...
La troliere te poti lega de copaci, insa doar cu manson.
In camp nu este alta varianta decat ancora.
Nu fi asa categoric.
Merge si fara manson (e ca atunci cand ,,plumbuiesti'' un mistret). Poti pune poza unei ancore pentru auto?
Scris 01 ianuarie 2011 - 07:29
...
La troliere te poti lega de copaci, insa doar cu manson.
In camp nu este alta varianta decat ancora.
Scris 02 ianuarie 2011 - 11:28
pai si atunci de ce ti-ai dat cu "crema" pe fata?!Crezi ca mi-e rusine sa recunosc ?
Scris 02 ianuarie 2011 - 11:42
se simt ceva diferente.Lasa-l mah in pace pe SLK. Pentru tine e foarte bun si asta daca n-ai simtit diferenta.
Nu glumesc, si crede-ma ca nu fac misto
Scris 02 ianuarie 2011 - 02:59
se simt ceva diferente.
in primul rand de putere (omniprezenta la Subaru, relativa la Mitsu), apoi de galagie/trepidatii/zgomote (inexistente la Subaru), d-astea
Din pdv tractiune, nu am simtit nimic.
De ex, mi-a plecat Mitsu aseara intr-o curba si s-a dus la fel cum s-a dus si Subaru, adica tu toate rotile la fel. A intrat insa TSC-ul si a facut ceva (eu nu am ridicat piciorul de pe acceleratie) si si-a revenit. L-am speriat insa pe ala de pe banda din stanga (eram pe interiorull unei curbe la dreapta)
La Subaru parca n-a intrat ASC-ul, si-a revenit doar lasand putin acceleratia. Acolo insa aveam loc, eram pe exterior, era altceva.
Cred ca diferentele alea de care zici Relu se simt la limite mai inalte unde eu oricum nu am cum sa ajung cu Mitsu (nici nu imi propun), ea fiind mai inalta si mai barcoasa decat Subaru...
Apoi despre superioritati d-astea am mai vorbit cu Mol si nu sunt de acord cu privitul masinii pe bucati.
Poate sistemul 4x4 o fi superior, dar masina asta e mai potrivita cu ce vreau eu decat era Subaru. Deci din puctul meu de vedere e superioara.
Scris 02 ianuarie 2011 - 08:37
Scris 02 ianuarie 2011 - 08:44
imi pare rau ca l-am suparat, poftim.
e simplu, mi-am dorit o masina ca asta pentru mersul pe coclauri (pe care l-am descoperit datorita lu' Subaru, dar care nu era facuta pt asta).
am mers zilele trecute intr-un touareg. ala iti da poate un sentiment de superioritate, outlander in nici un caz.
Scris 02 ianuarie 2011 - 09:16
Detaliaza, te rog.ala iti da poate un sentiment de superioritate
Scris 02 ianuarie 2011 - 09:19
Aceasta postare a fost editata de mmmcomro: 02 ianuarie 2011 - 09:21
Scris 02 ianuarie 2011 - 09:23
Aceasta postare a fost editata de pejte: 02 ianuarie 2011 - 09:31
Scris 02 ianuarie 2011 - 09:28
Scris 02 ianuarie 2011 - 09:38
Pai depinde cat o au "nativ" ....... senzatie de membru marit cum le creeaza unora...
...
Scris 02 ianuarie 2011 - 09:55
pai in primul rand e mai confortabil. nu se simte dieseul la fel ca in outlander. nu face aceleasi zgomote, etcDetaliaza, te rog.
Scris 02 ianuarie 2011 - 09:57
Te-ai apucat de fumat ..... dar am gasit o solutie
...
Scris 02 ianuarie 2011 - 10:01
...
apoi lumea il priveste altfel pe toureg decat pe un amarat de outlander
d-astea ...
Scris 02 ianuarie 2011 - 10:01
Nu mai mananca ciocolata, ca se depune prea mult balast...pai in primul rand e mai confortabil. nu se simte dieseul la fel ca in outlander. nu face aceleasi zgomote, etc
la interior e mai elegant, mai prietenos, mai spre premium. la mine noaptea nu se vede nimic in masina, trebuie sa aprind luminile interiore ca sa deschid o ciocolata. dar am gasit o solutie
apoi lumea il priveste altfel pe toureg decat pe un amarat de outlander
d-astea ...
Scris 02 ianuarie 2011 - 10:02
Scris 02 ianuarie 2011 - 10:06
Te-ai apucat de fumat ...
Serios acum, daca e noapte, cum pana mea sa vezi daca nu-i nicio lumina aprinsa in masina ?
Scris 02 ianuarie 2011 - 10:08
Scris 02 ianuarie 2011 - 10:08
nu stiu daca e normal; passatul avea doua leduri in plafon care faceau o lumina ambientala foarte placuta, utila si total nederanjanta.E cam normal noaptea sa nu vezi mare lucru in masina daca nu aprinzi vreo lumina...
Scris 02 ianuarie 2011 - 10:09
Scris 02 ianuarie 2011 - 10:12
n-am avut probleme/nevoi d-astea deci n-am urmarit.Poate lumea cu gipane...
Dute intr-o intersectie si scoate putin botu' obraznic si o sa vezi ca se fereste lumea si la Outie si la Santa...
Probleme 'e' cu celelelte gipane si ... tirurile!
pai daca parasolarul e lipit de parbriz, capacul deschis e vertical si lumina se duce spre volan si bordPai capacu ala se deschide in sus ! Cum impiedica lumina sa vina la tine ??
Scris 02 ianuarie 2011 - 10:15
Scris 02 ianuarie 2011 - 10:16
Scris 02 ianuarie 2011 - 10:32
pot eu sa te fac sa intelegi?Nu inteleg insa nevoia de a avea lumina ambientala in timp ce conduci. Mai sunt situatii foate rare in care cauti ceva si ai nevoie de lumina, dar la mine se intampla fie la semafor fie trag pe dreapta undeva.
Scris 02 ianuarie 2011 - 10:43
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi