NU cred ca in ultima vreme am mai spus ceva referitor la farmacisti.
Exemplul cu profesorii ce l-am dat astazi l-am mentionat fiindca continea vorbele marelui om de stat, cele legate de prioritati in cheltuirea banilor.
Mi s-a batut obrazul ca nu vin cu solutii, ca nu dezbat legea propusa. Asta am facut. Daca tu nu citesti ce scriu eu, nu e vina mea.
IN PLUS, nu m-a ales nimeni sa vin cu solutii. NU EU sunt cel care trebuie sa dea solutiile. Dar asta nu inseamna ca nu am voie sa critic, sa bocesc. Mereu m-au deranjat nedreptatile.
Vrei o solutie : PUSCARIA.
p.s."NU te intereseaza de la gura cui se iau bani numai sa se rezolve problemele domeniului in care esti tu implicat."
Alta dovada ca nu citesti cu atentie. Eu sugeram doar zone de unde se poate finanta sanatatea, care este CRUNT subfinantata. Tu ai inteles ca eu cer bani pentru mine.
Oricum, sugerai deunazi ca si-asa vanzarile prin retete compensate sunt foarte mici. Deci de ce m-ar interesa ?
Treaba clara e ca indiferent cat de bine finantata e sanatatea, eu cam tot atatea medicamente eliberez. Asa ca eu vorbeam in contextul dezbaterii legii si a demintarii mitului ca bugetul a crescut de 10 ori...
Ah, si apropo. De la gura cui s-ar lua banii care merg in sanatate ??
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.