Cica normalitatea este data de catre majoritari, asadar io am o problema cu lojica...
Frustrant, comic...nici eu nu mai stiu...fiind pus deseori, mult prea des in dilema. As putea scrie oricand o carte despre sistem, dar cui foloseste...
Evident ca ma supar...doar pe mine...la cat de dobitoc pot fi avand alte asteptari.
Deci, de cateva zile ii caut juniorului un volan pentru jocuri.
Buget maxim 300 lei, desi pentru un g25 as mai pulsa putin... Nu-s adeptul astor jocuri, preferand natura, dar cand ploua, bla, bla...ar mere pentru diversificare. Am cautat ieftin, nou si bun (MediaGalaxy, Altex, Domo, Flanco, Emag, Carrefour...) Numai noname-uri am gasit. Probabil de aici se castiga...
Citind despre volane (stiu ca pe aici sunt experti) , un raport bun pret/calitate ar fi Logitech Momo. Nu se gaseste in magazine, asadar am inceput telefoane: tocmai.ro, mercador, okazii...
Am sunat la cei cu preturi mici si medii. D-le, numai neseriosi in asta categorie? Pe okazii am scris mesaje (n-am primit raspuns daca mai exista produsul, pentru a licita---au raspuns persoane care au vandut produsul, dar nu l-au sters de pe okazii, sa fie acolo..., care vand pentru xyz, mediteaza ...si tot asa...)
Incerc sa ma adaptez si licitez la rand, ,,din teava'', pentru a vedea datele de contact si a-i suna si, poate o exista si unul serios...Partea proasta ar fi ca pentru prostia majoritatii are de suferit partea cinstita, corecta...
Distractie si pe okazii...Am mai avut experiente placute, neplacute pe okazii...