scris 24 iunie 2013 - 02:49
scartz, eu ce spuneam ?
Scris 24 iunie 2013 - 04:29
eu nu cred in capacitatile astea termoizolante. plasticul ala nu cred ca are cum sa absoarba sau sa reflecte razele solare ....
tocmai d'asta le-am vrut ionizate, pt a reflecta razele solare
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 24 iunie 2013 - 04:29
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi