Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Mitsubishi Outlander

• Please log in to reply
1085 replies to this topic

#276 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 22 decembrie 2010 - 01:18

Salesman, eu iti propun alt traseu: Bucuresti-Targoviste-Sinaia-Predeal. Aici o iei spre Paraul Rece. Pana sa ajungi la Rasnov, cam pe unde se termina serpentinele vezi un indicator MIC ce zice spre MANASTIRE. Intra pe drumul ala si sunt vreo 2 km de forestier necirculat unde te poti juca. Si daca e ceva urci pe jos la mica manastire si te scot ei cu tractorul.

Apoi ia-o spre Rasnov-Moieciu si mergi pe drumul din Moeciu pana se infunda si vezi si acolo ce poti face.

La intoarcere poti sa o iei pe partea cealalta, spre Rucar ca sa vii la Buc. Sunt serpentine, o fi ceva zapada, drumul e cunoscut si circulat.

LE:- eu zonele astea le cunosc, sunt umblate si de multi altii ca noi, deci mi se pare cea mai putin riscanta aventura. Si celelalte zone sunt super tari. Dar nu m-as risca in perioada asta...

LE 2: - mi-am amintit: daca stai la Moeciu poti sa mergi la Sinca Noua. Si acolo intrebi de drumul spre manastire. E tot un drum forestier relativ usor, doar la un moment dat (dupa ce treci de "manastire") sunt niste hartoape mai dificile.... (aici am ramas eu intepenit cu Loganul, dar tu nu ar trebui sa ai probleme)

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 22 decembrie 2010 - 01:22

• 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#277 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:
Inregistrat: 18-decembrie 10
  • Marca:volkswagen
  • Model:a3 8l 1999
  • Motorizare:1.9 tdi

Scris 22 decembrie 2010 - 01:21

Un supertraseu ar fi Bucuresti-Austria.
Doar tur.
  • 0

#278 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2010 - 01:23

bre, omu' vrea sa se plimbe nu sa alerge de nebun.
si forestierul unde mai e? adica drumul...
  • 0

#279 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 22 decembrie 2010 - 01:36

Nu e mai safe drumul din Moreni (e indicator MARE spre sanatoriu si mai departe Pestera si Babele)?

Pentru cei cu autlendare e mult mai sigur.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#280 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2010 - 01:38

Pentru cei cu autlendare e mult mai sigur.

:blush: :P :P
  • 0

#281 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 22 decembrie 2010 - 01:39

Thank You ! :blush:
  • 0

#282 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2010 - 01:50

bre, omu' vrea sa se plimbe nu sa alerge de nebun.
si forestierul unde mai e? adica drumul...

Forestieru' e pe partea romaneasca a traseului. :blush:
Da sa fie sigur, vorba lu' Swiby, ar trebui transportat cu o platforma pana la granita.
  • 0

#283 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 22 decembrie 2010 - 03:25

4. Transfagarasan - n-am nici cea mai vaga idee unde
5. Babele - s-o putea ajunge acolo cu masina? Ska parca tu ziceai ca ai fost pe platou in Bucegi. Pe unde ati mers?
6. Transalpina - si zone adiacente, dar iar nu stiu exact ce si cum pot face

4. say WHAT? :blush:
5. se poate. e chiar destul de light-offroad. adica sus pe platou vazusem inclusiv dacii si un tico. e un traseu pe care NU l-as face iarna. indiferent de vreme. din primavara e ok. e misto drumul si peisajele. vezi harta atasata.
6. din nou, nu iarna. adica nu vad rostul unei asa aventuri "extreme". ambele portiuni sunt foarte misto. atat sebes - obarsia lotrului, cat si obarsia lotrului - ranca - novaci.
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#284 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2010 - 04:04

4. say WHAT? :blush:
5. se poate. e chiar destul de light-offroad. adica sus pe platou vazusem inclusiv dacii si un tico.

Outlanderi nu erau, vezi ?
Din contra, iarna este absolut senzational.
Pur si simplu nu exagerezi, urci pana unde consideri.
Baieti, cel putin daca urcati pe acolo o sa faceti niste poze senzationale. Va pun cateva diseara.
  • 0

#285 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2010 - 04:08

Voiam sa evidentiez si io acele cuvinte, da' m-am abtinut, neavand prioritate de administrator. :blush:

Ti-am mai scris pe aici pe undeva, ceva poze cu protapuri n-ai?
  • 0

#286 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2010 - 05:01

Cu de-astea ?

Thumbnail atasat

• tzapritze.jpg

• 0

#287 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 22 decembrie 2010 - 06:24

Drumul forestier iarna nu-i ca vara.

Acum serios, credeam că sunt singurul nebun de pe forum.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#288 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 23 decembrie 2010 - 11:51

Cu de-astea ?

Cu ce vrei tu, numa' pe protap sa fie, asezonat cu palinca, vin, lautari... :blush:
Muierile ar mai lipsi... :lol:
  • 0

#289 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 24 decembrie 2010 - 04:48

Salesman, astept poze!
Ti-ai luat suficiente conserve?
Io-te, zilele trecute am dat la parinti de un cutit, care avea fierastrau pe o parte.
In capatul manerului are un ,,surub,,, desfiletandu-l se ,, descopera''o busola. In interiorul manerului am gasit chibrituri, fir plus carlig...

Ti-ar fi prins bine...
  • 0

#290 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 24 decembrie 2010 - 05:38

La caldurile din zona s-ar putea sa nu aibe nevoie de device-ul propus (nici de conserve).
Cica ieri a fost deschiderea sezonului de schii la Predeal si a fost oaresce discoteca, concursuri si foc de artificii...s-au vazut frumos de pe partea cealalta a vaii...

Parerea mea ca dau declarau si inchiderea sezonului faceau si economie de fonduri! :lol:
  • 0

#291 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 27 decembrie 2010 - 01:38

Fara plan, fara scop si fara prea mare pregatire am plecat azi spre Valea Prahovei pregatiti sa stam o zi sau doua, dar si sa ne intoarcem tot azi. Cum o fi sa fie.
Pe la 12:30 am facut stanga la Sinaia si prima oprire a fost la Cota 1000 unde am baut o cafa si ne-am interesat putin.
Aici am aflat ca se poate ajunge pe platoul Bucegi doar prin Moroieni, pe la Sanatoriu. Pe la Cuibul Dorului cica nu s-ar mai putea merge din cauza unei avalanse care a rupt drumul zilele astea.

Drumul pe la Sanatoriu e destul de fad, fara zapada nu e nici un fel de peisaj in perioada asta. Era si destul de innorat.
Mai sus putin, parca pe-aproape de Cheile Orzei incepe sa apara si zapada si se mai lumineaza putin.
La Cheile Zanoagei e zapada in toata regula, nu mare, dar peste tot si daca am fi prins si brazii inzapeziti ar fi pus-o si de o poza, ceva.
Ne-am oprit si aici putin si apoi am continuat pe langa Lacul Bolboci spre Hotel Pestera pt ca aunsesem prea repede si prea usor.
Drumul a fost complet acoperit cu zapada, dar foarte accesibil (inghetat) si fara sa ne puna nici o problema.
Aproape de hotel Pestera, peisajul e extraordinar, bun de petrecut ceva timp cu traseele din zona, iar hotelul insusi promite a fi foarte interesant. Simt ca o sa revin destul de curand.
Am vrut sa petrecem noaptea aici ca sa dam o tura maine dimineata pe jos pana la Babele si Caraiman, insa nu era nici o camera libera asa pana la urma ne-am vazut fortati sa revenim in Bucuresti (vremea anuntandu-se naspa n-avea rost sa mai lamaim prin Sinaia).

La intoarcere am zis sa incercam varianta "inchisa" intrucat de la salvamontisti aflaseram ca n-ar fi chiar inchisa...
Asa ca dupa Cheile Zanoagei am facut stanga spre Saua Dichiu si Cabana Cuibul Dorului. Prima portiune a fost mai naspa in sensul ca era inzapezita bine si tarseam cu burta pe zapada, dar nu a durat mai mult de 15-20 de minute si nu am avut nici o problema, practic. Apoi drum uscat pana jos. Mi-am amintit ca pe aici am fost in vara cu bicla.
La 7 am fost acasa.

Concluzii:
Fara scop & plan & harta & numere de telefin & starea vremii nu mai plec de acasa. Spontaneitatea asta cu "lasa ca vedem noi" nu duce decat la timp pierdut. Merge asa ca o experienta, dar nu mai facem alta data.

Am tot incercat saptamanile astea sa stresez masina, sa vad pe unde ar trece doar cu 4x4 blocat, pe unde s-ar bloca in modul fata si ar iesi dupa ce as muta pe Lock etc. Adevarul e ca nu conteaza. Nu conteaza ce face sau ce nu face sau cum face sau daca e integrala permanenta etc. Conteaza ca am facut azi vreo 50 km de forestiere si a fost foarte ok si ca pana acum nu am avut placerea asta.
Probabil mergea si Legacy, poate si Dacia 1300, dar asta imi da impresia ca pt asta e facuta si o sa reziste mult si bine la genul asta de exploatari.
Nu m-am stresat la gropi, nici la sleauri, nu am simtit nevoia sa ma uit pe sub masina sa vad daca mai am aparatorile, nu m-a durut sufletul cand am dat cu scutul in vreun damb pt ca n-am dat si nici nu mi-a fost teama sa ma trag pe dreapta in troiene cand mai venea cate unul din fata. Si cei cu care m-am intalnit pe acolo pe sus aveau lanturi.
Am mers preponderent in 4x4, mi-a placut cum a tras, dar mai ales cum a functionat frana de motor. Cred ca si anvelopele astea sunt bune pt ca se oprea imediat pe gheata la vale.
Am folosit Lock doar la intoarcere, prin zapada (nu stiu exact de ce; mi s-a parut mai potrivit).
Imi pare ca masina are o inteligenta a sistemului de tractiune integrala (despre care nu am citit nimic) pt ca pur si simplu nu patineaza in situatii in care ma astep sa o faca. Cum zicea Relu - pana se prinde spatele ca e nevoie de el trebuie sa patineze fata putin, dar nu am simtit sa se fi intamplat asta.
Frana de motor e geniala pt ca primele rapoarte sunt foarte scurte. Probabil de-aia nu i-au pus HDC...
N-am studiat inca ce fac butoanele ale de la care se dezactiveza doua electronici. Sunt in stanga jos a volanului.

Destul de misto si pe asfalt, predictibila si usor de condus. Pe manual cutia schimba instantaneu, am depasit o gramada la intors (era ceata si se mergea incet). M-a ajutat si vizibilitatea data de pozitia mai inalta.
Pana la 120 km/h nu se aude mai nimic, doar e cald si bine in masina. Muzica se aude intr-un fel misto (am inceput sa ascult Radio 21 si Kiss FM ca au melodii cu basi, dar in 3 zile cred ca am auzit aceleasi cantece de cate 20 de ori).

Concluzia finala: imi place masina si ma bucur ca o conduc chiar daca nu e superioara niciuneia sau daca nu fost cea mai buna alegere sau daca nu e offroader sau daca nu e integrala sau daca sau daca sau daca.
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#292 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 27 decembrie 2010 - 07:44

sa nu te superi pe mine dar viitorul meu socru are o vorba : "masina de firma e cea mai buna"
oricum sunt convins ca masina e foarte misto au mai laudat-o si altii :(
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#293 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 27 decembrie 2010 - 08:21

....
Concluzia finala: imi place masina si ma bucur ca o conduc chiar daca nu e superioara niciuneia sau daca nu fost cea mai buna alegere sau daca nu e offroader sau daca nu e integrala sau daca sau daca sau daca.

Asta e singurul lucru care conteaza ! :(

l.e.
Acum vei intelege "ce" anume atrage la suvuri, si faptul ca n-are nicio legatura cu turismele. Dupa ce vei merge o perioada cu suvu, si vei trece pentru cateva minute pe un turism, te vei simti ca intr-un carucior de butelii ... :(
  • 0

#294 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 27 decembrie 2010 - 10:34

"Cred ca si anvelopele astea sunt bune pt ca se oprea imediat pe gheata la vale."

nu mai retin, despre ce anvelope e vorba? :(
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#295 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 27 decembrie 2010 - 11:33

nici eu nu mai retin... Michelin ceva de iarna... am scris pe la inceputul topicului

pe ce site vad o stare a vremii corecta, actualizata si n doar in marile orase, dar si la munte?
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

#296 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 27 decembrie 2010 - 11:41

Mai te bate gandul de o aventura off-road? :(
Eu intru de obicei pe siteul INMH
  • 0

#297 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 27 decembrie 2010 - 11:42

Asta e singurul lucru care conteaza ! :(

l.e.
Acum vei intelege "ce" anume atrage la suvuri, si faptul ca n-are nicio legatura cu turismele. Dupa ce vei merge o perioada cu suvu, si vei trece pentru cateva minute pe un turism, te vei simti ca intr-un carucior de butelii ... :(

Fix ăsta e sentimentul, că te-ai așezat pe o bordură, nu într-o mașină.

Mă bucur că drumul a fost ok și te-ai bucurat de mașină.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#298 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 27 decembrie 2010 - 12:08

Asta e singurul lucru care conteaza ! ;)

l.e.

o sa vad, deocamdata imi place masina cu toate neajunsurile ei.
zilele trecute ma gandeam cu un fel de groaza cum voi suporta trepidatiile, caraiturile si celelalte zgomote urmatorii ani... acum parca nu mai sunt asa de "speriat" :(

Mai te bate gandul de o aventura off-road? :P
Eu intru de obicei pe siteul INMH

pai ce aventura? aia de ieri a fost o plimbare...

apropo, vad ca s-a nasparlit bine vremea. bine ca am plecat :(

sa nu te superi pe mine dar viitorul meu socru are o vorba : "masina de firma e cea mai buna"
oricum sunt convins ca masina e foarte misto au mai laudat-o si altii :D

sunt perfect de acord cu el!
nu ai treaba cu revizii, costuri, asigurari, anvelope, etc. doar ca nu beneficiezi oricum de orice masina, e dupa competente.
plus ca in principiu nu se prea dau SUV-uri ca masini de serviciu... :(
  • 0

#299 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 27 decembrie 2010 - 12:33

se dau ,doar ca la cei cu functii mai maricele :(
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#300 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:

Scris 27 decembrie 2010 - 12:36

In multe companii deja se dau bani lunar in loc de masina. Firma scapa de bataia de cap cu leasingul, intretinerea, asigurarile, utilizatorul poate face ce-l taie capul cu banii.
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi