Mitsubishi Outlander
Scris 14 decembrie 2010 - 12:52
Scris 14 decembrie 2010 - 03:41
Scris 14 decembrie 2010 - 10:15
La mai mare nu cred, poate doar mai inalta si mai scurta.
Deocamdata nu vreau sa mai bag bani in masina, doar sa ii montez odata detectorul de radar si sa ii pun un claxon pe masura ei.
In viitor insa ma gandesc sa ii pun un sistem multimedia cu navigatie. ceva de genul asta, dar parca as prfera sa nu fie chiar chinezarie. sau daca e, macar sa pot sa il testez inainte.
apropo, o chestie foarte deranjanta este aceea ca masina are o receptie radio foarte slaba si invariabil pierde semnalul in pasaje. s-o putea face ceva?
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 14 decembrie 2010 - 10:48
Pentru masina ta exista 2 variante :
- Un aparat ca cel din link, adica chinezarie, dar care poate fi acceptabil sau nu, functie de pretentiile tale.
- O masca adaptoare, care permite montarea unui HU 2-DIN "brand". Varianta asta e cea mai buna, dar si mult mai scumpa. Adica ceva mai mult de dublul chinezariei.
l.e.
Acum mi-am dat seama. E posibil pentru modelul tau sa nu fi aparut masca adaptoare. Poti intreba la Mitsu, ei aveau si pentru modelul vechi masca originala pentru adaptare.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 14 decembrie 2010 - 10:59
Scris 14 decembrie 2010 - 10:55
ACrew style
Scris 14 decembrie 2010 - 11:59
(...)In viitor insa ma gandesc sa ii pun un sistem multimedia cu navigatie. ceva de genul asta, dar parca as prfera sa nu fie chiar chinezarie. sau daca e, macar sa pot sa il testez inainte. (...)
Daca ai sistemul Rockford Fosgate cum ai scris in descrierea masinii, lasa-l pe ala, chiar dara nu e varianta cu Navi (MMCS).
In putinele cazuri in care cred ca ai avea nevoie de navi, folosesti un smartphone sau o unitate de pus in geam.
apropo, o chestie foarte deranjanta este aceea ca masina are o receptie radio foarte slaba si invariabil pierde semnalul in pasaje. s-o putea face ceva?
Daca masina ta e chiar asta din poza, pai atunci iti lipseste antena
Ar trebui sa o ai mai lunga.... CAM ASA
Aceasta postare a fost editata de Extremero: 15 decembrie 2010 - 12:03
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 15 decembrie 2010 - 01:44
...
In viitor insa ma gandesc sa ii pun un sistem multimedia cu navigatie. ceva de genul asta
...
Si pe mine m-a batut gandul intr-o vreme...
Dar m-am dezumflat cand am vazut ca ba nu are microfon bun si interlocutorul de telefon de abia te aude, ba nu se integraza corect cu butoanele de pe volan, ba nu are cine sa ti-l monteze fara sa nu iti ciufuleasca cat mai multe fire din bord...nu am auzit de civeva sa fie multumit 100%.
Pentru Navi, pune-ti o ventuza in geam, asigura alimentare la HTCul pe care il ai, imperecheaza-l cu sistemul audio, baga-i in agenda cateva numere prederate si invata-l comenzile vocale, apoi foloseste HTCul ca sistem de navi pentru rarele ocazii de care ai nevoie prin .RO .
Eu asa fac si sunt multumit.
Antena de radio, asa cum a pus poza Levi, e foarte capabila si receptioneaza foarte bine. Exemplu, RockFM (100.6) prind perfect la iesirea din Azuga spre BV cand la majoritatea prietenilor pe alte masini, de abia il mai prind in Busteni...
Aceasta postare a fost editata de Monitor_R: 15 decembrie 2010 - 01:46
Scris 15 decembrie 2010 - 06:31
Scris 15 decembrie 2010 - 07:51
Scris 15 decembrie 2010 - 07:55
PS:acum daca ma gandesc mai bine azi dimineata erau -4/-5 grade probabil ca e normal timpul totusi
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 15 decembrie 2010 - 07:56
Scris 15 decembrie 2010 - 08:18
pai cu antena asta a venit, ce sa ii fac? intr-adevar e ceva acolo care se poate desuruba. tu zici s-o schimb?Daca masina ta e chiar asta din poza, pai atunci iti lipseste antena
Ar trebui sa o ai mai lunga.... CAM ASA
si nu prind deloc Realitatea FM.
si ascult Rock FM (nu la fel de mult ca nevasta-mea, dar ascult)
apropo de navigatie - imi plac foarte mult si im creaza o stare de confort pe care nu pot sa o explic (dar care e importanta) device-urile care nu presupun lucru manual.
mi-am pus detector in bara (si sunt extraordinar de multumit de asta) pt ca zgarie pe creieri sa il montez tot timpul pe ala de pe bord, sa il scot, sa il pun, sa il asez, etc
la fel e si cu navigatia. am un gps acasa (MIO) pe care pot sa il pun evident in geam ori de cate ori am nevoie, dar mi-ar placea muuuuult mai mult unul care sa fie acolo tot timpul.
problema cu microfonul o stiu, la fel si pe celelalte, de-aia ma codesc. insa un prieten si-a luat un sistem pt masina lui din germania, la vreo 1000 de euro si zice ca nu are niciuna din problemele astea. insa aia nu fac si pt outlander, iar la altii n-am gasit deocamdata.
apropo de incalzire - am fost atent special la ceas si atat a durat pana a inceput sa sufle aer cald (o tin pe Auto si pana nu se incalzeste aerul nu sufla deloc) - 5 minute.
o sa ma mai uit si diminetile astea mai friguroase sa vad cum evolueaza...
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 15 decembrie 2010 - 08:31
Legat de antena nu merge ceva gen retrofit?la Mitsu ai vreun site gen realeoem ca la BMW ca acolo vezi toate prostiile de pe lume exemplu http://www.realoem.c...pid=47656&hg=65 si acolo vad ca BMW are optiune antena pentru auto cu telefon sau radio http://www.realoem.c...788&hg=65&fg=30
Altfel poti sa cauti o masina care are ce vrei tu si sa iei part numberul de pe ea
PS:e cam mult 1000 euro navigatia,la noi se vand chinezarii pentru E46 cu vreo 7-800 cu toate prostiile posibile ,ma rog pentru tine nu cred ca aduce multa lume
edit : asta fac navigatiile
http://www.dynavin.c...s/product_1.php
dar vad ca s-au orientat catre BMW+Mercedes
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 15 decembrie 2010 - 08:36
Scris 15 decembrie 2010 - 08:36
Cum sa-l pui mah ca manelistii-n geam ???.......
la fel e si cu navigatia. am un gps acasa (MIO) pe care pot sa il pun evident in geam ori de cate ori am nevoie,..
...
Uite, pana-ti iei un aparat de care vrei, poti sa-l pui pe MIO foarte civilizat ASA
Cu antena vezi ce s cum. Ma indoiesc ca ti-a schimbat-o careva, doar masina ai luat-o noua. Sa nu ai antena radio in vre-un geam, si cea de pe plafon sa fie de GSM sau/si GPS. Intreaba-i pe aia de la mitsu ce-i cu ea.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 15 decembrie 2010 - 08:36
Scris 15 decembrie 2010 - 08:41
Scris 15 decembrie 2010 - 08:53
In cateva tari din Eu. chiar s-a interzis montarea accesoriilor pe geam cu ventuze.
Scris 15 decembrie 2010 - 09:06
Numai aţicari si cârpaci, pe bune.nu are cine sa ti-l monteze fara sa nu iti ciufuleasca cat mai multe fire din bord...nu am auzit de civeva sa fie multumit 100%.
Meseriasi de spatele blocului
Scris 15 decembrie 2010 - 09:13
Referitor la navigatia aia TTi, intr-o vreme le vindeam si noi (poate le mai avem in oferta, habar nu am), dar nu au avut succes. Si eu merg pe ideea de navigatie portabila, mai ales ca sunt situatii cand ai nevoie de ea ca pieton
Iete ca si atat de laudatii TomTom dau ventuze in cutie http://www.tomtom.co...ions:in-the-box
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 15 decembrie 2010 - 09:16
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 decembrie 2010 - 09:15
Sa-ti zic eu cum e. 99% cauta "oferta" cea mai buna ! Cat dai, atat primestiNumai aţicari si cârpaci, pe bune.
Meseriasi de spatele blocului
Scris 15 decembrie 2010 - 09:34
Azi totul trebuie sa fie moka, gratis, free, daibogea, bonus, cadou, ba, sa mai primesti si ceva pe langa, un brelok, o atentie, un orice.
Scris 15 decembrie 2010 - 10:02
Mai zi-le, ca imi place cand te infierbinti!
Ti-a umblat careva prin cazan?
Scris 15 decembrie 2010 - 10:08
Car chitul nu mai merge, la hu nu mai merge un dif, unul da rateuri...vrei sa mai zic ? Fix in spatele blocului montate.
Scris 15 decembrie 2010 - 10:09
Scris 15 decembrie 2010 - 10:11
Scris 15 decembrie 2010 - 10:13
... Fix in spatele blocului montate.
Ai gresit blocul, precis!
Daca era un bloc anume de pe Stirbei Voda...alta era starea ta acu'!
Scris 15 decembrie 2010 - 10:22
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi