@mecea: dau si 1500 daca e pe placul nostru, dar nu iau din online, trebe sa'l vad/probez inainte sa dau banii, nu am timp de returnat cumparatura online in caz ca nu mi'ar placea
Daca tu tot ai modelul asta, dupa parerea ta diferenta intre asta si asta e doar Isofix'ul sau e diferenta si la scaun in sine?
Asta isofix are si top tether in standard? ca piciorul ala folosit ca pct de sprijin am vazut ca ai spus ca a venit inclus in pret, insa de obicei el e contra cost si TT e gratuit, dar recitind pe topicul de pe clubmazda indicat de dante01, am vazut ca TT'ul e contra cost la unele modele (Romer Duo, de ex)
@extremero: din pacate, nu pot lua doar Isofix, deoarece pe Fiesta nu am acest sistem si sa'l adaptez ar insemna sa dau gauri in caroserie, ceea ce nici nu prea as vrea si nici nu am timp pana plec, in weekend'ul urmator, deci ideal ar fi ceva cu centura si Isofix, dar pana la urma m'as multumi si doar cu centura. Din ce vad, Tao Brevi ala le are pe amandoua
Am gasit in in Constanta un magazin de prezentare al unui site si o sa incerc luni acolo (au si Besafe ala cu prindere in centura masinii), dar daca nu gasesc nimic, marti sau cel tarziu miercuri tre sa dau o fuga la Buc, asa ca daca mai aveti sugestii de magazine... astept
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 07 septembrie 2013 - 10:30