Evil, nu m-am uitat la aia mica. aveam alternativa care intra in buget BMW X1, dar am vrut ceva cu cat de cat pedigree in offroad.
Swiby, exact la sistemul ala m-am uitat si eu, dar am un coleg care a incercat ceva similar si s-a plans de auditie proasta, lipsa microfon pt tel, lipsa rds la radio si mai ales lipsa muzica + gps concomitent. Pasul 2 la el a fost sa isi ia ceva din germania la 1000 de euro si este foarte multumit (a avut pe volvo, acum isi ia pt hyundai. pt mitsu nu fac). plus ca nu sunt foarte convins ca vreau tocmai pt ca mi-e teama sa nu stric ce am acum (auditie buna, tel merge impecabil, comezile de pe volan oricum nu le prea folosesc). mi-ar prinde bine un buton de mute (la vw aveam), dar nu e musai.
Monitor, eu am mufe de aux-in in cotiera, langa bricheta. sunt 3 parca (galben, rosu, alb) si tot parca zice ca ar intra si video, dar la mine oricum nu are unde sa se duca ...
Levi si Relu - am gasit acum cateva zile un fel de pix mai moale in torpedou. Habar n-aveam ce e, dar acum sunt convins ca e chiar ANTENA!

Bun domne forumul asta! Va multumesc toturor inca o data, am stiut eu de ce imi era dor de voi!

PS
Nu va mai certati, mai bine faceti miscare.